- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.681
sizi görünce özeniyorum ama yaa
ikili testler cinsiyetler falan ben daha beklemedeyim
slm kızlar..bende katılabilirmiyim aranıza..12.haftayı doldurmuş bulunmaktayız bebişimle..bugün doktordan geldik..herşey çok iyi şükürki.2 li tarama tetsim yapıldı haftaya sonuçları alıcam.cinsiyetini belki görürürz dedik ama kordonu bacak arasına sıkıştırmış dolamış hiçbirşey göstermedi
slm Bu benim ilk hamileliğim.Yaklaşık 12 haftalık.Bu gün doktor randevumuz var.Çok heycanlıyım acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyim yoksa erken mi? Hamilelik hakkında hiç bir fikrim yok.Bana bu süreçte yardımcı olursanız çok sevinirim.
selam hanımlaaaaaaaaaarrdoktordan geliyorum benimki şeyini gösterdi edepsiz oğlum olucak inşallah çok şükür yaaaa
Allah sizlerede nasip etsin biran önce öğrenin inşallah ben çok heyecanlıyım
Olsun canım, geçiyor bir şekilde, ben zaten 5 haftalıkken öğrenmiştim zaman çok zor geçmişti bana da.Hala daha öyle :)) İnşallah seninde ikili ve cinsiyet sonucunu verdiğin günler gelicek.
Hem zaten bu gidişle sen bile cinsiyetini benden önce öğrenirsin :86:
merhaba anne adayları ve anneler...benimde ikinci gebeliğim kısmet olursa ve 10 haftalık hamileyim.iki yaşında bir kızım var.
kısmetse doğumum 28 şubatta.Allah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah.
yok be canım beni 11 hafta çağırdı ozaman da cinsiyet belli olmaz herhalde
benim eylül ayına kalır anca
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.maalesef bebeğimi yine kaybettim.kalbi çoktan durmuş.yarın kürtajla alınacak.sizinle bbirlikte gebelimi sürdürmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.hepinize sağlklı bir gebelik ve ardından hayırlı dğumlar diliyorum.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.
Hosgeldin tatlım nasılsın bebis nasıl :78:
Şans yaa, 11. haftada öğrenen de var, benim gibi 14. haftasında bekleyende :26:Meraklı olduğumu bilirdim de bu kadar meraklı olduğumu tahmin edemezdim.
Çok şükür tatlım, iyiyim...
Bebiş de iyidir inşallah, zulmetmeye devam ediyor anneyeBulantılar tam gaz
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
İyi akşamlar canım hoşçakal.
Çok acıktım çokDaha eve gitmeme 15 dk. var.
Benim de bugun bulantım vardı ama kusmadım cok sukur.. Sabahları yemek yemeye korkuyorum kıusucam diye
Selam arkadaşlar.Dünden beri işlerimin yoğunluğu sebebiyle giremedim nete.
İnşallah herkes iyidir, bir arkadaşımızın bebeğini kaybettiğini okudum çok üzüldümRabbim sabırlar versin....
Merak eden arkadaşlara teşekkürler, yokluğumun farkedilmesine sevindim
Benim de bugün düne göre çoktu...Midem de bozulmuş sanırım, gaz da var...
Uçarak gidicem eve sanırım
hosgeldiinn canim ozlemisim vallayoklugun hemen farkediliyor bblau...ne var ne yok bakalim? sen ve bebis iyisinizdir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?