2012 Şubat Anneleri

sizi görünce özeniyorum ama yaa
ikili testler cinsiyetler falan ben daha beklemedeyim

Olsun canım, geçiyor bir şekilde, ben zaten 5 haftalıkken öğrenmiştim zaman çok zor geçmişti bana da.Hala daha öyle :)) İnşallah seninde ikili ve cinsiyet sonucunu verdiğin günler gelicek.
Hem zaten bu gidişle sen bile cinsiyetini benden önce öğrenirsin
:86:

Hoş geldin canım.Allah tamamına erdirsin

selam hanımlaaaaaaaaaarr doktordan geliyorum benimki şeyini gösterdi edepsiz oğlum olucak inşallah çok şükür yaaaa
Allah sizlerede nasip etsin biran önce öğrenin inşallah ben çok heyecanlıyım

ne mutlu sana oglusun geliyor artik gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsin annesi bak 14. haftada belli olmus benimde kiz olabilir dedi ama cok erken bunu soylemek icinde dedi..o yuzden ben alisveriste acele etmicem

yok be canım beni 11 hafta çağırdı ozaman da cinsiyet belli olmaz herhalde
benim eylül ayına kalır anca

Hoş geldin canım.Allah sağlıklar versin, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Kızlar birsuru doktora giden var ama 1 tane resim yok yaa valla ben meraktan caltamak uzereyim.
Ben hemen ekliyorum resimlerimizi tesuf ederim hıh

Canım geçmiş olsun...Yeni aldım haberi...Allah sabırlar versin...
Çok üzüldüm...
Rabbimden gelen razıyız,Rabbim sana sağlık versin, eşine sağlık versin...
İnşallah yeniden, tez zamanda ve sağlıkla hamile kalıp, bebeişlerini kucağına alırsın tatlım.Dualarımız seninle.

hosgeldiinn canim ozlemisim valla yoklugun hemen farkediliyor bblau...ne var ne yok bakalim? sen ve bebis iyisinizdir umarim

hosgeldiinn canim ozlemisim valla yoklugun hemen farkediliyor bblau...ne var ne yok bakalim? sen ve bebis iyisinizdir umarim

Hoşbulduk tatlım, ben de özlemişim
İyiyim ben,inşallah bebişim de iyidir, keyfi yerindedir
Sizler nasılsınız bakalım.Geçmişe biraz göz gezdirdim ama çok yazılmış hepsine de bakamadım.
Güzel haberler almışsın, maşallah gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…