- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.861
Evet bitmiş sanırım
Ya ben Milupayada üye olmuştum, pirimayada ilk hamile olduğumu öğrendiğim sıralarda çok oldu yanii..
Milupaya baktım şimdi onunda bitmiş kampanyası sanırım..
Birde annelik akademisine üye olmuştum ama ablam için üye olmuştum ona iki tane kitap gelmişti biri hamileyim diğeri bebeğim diye.. Şimdi baktım hepsi bitmiş :)
çok sevindim:) aman tamamen biter inşallah mide bulantıların.
balık yağını bıraktım dün doktorla konuşup, psikolojim düzeldi inan:)
benim de azaldı mide bulantım ama senin doktorun dediği 13. hafta sonrası 'balayı' dönemine henüz giremedim:)
yemek yediğimde şişkinlikle ve geceleri sola yatmakla mücadele halindeyim canım:)
canım doktorum bana da balık yağı ve folik asiti 8.haftada bıraktırdı..
benim de psikolojimi düzeltti inan,
bu arada ben balık yiyemiyorum,
iki üç gündür tiksinme geldi..
ağzıma aldığım anda çıkarıyorum ,
sizce ne yapmam lazım?
sizce ne yapmam lazım?
gunaydin bayanlar=)))
bana doktorum balik yagi vermedi yaa nie ki:S
gunaydin bayanlar=)))
gunaydin bayanlar=)))
sizce ne yapmam lazım?
gunaydin bayanlar=)))
doktorla olan anlaşmamıza göre; semizotu, ceviz ve haftada 2 kez balık yemek omega 3 ihtiyacını karşılıyormuş. semizotu ve cevizi bol bol ye. bu arada somon daha hafif olabilir, ayrıca omega 3 yüksekmiş somonda. biraz ara ver balığa olmadı. annelerimiz sanki bize hamileyken her hafta balık mı yediler sanki.
Balık yağı ben de kullanıyorum.
Psikolojiyi mi bozuyor, niyekine :26:
günaydın hatunlar....ben içindeki yaşam sevincini kaybetmiş arkadaşınız adese.......kendini erkek doğuracağına fazla kaptırmış adese.......dün aylar sonra ilk defa eşimin ailesi bize geldi.sanırım eltimden duymuşlar bebğin cinsiyetini.kayınvalidem ''ben diğer 2 kızda da komşuma fal baktırmıştım onlara da kız demişti buna da baktırdım buna da kız demişti ''dedi.eşim de ''ne uğursuz karıymış bi daha ona fal baktırma''diye güldü.kayınpederim ise ''komşudan keşke ilmini öğrenseydiniz''dedi.ben de ''aslında biz ilmini biliyoz''demek istedim ama demedim.......traji komik........
duyup arayan her arkadaşım ''ayyy,vahhhh,tühhh''gibi inanılmaz!!! tepkiler verdiler.
tek güzel yanı yıllardır koltuklarımı değiştirmek istiyorudm eşim almıyordu.bugün kredi çekmeye gitti ben onu çok korkutmuşum belki koltuk alırsam eski halime dönermişim.....acaba vitrini de araya katsam mı ki?
ama hakikaten şunu anladım insanın hayattaki tek dayanağı eşiymiş .allah ondan razı olsun.bi de o bişey söyleseydi dayanamazdım....
Balık yağı ben de kullanıyorum.
Psikolojiyi mi bozuyor, niyekine :26:
günaydın hatunlar....ben içindeki yaşam sevincini kaybetmiş arkadaşınız adese.......kendini erkek doğuracağına fazla kaptırmış adese.......dün aylar sonra ilk defa eşimin ailesi bize geldi.sanırım eltimden duymuşlar bebğin cinsiyetini.kayınvalidem ''ben diğer 2 kızda da komşuma fal baktırmıştım onlara da kız demişti buna da baktırdım buna da kız demişti ''dedi.eşim de ''ne uğursuz karıymış bi daha ona fal baktırma''diye güldü.kayınpederim ise ''komşudan keşke ilmini öğrenseydiniz''dedi.ben de ''aslında biz ilmini biliyoz''demek istedim ama demedim.......traji komik........
duyup arayan her arkadaşım ''ayyy,vahhhh,tühhh''gibi inanılmaz!!! tepkiler verdiler.
tek güzel yanı yıllardır koltuklarımı değiştirmek istiyorudm eşim almıyordu.bugün kredi çekmeye gitti ben onu çok korkutmuşum belki koltuk alırsam eski halime dönermişim.....acaba vitrini de araya katsam mı ki?
ama hakikaten şunu anladım insanın hayattaki tek dayanağı eşiymiş .allah ondan razı olsun.bi de o bişey söyleseydi dayanamazdım....
gunaydin bayanlar=)))
Bana da hiçbişey vermedi :S ne yiyeceğimi de söylemedi..zaten çok sağlıklı beslendiğim söylenemez.Arkadaşlar özellikle gün içerisinde nasıl besleniyorsunuz?Neleri yiyorsunuz biraz söyler misiniz?
yok kuzum ,
benim mideme ağır geldi ,
doktorum o nedenle kesti..
sen hangi marka kullanıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?