2012 Şubat Anneleri

Tatlım içindeki erkek bebek isteğini anlayabiliyorum, ama bu da Rabbimin sana bir armağanı. Rabbimin bir takdiri…
Belki bu en hayırlı evladın olacak…Mesela benim annem tek çocuk. Anneannemin 11 sene çocuğu olmamış, o arada evlatlık almaya niyetlenmişler, anneannem kız olsun demiş dedem rahmetli, erkek.O arada anneannem hamile kalıyor,anneme. Evlatlık almıyorlar. Başka da çocukları olmuyor…Ama anneannem,dedem ve tüm eş dost akraba “10 tane oğlun olacağına, X gibi bir kızın olsun.” derler annem için. Rahmetli anneanneme de dedeme de baktı senelerce, her ihtiyaçlarını gördü, her şeylerine koştu, her şeylerini kotardı…
Demem o ki Rabbim neylerse güzel eyler, O bizi bizden çok düşünür…Elbette bir hayır var bunda da…
Bazen bizim iyi ve güzel sandıklarımız hayır olmayabiliyor, dünyamızı kararttığını, yaşam sevincimizi aldığını düşündüğümüz şeyler ise hakkımızdaki en büyük hayır olabiliyor….
Mevlam sağlık versin, her şeyin başı o…Rabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı etsin…

Of yaaa Saat 12.30 oldu bu saatten sonra da gelmez esim bugun gitme isi kaldı Aramadı da
Oysa cok heveslenmistim bugun gideriz bebegimi gorurum diye

tatlım hiç canını sıkma hem cinsiyet senin elinde olan bir şey değil oğulları babasına çekmemiş demekki kendileri utansın... hem bak kız çocuğu 40 kat hayırlı emin ol Allah seni çok seviyor demekki... sen hamileliğin tadını çıkar tüm evini değiştir bırak ödesin anasını konuşturmayı biliyor acıma erkeklere

isten ayrildim iste gecen hafta. 1 haftadir evhanimiyimp
sehir disina fln ciktim o yusden pek giremedim bi de acikcasi evde olsam da firsat olmuyor uyuyup duruyorum=)))
ben balik yiyebiliyorum hatta esim de ben de cok severiz her hafta mutlaka yeriz gerci gecen hafta kacti ama:) benim de kalsiyumdan yana sikintim yok sadece sutte sikinti yasiyorum ama yapcak bisey yok sabah kalkar kalkmaz iciyorum muzlu, kakaolu olarak hizli hizli iciyorum ki midem bulanmasin, ardindan da bi dilim meyve unutup gidiyorum sut ictigim

merhabalarr hayırlı cumalar hanımlar ben geldiim bugün oruç tutmayı denicem şimdilik iyiyim Allah sabrını verir inşallah gece eşimi pastaneye gönderdim birsürü siparişle çok eğlenceliymiş hep yapıcam artık

moralim çok bozuk kızlar.canım sıkılıo..stres sıkıntı yapıyorum bebeğime zarar gelmesnden korkuyorum çalışan biiryim.işyerinde birsürü sıkıntı yaşıyorum patronumla ilgili.takmıyım diyorum ama elimde değil..bu ay zam almam gerek şu maaşımla ama henüz tık yok nasıl konuşçam onuda bilmiyorum offff bu halimde yaşanıcak şeylermi bunlar yaa

Biliyor musun biz tam 4 kız kardeşiz...
2 de erkek sondan...
İlla erkek istemiş babaannemler...
Anneme yapmadıkları işkence kalmamış tabiri caizsse...
Kız olduğunda anneme rahmetli babam
Yapmadığı eziyeti bırakmazmış...
Yıllar böyle geçti...
Eşinden ne yana ne şanslısın adese canım...
İnan böyle bir eşi olmayan çok kişi var...
Evini yenilemene ayrıca bayıldım
Kaç yılllık evlisin canım...

nabersinizzz kızlarrrrrr,,, bebişlerr nasıl bugünnnnnnnnn bana sabah mesaj geldi turkcellden dio ki sıkıntılarınız gecti cükü artık bebegi hissediyısunuzz tadın cıkartın yazıyo..ayy ben nie emin olamıyorum bebek mi baska bişi mi?? günde 2 yada 3 kezz aaa bakk kıpırdıyoo diorumm kocişee.. amaa ya bebekk degilsee.. doktorr uyandırdıgında denicem hissettigimi aynı mı degil mi. gerci heyecaandan nefes almıyorum ama olsun safak 20 bu arada

13. hafta erken değilmi hissetmek için yaa:)
nedir bunun ortalaması arkadaşlar, ortalama kaçıncı hafatada bebeğin hareketleri hissedilir?

ayyy ben böyle seyleri erkekler takar sanıyodum babalıgı yasadıkca ögrendikler içinn.... ne cok üzüldün balım yaa.. üstelik daha gebeliin kücük 1 ay sonra netlesirr ancak 16. haftada kesinlesir.belkide erkektirr.. bana doktor erkekk dedii ama esim sölemese kimseye sölemezdimm daha tek igne almadımm degişirse diye.. benn topice ilk girdigimde bu yıl erkek yılı demiştim.. ama bi sürü erkek varr simdi hepimizinkii erkek degil bence degişiklikler olcak belki kız denilenler erkek olcak.. sen biraz daha dua et ve bekle.. hayırlısı oysa rabbim verirr zaten

13. hafta erken değilmi hissetmek için yaa:)
nedir bunun ortalaması arkadaşlar, ortalama kaçıncı hafatada bebeğin hareketleri hissedilir?

ben internette sanslıysanızz hissedersinizz die okudum ama kilo da ilgliymiş.. simdi ben accık balıgım die m hissetmiyorum yada emin olamıyorum acaba didim:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…