- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.881
günaydın hatunlar....ben içindeki yaşam sevincini kaybetmiş arkadaşınız adese.......kendini erkek doğuracağına fazla kaptırmış adese.......dün aylar sonra ilk defa eşimin ailesi bize geldi.sanırım eltimden duymuşlar bebğin cinsiyetini.kayınvalidem ''ben diğer 2 kızda da komşuma fal baktırmıştım onlara da kız demişti buna da baktırdım buna da kız demişti ''dedi.eşim de ''ne uğursuz karıymış bi daha ona fal baktırma''diye güldü.kayınpederim ise ''komşudan keşke ilmini öğrenseydiniz''dedi.ben de ''aslında biz ilmini biliyoz''demek istedim ama demedim.......traji komik........
duyup arayan her arkadaşım ''ayyy,vahhhh,tühhh''gibi inanılmaz!!! tepkiler verdiler.
tek güzel yanı yıllardır koltuklarımı değiştirmek istiyorudm eşim almıyordu.bugün kredi çekmeye gitti ben onu çok korkutmuşum belki koltuk alırsam eski halime dönermişim.....acaba vitrini de araya katsam mı ki?
ama hakikaten şunu anladım insanın hayattaki tek dayanağı eşiymiş .allah ondan razı olsun.bi de o bişey söyleseydi dayanamazdım....
günaydın hatunlar....ben içindeki yaşam sevincini kaybetmiş arkadaşınız adese.......kendini erkek doğuracağına fazla kaptırmış adese.......dün aylar sonra ilk defa eşimin ailesi bize geldi.sanırım eltimden duymuşlar bebğin cinsiyetini.kayınvalidem ''ben diğer 2 kızda da komşuma fal baktırmıştım onlara da kız demişti buna da baktırdım buna da kız demişti ''dedi.eşim de ''ne uğursuz karıymış bi daha ona fal baktırma''diye güldü.kayınpederim ise ''komşudan keşke ilmini öğrenseydiniz''dedi.ben de ''aslında biz ilmini biliyoz''demek istedim ama demedim.......traji komik........
duyup arayan her arkadaşım ''ayyy,vahhhh,tühhh''gibi inanılmaz!!! tepkiler verdiler.
tek güzel yanı yıllardır koltuklarımı değiştirmek istiyorudm eşim almıyordu.bugün kredi çekmeye gitti ben onu çok korkutmuşum belki koltuk alırsam eski halime dönermişim.....acaba vitrini de araya katsam mı ki?
ama hakikaten şunu anladım insanın hayattaki tek dayanağı eşiymiş .allah ondan razı olsun.bi de o bişey söyleseydi dayanamazdım....
Of yaaaSaat 12.30 oldu bu saatten sonra da gelmez esim bugun gitme isi kaldı Aramadı da
Oysa cok heveslenmistim bugun gideriz bebegimi gorurum diye
Gelir hayatım akşama çok var daha....
2 de ise gidicem aksam da 6.30 da geliyo o saatte de ozel hast de doktor olmaz of
tatlım bende özel hastaneye gidiyorum saat 6'ya kadar muayene yapıyorlar...hastaneni bir ara belkide boşa üzülüyorsun
Günaydın bayan..
Epeydir görünmüyordun, neler yaptın?
İşi ne yaptın bu arada? :S
Doktorum banada balık yağı felan vermedi..
Ama ablam kullanıyor..
Ayın 22 sinde bir daha gitcem o zaman sorcam bakalım..
Kalsiyum takviyesine ihtiyacım yok bol bol süt ve süt ürünü tüketiyorum ama bu sıcakta balık yiyemiyorum..
Balık takviyesi iiyi olur aslında kış gelene kadar..
2 de ise gidicem aksam da 6.30 da geliyo o saatte de ozel hast de doktor olmaz of
Hımmmm....Yarın çalışıyomusunuz, cumartesileri öğleye kadar doktor oluyor hastanelerde?
Esim servis soforu c.tesi gunleri de aksam 8.30 da geliyor eve offf offf
Esim servis soforu c.tesi gunleri de aksam 8.30 da geliyor eve offf offf
nabersinizzz kızlarrrrrr,,, bebişlerr nasıl bugünnnnnnnnnbana sabah mesaj geldi turkcellden dio ki sıkıntılarınız gecti cükü artık bebegi hissediyısunuzz tadın cıkartın yazıyo..ayy ben nie emin olamıyorum bebek mi baska bişi mi?? günde 2 yada 3 kezz aaa bakk kıpırdıyoo diorumm kocişee.. amaa ya bebekk degilsee.. doktorr uyandırdıgında denicem hissettigimi aynı mı degil mi. gerci heyecaandan nefes almıyorum ama olsun safak 20 bu arada
13. hafta erken değilmi hissetmek için yaa:)
nedir bunun ortalaması arkadaşlar, ortalama kaçıncı hafatada bebeğin hareketleri hissedilir?
13. hafta erken değilmi hissetmek için yaa:)
nedir bunun ortalaması arkadaşlar, ortalama kaçıncı hafatada bebeğin hareketleri hissedilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?