2012 Şubat Anneleri

Moralini bozma canım...Ay başını bekle istersen bakarsın eğer maaşın eski rakam üstünden yattıysa uygun bi dille söylersin.

13. hafta erken değilmi hissetmek için yaa:)
nedir bunun ortalaması arkadaşlar, ortalama kaçıncı hafatada bebeğin hareketleri hissedilir?

Oğlumda ilk gebeliğimde 15. haftada hissetmiştim..
Geceydi yatıyordum ve ödüm patlamıştı...
Bir tekme yemiştim sağdan kitap okurken...
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Diye bağırmış eşim koşmuştu bişey oldu sanıp

Kızlarımda 18. haftalarda hissettim...
Bunu henüz hissetmedim ama bu 11. haftada

2 hafta sonra randevumuz var...
Cinsiyet konusunda süprüz olsun istiyoruz bu kez...
Eşimle konuştum kimse merak edip dra sormasın dedim...

Eskiler ne sabırlıymış...

slmlar kızlar nasılsınız...??ya ben bi konuda çok endişeliyim ben hemşireyim ve geceleri çalışıyorum ve tabiki yoğun tempoda...bu tempo bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum dr.lar rahat olmamı söylüyorlar ama fikirlerinizi beliritirseniz sevinirim.Çok korkuyorummmmm yaaaaaaaaa

slmlar kızlar nasılsınız...??ya ben bi konuda çok endişeliyim ben hemşireyim ve geceleri çalışıyorum ve tabiki yoğun tempoda...bu tempo bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum dr.lar rahat olmamı söylüyorlar ama fikirlerinizi beliritirseniz sevinirim.Çok korkuyorummmmm yaaaaaaaaa

12 yıllık evliyim canım.11 ve 6 yaşında iki fıstığım var.
bana bi eziyet yapamazlar o kadar uzun boylu değilde canımı sıkarlar en fazla.

şimdi eşim aradı 5 000 tl çekmiş kredi.hafta sonu yeni koltuklar gelecek heralde......

fıstık senin yaşın küçük ama maşallah ne güzel konuşuyorsun.öperim seni....

Benim kuzenim de hemşire canım hem de ameliyathane hemşiresi temposu çok yoğundu ama 2 bebeğini de (ki gebelikleri riskli gebeliklerdi) sağlıklı bir şekilde doğurdu.
Peki nöbet saatlerinde bir değişiklik yapamazlar mı, gece nöbeti filan yazmasalar mesela sana, bir olanağı yok mu hiç?

Kızlar şu yeşil hastane çıkışını çok beğendim. Daha hamile değilken görmüştüm bunu, o zamandan hoşuma gitmişti.
Neredeyse internette tüm bebek eşyaları satan sitelere baktım, hiç birinde stoklarda yok
Bunu bir yerlerde gören bana haber verebilir mi…
Bir de bu kız için mi sizce, önünde minik bi kurdele var ya…

benceeee tam unisex mişş ama kurdele kıza cevirmişş.. ama bi tek body de var cıkarıverirrsin onu bişi olmaz.. zaten içte kalcak cıkarmasanda olur

Çok şeker bence..
Her iki cins içinde olur gibi ya..
Kurdale giydirildiği zaman çok dikkat çekmez gibi..

cnm cevabın için çok tşk ederim.22.haftadan sonra nöbet yazılmayacakmış ama daha yaklaşık 2 ay var ve ben çok tedirginim Allah yardımcımız olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…