- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.901
moralim çok bozuk kızlar.canım sıkılıo..stres sıkıntı yapıyorum bebeğime zarar gelmesnden korkuyorumçalışan biiryim.işyerinde birsürü sıkıntı yaşıyorum patronumla ilgili.takmıyım diyorum ama elimde değil..bu ay zam almam gerek şu maaşımla ama henüz tık yok nasıl konuşçam onuda bilmiyorum offff bu halimde yaşanıcak şeylermi bunlar yaa
Moralini bozma canım...Ay başını bekle istersen bakarsın eğer maaşın eski rakam üstünden yattıysa uygun bi dille söylersin.
13. hafta erken değilmi hissetmek için yaa:)
nedir bunun ortalaması arkadaşlar, ortalama kaçıncı hafatada bebeğin hareketleri hissedilir?
ayyy kızlarr suna bakınnnnnn.... göbegim bu hali alsa panikk olurum heraldeeeeee
Dailymotion - anne karnındaki bebeğin hareketleri - Haber Kanalı
Biliyor musun biz tam 4 kız kardeşiz...
2 de erkek sondan...
İlla erkek istemiş babaannemler...
Anneme yapmadıkları işkence kalmamış tabiri caizsse...
Kız olduğunda anneme rahmetli babam
Yapmadığı eziyeti bırakmazmış...
Yıllar böyle geçti...
Eşinden ne yana ne şanslısın adese canım...
İnan böyle bir eşi olmayan çok kişi var...
Evini yenilemene ayrıca bayıldım
Kaç yılllık evlisin canım...
ayyy ben böyle seyleri erkekler takar sanıyodum babalıgı yasadıkca ögrendikler içinn.... ne cok üzüldün balım yaa.. üstelik daha gebeliin kücük 1 ay sonra netlesirr ancak 16. haftada kesinlesir.belkide erkektirr.. bana doktor erkekk dedii ama esim sölemese kimseye sölemezdimm daha tek igne almadımm degişirse diye.. benn topice ilk girdigimde bu yıl erkek yılı demiştim.. ama bi sürü erkek varr simdi hepimizinkii erkek degil bence degişiklikler olcak belki kız denilenler erkek olcak.. sen biraz daha dua et ve bekle.. hayırlısı oysa rabbim verirr zaten
ayyy kızlarr suna bakınnnnnn.... göbegim bu hali alsa panikk olurum heraldeeeeee
Dailymotion - anne karnındaki bebeğin hareketleri - Haber Kanalı
12 yıllık evliyim canım.11 ve 6 yaşında iki fıstığım var.
bana bi eziyet yapamazlar o kadar uzun boylu değilde canımı sıkarlar en fazla.
şimdi eşim aradı 5 000 tl çekmiş kredi.hafta sonu yeni koltuklar gelecek heralde......
fıstık senin yaşın küçük ama maşallah ne güzel konuşuyorsun.öperim seni....
zaten haziranda başlamıiştım işe.şuan temmuz maaşımı alıcam...
slmlar kızlar nasılsınız...??ya ben bi konuda çok endişeliyim ben hemşireyim ve geceleri çalışıyorum ve tabiki yoğun tempoda...bu tempo bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum dr.lar rahat olmamı söylüyorlar ama fikirlerinizi beliritirseniz sevinirim.Çok korkuyorummmmm yaaaaaaaaa
Kızlar şu yeşil hastane çıkışını çok beğendim. Daha hamile değilken görmüştüm bunu, o zamandan hoşuma gitmişti.
Neredeyse internette tüm bebek eşyaları satan sitelere baktım, hiç birinde stoklarda yok
Bunu bir yerlerde gören bana haber verebilir mi
Bir de bu kız için mi sizce, önünde minik bi kurdele var ya
Eki Görüntüle 235374
Kızlar şu yeşil hastane çıkışını çok beğendim. Daha hamile değilken görmüştüm bunu, o zamandan hoşuma gitmişti.
Neredeyse internette tüm bebek eşyaları satan sitelere baktım, hiç birinde stoklarda yok
Bunu bir yerlerde gören bana haber verebilir mi…
Bir de bu kız için mi sizce, önünde minik bi kurdele var ya…
Eki Görüntüle 235374
Benim kuzenim de hemşire canım hem de ameliyathane hemşiresi temposu çok yoğundu ama 2 bebeğini de (ki gebelikleri riskli gebeliklerdi) sağlıklı bir şekilde doğurdu.
Peki nöbet saatlerinde bir değişiklik yapamazlar mı, gece nöbeti filan yazmasalar mesela sana, bir olanağı yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?