- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.921
Kızlar şu yeşil hastane çıkışını çok beğendim. Daha hamile değilken görmüştüm bunu, o zamandan hoşuma gitmişti.
Neredeyse internette tüm bebek eşyaları satan sitelere baktım, hiç birinde stoklarda yok
Bunu bir yerlerde gören bana haber verebilir mi…
Bir de bu kız için mi sizce, önünde minik bi kurdele var ya…
Eki Görüntüle 235374
ayyy kızlarr suna bakınnnnnn.... göbegim bu hali alsa panikk olurum heraldeeeeee
Dailymotion - anne karnındaki bebeğin hareketleri - Haber Kanalı
benceeee tam unisex mişş ama kurdele kıza cevirmişş.. ama bi tek body de var cıkarıverirrsin onu bişi olmaz.. zaten içte kalcak cıkarmasanda olur
Çok şeker bence..
Her iki cins içinde olur gibi ya..
Kurdale giydirildiği zaman çok dikkat çekmez gibi..
Bunun bir de şöyle üçlüsü var, içinde bodysi olmayanı...Olmazsa onu alayım dedim ama o da her yerde bitmiş...Rengi çok hoşuma gitmişti...
Chicconun hastane çıkışları güzel ama içinde fazla parça yok...
Sizler aldınız mı hastane çıkışı??
Eki Görüntüle 235377
cnm cevabın için çok tşk ederim.22.haftadan sonra nöbet yazılmayacakmış ama daha yaklaşık 2 ay var ve ben çok tedirginim Allah yardımcımız olsunnnn
Merhabalar..Bende 11+6 haftalık hamileyimm. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş. Salı günü gittiğim kontrolde dr.um artık çatlak olmaması için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Aranızda kullanmaya başlayan varmı? Varsa ne kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim çok kararsız kaldımda...
Ben 2 tane aldım biri turuncu biri beyaz, ama cinsiyeti öğrenince birtane daha alıcam ya çok güzeller çünkü
Merhabalar..Bende 11+6 haftalık hamileyimm. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş. Salı günü gittiğim kontrolde dr.um artık çatlak olmaması için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Aranızda kullanmaya başlayan varmı? Varsa ne kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim çok kararsız kald geldin aramıza..... amiiiiiiiiiin
Nerden aldın canım netten mi? İçinde neler var? Sence bu yeşil olan çok az parça mı?
Yok canım ben hamile kalmadan önce bizim burda bir bebek mağazasından almıstım, resmi var ekliyeyim.
Eki Görüntüle 235378 Eki Görüntüle 235379 Eki Görüntüle 235380
Az parça değil onun ekstradan bir de battaniyesi oluyor işte, ama ben bunlarda battaniye olmasına rağmen 2si günlük 1i gezmelik 3 battaniye aldım.Yani battaniyeyi zaten alıyorsun kendin.
turuncu olan çok tatlı yaaaaaa güzel günlerde giydirirsin inş
Nerden aldın canım netten mi? İçinde neler var? Sence bu yeşil olan çok az parça mı?
Bunun bir de şöyle üçlüsü var, içinde bodysi olmayanı...Olmazsa onu alayım dedim ama o da her yerde bitmiş...Rengi çok hoşuma gitmişti...
Chicconun hastane çıkışları güzel ama içinde fazla parça yok...
Sizler aldınız mı hastane çıkışı??
Eki Görüntüle 235377
Maşallah Maşallah topikte güzel haberler dolu. Allahım nazardan saklasın.
Esracım; çok sevindim canım, okurken gözlerim doldu, çok mutlu oldum senin adına.Hem bebişinin iyi olmasına hem senin iyi olmana hem de nihayet doktorunu bulmuş olmana. İnşaAllah bundan sonra da böyle huzurlu, sağlıklı, mutlu devam etsin gebeliğin :)
CanSea; senin de kızın oluyormuş.Bu sene kızlar azınlıkta kalmıştı iyi oldu
Kızlarr bugun icimdeki mutluluk megerse bebegimi gorecegim icin degil, annemi gorecegim icinmis..
Soylemistim ben esimle kacarak evlendim diye hatırlayan varsa.. Annem gorusmek istiyormus benimle ama esimle gorusmek istemiyormus
Suan cok duygusal bir moddayım durmadan aglıyorum kendime engel olamıyorum. Kimseye de bisey anlatamıyorum icimde cok buyuk sevinc var
Dua edin bir aksilik olmasın nolur..
Kızlarr bugun icimdeki mutluluk megerse bebegimi gorecegim icin degil, annemi gorecegim icinmis..
Soylemistim ben esimle kacarak evlendim diye hatırlayan varsa.. Annem gorusmek istiyormus benimle ama esimle gorusmek istemiyormus
Suan cok duygusal bir moddayım durmadan aglıyorum kendime engel olamıyorum. Kimseye de bisey anlatamıyorum icimde cok buyuk sevinc var
Dua edin bir aksilik olmasın nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?