2012 Şubat Anneleri

Şans işte, bende birşey beğenirim netten stokta kesin yok çıkar.
Bence erkeğe giydirilir .Kurdale tulumun içerisinde dünya sevimlisi bebiş varken hiç dikkat çekmez
.

benceeee tam unisex mişş ama kurdele kıza cevirmişş.. ama bi tek body de var cıkarıverirrsin onu bişi olmaz.. zaten içte kalcak cıkarmasanda olur

Çok şeker bence..
Her iki cins içinde olur gibi ya..
Kurdale giydirildiği zaman çok dikkat çekmez gibi..

Bunun bir de şöyle üçlüsü var, içinde bodysi olmayanı...Olmazsa onu alayım dedim ama o da her yerde bitmiş...Rengi çok hoşuma gitmişti...
Chicconun hastane çıkışları güzel ama içinde fazla parça yok...
Sizler aldınız mı hastane çıkışı??

Ben 2 tane aldım biri turuncu biri beyaz, ama cinsiyeti öğrenince birtane daha alıcam ya çok güzeller çünkü

Merhabalar..Bende 11+6 haftalık hamileyimm. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş. Salı günü gittiğim kontrolde dr.um artık çatlak olmaması için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi. Aranızda kullanmaya başlayan varmı? Varsa ne kullandığınızı paylaşırsanız sevinirim çok kararsız kaldımda...

cnm cevabın için çok tşk ederim.22.haftadan sonra nöbet yazılmayacakmış ama daha yaklaşık 2 ay var ve ben çok tedirginim Allah yardımcımız olsunnnn

Allah korur tatlım, zaten riskli haftaları atlattık Allahın izniyle. Sen de elden geldiğince kendini zorlamadan dinlene dinlene görmeye çalış işlerini.
İnşallah mesai arkadaşların anlayışlı davranıyorlardır. Yükünü hafifletseler mesela birazcık…

Hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin...
Bana 4 aydan sonra demişti doktorum...

Nerden aldın canım netten mi? İçinde neler var? Sence bu yeşil olan çok az parça mı?

Yok canım ben hamile kalmadan önce bizim burda bir bebek mağazasından almıstım, resmi var ekliyeyim.

Az parça değil onun ekstradan bir de battaniyesi oluyor işte, ama ben bunlarda battaniye olmasına rağmen 2si günlük 1i gezmelik 3 battaniye aldım.Yani battaniyeyi zaten alıyorsun kendin.

cinsiyeti belli olmadığı için pek birşey almamaya çalışıyorum ama geçen dayanamadım turuncu bir tulum yeşil badi ve minik su bardağı aldım yarın ikili test için doktora gidecem bakalım belki cinsiyeti belli olur

Nerden aldın canım netten mi? İçinde neler var? Sence bu yeşil olan çok az parça mı?

Bende daha almadım cinsiyeti belli olsun ondan sonra bakmayı düşünüyorum..
Bence az böyle şirin battaniye takımlı felan var sanırım gördüğüm kadarıyla 20 parça mı ne öle bişe oluyordu..
Onlar daha takım şirin olur gibi düşünüyorum şimdilik..

ben almadım daha hiçbirseyy.. sabırla beklemekteyim bence parcasınınn fazla olması ii sonucta onun içine de birsey giydirmenn gerekecek.. sezon degişince bulursun hayatım.. hep cıkmaz gelmez derler ama illaki gelirr.. merak etme

Kızlarr bugun icimdeki mutluluk megerse bebegimi gorecegim icin degil, annemi gorecegim icinmis..
Soylemistim ben esimle kacarak evlendim diye hatırlayan varsa.. Annem gorusmek istiyormus benimle ama esimle gorusmek istemiyormus
Suan cok duygusal bir moddayım durmadan aglıyorum kendime engel olamıyorum. Kimseye de bisey anlatamıyorum icimde cok buyuk sevinc var
Dua edin bir aksilik olmasın nolur..

canimmmm cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..hepimizin hamileligi saglikli, mutlu, huzurlu gecsin insallah bizimkide degismezde kiz olacaak teyzesi seninkinide cok merak ediyorum ben...sen baktirmistin dimi 2 li teste?

Canım benim ya, ne güzel bebek yumuşatmış şimdiden bak, bugün seninle görüşür yarın eşinle görüşür çok sevindim ya Yavaş yavaş düzelicek herşey uğuruyla geliyor bebeğin canım maşallah

İnşallah tatlım..
Sen bir görüş bakayım annenle seninle görüşmeyi kabul ettiyse damadınıda zamanla kabul eder elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…