- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.121
gunisigimmm; Minoseti ben de basım agrıdıkca iciyorum canım gebelikte bir sakıncası yok zaten doktorların verdigi en guvenilir ilac diyebilirim sana =)
Ama iltahap icin o ilacı vermesi sacma o sadece agrı kesici ates dusurucu ozellige sahip. Bogazlarına bir yararı olacagını sanmıyorum.
Sen simdi git guzel bir cay demle 1 bardak cayın icerisine yarım limon sık ve cayı ic boyle 1-2 bardak ic cok iyi gelir canım.
Canım ne yaptın dün nasıl geçti?
Gittim annemin yanına teyzemlerde bulustuk gizli gizli =))))
Annemin laf sokmaları oldu ama aldırıs etmedim kendimi uzmiyim bebisimi uzmiyim diye =)
Hamileyim diye cok kızdı annem, artık her sene 1 tane dogurursun falan dediDogururum nolucakki dedim
:)) Eee tabi laf söylemeden rahatlayamaz, içinde kalanları söyleyecek, hatta "anne ol da anlarsın" bile der :)
Kızgınlığı geçer yavaş yavaş, bi torununun yüzünü görmeye bakar :)
Aynen dogur da gorursun o zaman falan dedi =)
Bi de kızım olacagından cok emin konusuyo ama benim oglum olucak bence..
P.tesini zor bekliyorum. Ben oglum olucak dedim p.tesi doktora gidicem ogrenince ilk seni ararım dedim erkek diyeDDD
Kızlar günaydın herkese iyi hafta sonları...
Birşey farkettim ve çok duygulandım..Sizlerle de paylaşmak istedim.Daha önce nasıl farketmemişim ben,heyecandan herhalde...
Bebeğimin doğum tarihine 3 Şubat diyorlar demiştim size.
Bu benim babamın vefat ettiği tarih...Babacığımı 03/02/2010'da kaybetmiştik ve Allah izin verirse tam iki sene sonra 03/02/2012'de bebeğim dünyaya gözlerini açacak...
Rabbim çok büyük,birini aldı ve birini verdi...
3 Şubatta ailem parçalanmıştı,darmadağın olmuştuk ve yine Rabbimin izniyle 3 Şubatta yeni bir ailem olacak...
Rabbimin büyüklüğü....Çok duyguluyum...Gözyaşlarıma hakim olamıyorum...
Ocakta doğururum Şubata kalmaz diyordum ama şimdi özellikle istiyorum....
Kızlar günaydın herkese iyi hafta sonları...
Birşey farkettim ve çok duygulandım..Sizlerle de paylaşmak istedim.Daha önce nasıl farketmemişim ben,heyecandan herhalde...
Bebeğimin doğum tarihine 3 Şubat diyorlar demiştim size.
Bu benim babamın vefat ettiği tarih...Babacığımı 03/02/2010'da kaybetmiştik ve Allah izin verirse tam iki sene sonra 03/02/2012'de bebeğim dünyaya gözlerini açacak...
Rabbim çok büyük,birini aldı ve birini verdi...
3 Şubatta ailem parçalanmıştı,darmadağın olmuştuk ve yine Rabbimin izniyle 3 Şubatta yeni bir ailem olacak...
Rabbimin büyüklüğü....Çok duyguluyum...Gözyaşlarıma hakim olamıyorum...
Ocakta doğururum Şubata kalmaz diyordum ama şimdi özellikle istiyorum....
Ay ne güzel pazartesi yaİnşallah inat edip popolarını dönmezler :))
gunisigimmm; Minoseti ben de basım agrıdıkca iciyorum canım gebelikte bir sakıncası yok zaten doktorların verdigi en guvenilir ilac diyebilirim sana =)
Ama iltahap icin o ilacı vermesi sacma o sadece agrı kesici ates dusurucu ozellige sahip. Bogazlarına bir yararı olacagını sanmıyorum.
Sen simdi git guzel bir cay demle 1 bardak cayın icerisine yarım limon sık ve cayı ic boyle 1-2 bardak ic cok iyi gelir canım.
yok zaten iltihap için vermedi.ağrımı azaltsın birde varsa ateşi düşürsün,rahatlatsın diye verdi.dün telefonda arayıp sormuştum belki bukadar kötü olduğumu düşünmemiştir.bu haftalardada antibiyotik verilirmi bilemiyorum..
sağol canım..ben çayda artık içemiyorum,midem bulanıyo çay ve kahve görünce oyüzden az önce 1 limonu yıkayıp rendeledim,yarısınıda içine sıktım.kaynar suya atıp biraz kaynattım,şimdi içicem.başka bir bardağada sıcak suya zencefil koydum onunla gargara yapıcam.onuda internettn buldum.allhtan zencefil varmış evde.dediğin gibi antibiyotik içmekten iyidir.Canım sen dedigimi yap cok iyi geliyor hercekten ben de hamileligimi ilk ogrendigimde snein gibi oldum oksuruk bogaz acısı grip
Gecen hafta da bogazlarım sisti bisey yiyip icemiyordum. Sen 1 cay bardagına yarım limonu sık ve ic cok cok iyi geliyor. Antibiyotik icmekten daha iyidir..
Allah korusun öyle düşünme ya, bende de belirti yok bak, göğüslerim acımıyor zaten hiç midem bulanmadı.Uslular annesi onlar üzmüyorlar bizi
Ofis arkadaşını hiç sevmedim, kendini öven insanları oldum olası sevmem zaten..Bence altta kalmaz uygun bir fırsatta boz kendisini, gereksiz bir insan sanırım içli dışlı olmaya gerek yok.
Dunyam, ben gecmısı okuyamadım bır ıkı gundur.
Annenle aranızda bır mevzu mu vardı?
Bırde benım basım cok agrıyor zaman zaman.
Mınoset kullanabılırım yanı, oyle mı?
Annemle konusmuyoduk canım biz daha dogrusu ailemle ben kacarak evlendim diye. 4 aydır gormuyordum annemi hic ama dun gorustuk =)
Evet minoset icebilirsin canım o hamilelere ozel bir agrı kesici sabah aksam 1 tane diye veriyor doktorlar ama sen agrın oldukca ic
Dozu dusuk oldugu icin zararı olmuyor bebege.
Bebişlerimizi sağlıklı şekilde kucaklamak nasip olsun inş. senin adına sevindim hayırlı uğurlu olsunhayırlı olsuuun bende bugün öğrendim benimkide erkekhavalarda uçuyorum öğleden beri hayırlı bi evlat olur inşallah hepimizinki
Benim pek bilgim yok ama bence doktoruna güven ve onun verdiği ilacı kullan derim.İlaç ismi verebilirsin beklki bilen arkadaşlar vardır.Geçmiş olsun.[/QUOTEilginiz için sağolun arkadaşlar..
doktorumun verdiği ilaç MİNOSET duymuşsunuzdur.bilindik bi ilaç.gebelikte güvenle kullanılabilir dedi ..kullanmaya mecburum galiba..iltihabı geçirmicek ama en azından ateşimi düşürüp rahatlatır.((((
canım doktorumun ve ailemizin eczacısı canım arkadaşımın dediğine göre parasetamol gebelikte zararlı değilmiş. Ben bebeği ilk öğrendiğimde çok hastaydım, öksürük, hapşırık, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, hafif ateş... ve doktorum parasetamol içeren bir ilaç önermişti bana. ateşin yükselirse mutlaka iç bir zararı yok demişti. bir de sterimar adında burun spreyi vermişti-ki o da deniz veya okyanus suyu olduğu için tamamen doğalmış...geçmiş olsun, umarım çabuk geçer.
canım doktorumun ve ailemizin eczacısı canım arkadaşımın dediğine göre parasetamol gebelikte zararlı değilmiş. Ben bebeği ilk öğrendiğimde çok hastaydım, öksürük, hapşırık, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, hafif ateş... ve doktorum parasetamol içeren bir ilaç önermişti bana. ateşin yükselirse mutlaka iç bir zararı yok demişti. bir de sterimar adında burun spreyi vermişti-ki o da deniz veya okyanus suyu olduğu için tamamen doğalmış...geçmiş olsun, umarım çabuk geçer.
kızlar ben böyle arada ilaç ismi falan veriyorum ya, bir sakıncası varmıdır ki? gerçi söylediklerim hep doktor tavsiyeleri ama yine de doktora danışmadan kullanmayın sizler de. her doktorun görüşü farklı, yanlış birşey söylemiş olursam çok üzülürüm sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?