- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.101
xzginin profilinden açtığı konulara bak canım, orda var düğün resimlerim diye.
canım benım cok tesekkur ederımm turkıyedeyım ben koc muzesınde cekıldı resımlerbennn bayıldımmmm senibbb fotograflarınaa amaaaaaaaaaallah bozmasın cnm hiçç ... mekan neresi dicem ama türkiye mi ayy benzetemedim hiçbiyeri.. resimlere bakınca evini merak ettim hayalimdeki evi kurdun gibime geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/album...bumu-yaptimiste-mutlu-gunum.html#post16543467nerden gördün ben göremiyorum ezgi nin fotolarını
xzgi fotoğraflar harikaa, sen de çok çok tatlısınAllah bozmasın canım
xzgi bende baktım çok beğendim fotolarını :)
ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüldünüzzzz..
kızlar ben çıkıyorum haftasonu giremem herhalde çok yazışmayın heee pazartesi okumam zor olur
canım benım cok tesekkur ederımm turkıyedeyım ben koc muzesınde cekıldı resımler
bu aksam tatıle gııyorum gelınce ewımın resmınıde cekerım senın ıcın olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/album...bumu-yaptimiste-mutlu-gunum.html#post16543467
buyur canım
cok cok tesekkur ederım cok mutlu ettın guzel sozlerınle
amın ınsallah hepımızınn
canım benım cok tesekkur ederımm turkıyedeyım ben koc muzesınde cekıldı resımler
bu aksam tatıle gııyorum gelınce ewımın resmınıde cekerım senın ıcın olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/album...bumu-yaptimiste-mutlu-gunum.html#post16543467
buyur canım
cok cok tesekkur ederım cok mutlu ettın guzel sozlerınle
amın ınsallah hepımızınn
Evdeki kızartmadan da az yiyiver canım, tadımlık al 4-5 tane tamam mıAfiyet olsun şimdiden.
kizlar m&s dan bebegime defter aldim album seklinde... 8 pound burda turkiyede 22 liraya denk geliyor bi bakin derim... ilk sayfasi anne karnindaki fotografindan basliyor ilk dogdugu anki fotosu, kilosu boyu gibi bilgilerin yazildigi bir defter cok seker...bayada kalin bir defter 1 yasina gelene kadar herseyi kaydedilmis oluyor buyuyunce okur cok guzel bir hatira..hic birseyi unutmamis oluruz hem
kizlar m&s dan bebegime defter aldim album seklinde... 8 pound burda turkiyede 22 liraya denk geliyor bi bakin derim... ilk sayfasi anne karnindaki fotografindan basliyor ilk dogdugu anki fotosu, kilosu boyu gibi bilgilerin yazildigi bir defter cok seker...bayada kalin bir defter 1 yasina gelene kadar herseyi kaydedilmis oluyor buyuyunce okur cok guzel bir hatira..hic birseyi unutmamis oluruz hem
Merhaba hepınıze,
Bugun hem yogun bır gundu, hemde sınırlerım bol bol gerıldı.
Gun bıtse de eve gıtsem sınırlerımı yatıstırsam dıye bakıyorum.
Keyfım kalmadı valla, ınsanlar kendını ne kadar begenmıs!
Catlayacagım sınırden.
ogum fotografcısı hakkında konusmussunuz cok guzel bısey
bende ewlenırken belgesel olarak anlasmıstım sabahtan aksama kaar cekmıslerdı
yıne onlarla calısmayı dusunuyorum fıkır olsun ıstersenız burda topık acmıstım topıgın lınkını verebılırım yasak degılse lınk vermek
günaydınnn ya ben çok kötüyüm ..bu saate kimsecikler yoktur ama belki biri okur.1 haftadır zaten vardı pek önemsememiştim boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.bademciklerim özellikle sağ taraf beyaz beyaz iltihap olmuş.ateşimi ölçtüm allahtan şun için yükselmemiş.dünden beri berbatım.adaçayı ile gargara yap dediler bakalım iyi gelecekmi!soğan ve sarmısak görmeye hamilelik boyunca tahamül edemedim hiç ama inanın aakşam çiğ sarmısak bile yedim midem bulana bulana,sırf doğal antibiyotik diye!bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum.doktorumuda radım bi ilaç ismi önerdi sadece onu alabilirsin dedi,ağrı kesici-ateş düşürücü özelliği olan.ismini burda yazmam belki yanlış olur.ama güvenipte alaamadım yinede.eşim oruç tutuyo sahurda kalkıp hazırlıyorum ona,tuzlu su ile gargara yapayım dedim bende belki rahatlatır diye onuda yanlışlıkla yutunca,daha boğazımdan gider gitmez öğürmeyle beraber istifra ettirdi beni.
sizin bildiğiniz ,önereileceğiniz bişey varmı.lütfeen..
Hayırdır gülüm ya noldu...
Olacak inan sabahtan akşama kadar ne insanlarla karşılaşacağız daha..
Sabırlı ol eleferam...
Bebeğin her duygunu hissediyor canım...
[/COLOR]
günaydınnn ya ben çok kötüyüm ..bu saate kimsecikler yoktur ama belki biri okur.1 haftadır zaten vardı pek önemsememiştim boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.bademciklerim özellikle sağ taraf beyaz beyaz iltihap olmuş.ateşimi ölçtüm allahtan şun için yükselmemiş.dünden beri berbatım.adaçayı ile gargara yap dediler bakalım iyi gelecekmi!soğan ve sarmısak görmeye hamilelik boyunca tahamül edemedim hiç ama inanın aakşam çiğ sarmısak bile yedim midem bulana bulana,sırf doğal antibiyotik diye!bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum.doktorumuda radım bi ilaç ismi önerdi sadece onu alabilirsin dedi,ağrı kesici-ateş düşürücü özelliği olan.ismini burda yazmam belki yanlış olur.ama güvenipte alaamadım yinede.eşim oruç tutuyo sahurda kalkıp hazırlıyorum ona,tuzlu su ile gargara yapayım dedim bende belki rahatlatır diye onuda yanlışlıkla yutunca,daha boğazımdan gider gitmez öğürmeyle beraber istifra ettirdi beni.
sizin bildiğiniz ,önereileceğiniz bişey varmı.lütfeen..
Ofıs arkadasıma sinir oldum dün.
Aramızda hep bır muhabbet vardı, 'bana bırını bul' derdı.
Bende bır gun sakasına esımın arkadası ıle tanıstırabılecegımı soyledım.
Neyse, saka gercek oldu!
Yarın aksam beraber yemege cıkacagız.
Esım, Etıler'de bır resttorant ayarlamıs.
Hanımefendı begenmedı orayı.
Basladı arkadaslarını aramaya, onerıler alıyor.
Neyse buldu bır ıkı yer, Nısantası'nda fılan.
Ay! delı oldum. Ben esımle yemege gıderken, neresı uygunsa orayı secıyorum.
Ki esımın secımı hıc de es gecılecek bır yer degıl.
Hanımefendı hala begenmıyor.
Bırde sureklı kendını ovmesı, bana laf sokmaya calısması yok mu!
Yok o cok guzelmıs, yok o cok ıyı gıyınırmıs!
Allah ım, delı olacagım valla delı!
Zaten esıme de kızgınım bugun.
Bırde bebegım sankı benımle degıl gıbı gelıyor ıkı uc gundur.
Ne mıdem bulanıyor, ne goguslerım acıyor.
Hamıle degılmısım gıbı gelıyor bana
.
Benim pek bilgim yok ama bence doktoruna güven ve onun verdiği ilacı kullan derim.İlaç ismi verebilirsin beklki bilen arkadaşlar vardır.Geçmiş olsun.[/QUOTEilginiz için sağolun arkadaşlar..
doktorumun verdiği ilaç MİNOSET duymuşsunuzdur.bilindik bi ilaç.gebelikte güvenle kullanılabilir dedi ..kullanmaya mecburum galiba..iltihabı geçirmicek ama en azından ateşimi düşürüp rahatlatır.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?