2012 Şubat Anneleri

bennn bayıldımmmm senibbb fotograflarınaa amaaaaaaaaa allah bozmasın cnm hiçç... mekan neresi dicem ama türkiye mi ayy benzetemedim hiçbiyeri.. resimlere bakınca evini merak ettim hayalimdeki evi kurdun gibime geldi
canım benım cok tesekkur ederımm turkıyedeyım ben koc muzesınde cekıldı resımler
bu aksam tatıle gııyorum gelınce ewımın resmınıde cekerım senın ıcın olurmu

nerden gördün ben göremiyorum ezgi nin fotolarını
http://www.kadinlarkulubu.com/album...bumu-yaptimiste-mutlu-gunum.html#post16543467
buyur canım
xzgi fotoğraflar harikaa, sen de çok çok tatlısın Allah bozmasın canım

cok cok tesekkur ederım cok mutlu ettın guzel sozlerınle
amın ınsallah hepımızınn

Son düzenleme:

anlastıkkkkkk ii eglencelerr sana canımmm.. ayrıca cıtır ekmektee tavuga da bayıldımm kısa zamanda bizimm davetlerdede yerini alıcakk iyii tatillerrr

kizlar m&s dan bebegime defter aldim album seklinde... 8 pound burda turkiyede 22 liraya denk geliyor bi bakin derim... ilk sayfasi anne karnindaki fotografindan basliyor ilk dogdugu anki fotosu, kilosu boyu gibi bilgilerin yazildigi bir defter cok seker...bayada kalin bir defter 1 yasina gelene kadar herseyi kaydedilmis oluyor buyuyunce okur cok guzel bir hatira..hic birseyi unutmamis oluruz hem

bende bugün D&R da baktım 22 liraydı ama başka yerlerede bakmak istiyorum daha güzeli vardır belki ama kesin alıcam süper bişey çok güzel bi hatıra bebişlerimize

artık İstanbul'a gittiğimde bakıcam ben de canım. burda M&S yok. bebek kıyafetleri de çok şeker oluyor. saldırcam hepsine ben başından beri günlük tutuyorum zaten sırf güzel bir hediye olsun diye. çok düzenli değil ama benden ona kalacak ... ayy çok heyecanlıııııııı

Hayırdır gülüm ya noldu...
Olacak inan sabahtan akşama kadar ne insanlarla karşılaşacağız daha..
Sabırlı ol eleferam...
Bebeğin her duygunu hissediyor canım...

Canım bayıldım sen ne tatlı bişeysin ya...
ben senin spor ayakkabılarına bittim kız...
Hiç gelinlik altına gitmez derdim
İlk kez beğendim....
Kızın da senin gibi bıcır bişey olursa :81::81::81:
Süper olur

Birde ayak tabanları ve el ayaları için fotoğraflıklar var...
Bebeğinizin minik el ve ayak izlerini bir sanat eseri haline getirebileceğiniz ve yüksek kalitede, şık ve şirin bir tablo oluşturabiliyorsun

İsteğine göre bebeğin el ve ayak izlerini hazır şekilde pakette bulunan bebeğin cildine zarar vermeyecek şekilde tasarlanmış malzemede izini çıkararak evinizin en güzel köşesine koyabileceğiniz bir ürün...

günaydınnn ya ben çok kötüyüm ..bu saate kimsecikler yoktur ama belki biri okur.1 haftadır zaten vardı pek önemsememiştim boğaz enfeksiyonu geçiriyorum.bademciklerim özellikle sağ taraf beyaz beyaz iltihap olmuş.ateşimi ölçtüm allahtan şun için yükselmemiş.dünden beri berbatım.adaçayı ile gargara yap dediler bakalım iyi gelecekmi!soğan ve sarmısak görmeye hamilelik boyunca tahamül edemedim hiç ama inanın aakşam çiğ sarmısak bile yedim midem bulana bulana,sırf doğal antibiyotik diye!bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum.doktorumuda radım bi ilaç ismi önerdi sadece onu alabilirsin dedi,ağrı kesici-ateş düşürücü özelliği olan.ismini burda yazmam belki yanlış olur.ama güvenipte alaamadım yinede.eşim oruç tutuyo sahurda kalkıp hazırlıyorum ona,tuzlu su ile gargara yapayım dedim bende belki rahatlatır diye onuda yanlışlıkla yutunca,daha boğazımdan gider gitmez öğürmeyle beraber istifra ettirdi beni.
sizin bildiğiniz ,önereileceğiniz bişey varmı.lütfeen..

Annem bana yapmış zamanında :)) Ama tabi şimdikiler gibi detaylı değil, usg resmim felan yok, bir albüm..Her sayfasında yazı kısmı var oralara boyumu,kilomu, beni kucağına aldığında neler hissettiğini yazmış, hala okudukça duygulanırım :)

Benim pek bilgim yok ama bence doktoruna güven ve onun verdiği ilacı kullan derim.İlaç ismi verebilirsin beklki bilen arkadaşlar vardır.Geçmiş olsun.

Hayırdır gülüm ya noldu...
Olacak inan sabahtan akşama kadar ne insanlarla karşılaşacağız daha..
Sabırlı ol eleferam...
Bebeğin her duygunu hissediyor canım...

[/COLOR]

Ofıs arkadasıma sinir oldum dün.
Aramızda hep bır muhabbet vardı, 'bana bırını bul' derdı.
Bende bır gun sakasına esımın arkadası ıle tanıstırabılecegımı soyledım.
Neyse, saka gercek oldu!
Yarın aksam beraber yemege cıkacagız.
Esım, Etıler'de bır resttorant ayarlamıs.
Hanımefendı begenmedı orayı.
Basladı arkadaslarını aramaya, onerıler alıyor.
Neyse buldu bır ıkı yer, Nısantası'nda fılan.
Ay! delı oldum. Ben esımle yemege gıderken, neresı uygunsa orayı secıyorum.
Ki esımın secımı hıc de es gecılecek bır yer degıl.
Hanımefendı hala begenmıyor.
Bırde sureklı kendını ovmesı, bana laf sokmaya calısması yok mu!
Yok o cok guzelmıs, yok o cok ıyı gıyınırmıs!
Allah ım, delı olacagım valla delı!

Zaten esıme de kızgınım bugun.

Bırde bebegım sankı benımle degıl gıbı gelıyor ıkı uc gundur.
Ne mıdem bulanıyor, ne goguslerım acıyor.
Hamıle degılmısım gıbı gelıyor bana

Canım keske bır onerım olsa ):
Rabbım acıl sıfalar versın sana.

Allah korusun öyle düşünme ya, bende de belirti yok bak, göğüslerim acımıyor zaten hiç midem bulanmadı.Uslular annesi onlar üzmüyorlar bizi
Ofis arkadaşını hiç sevmedim, kendini öven insanları oldum olası sevmem zaten..Bence altta kalmaz uygun bir fırsatta boz kendisini, gereksiz bir insan sanırım içli dışlı olmaya gerek yok.

gunisigimmm; Minoseti ben de basım agrıdıkca iciyorum canım gebelikte bir sakıncası yok zaten doktorların verdigi en guvenilir ilac diyebilirim sana =)
Ama iltahap icin o ilacı vermesi sacma o sadece agrı kesici ates dusurucu ozellige sahip. Bogazlarına bir yararı olacagını sanmıyorum.
Sen simdi git guzel bir cay demle 1 bardak cayın icerisine yarım limon sık ve cayı ic boyle 1-2 bardak ic cok iyi gelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…