2012 Şubat Anneleri

Verdiğin bilgiler için saol canım, çok eğlencelidir doğum fotoğrafçısı ile çalışmak, öyle gibi geliyor bana 400ün içerisinde 35 fotoğraf, 1 müzikli slayt (bunu ben de yapıyorum neyse) bir iki şey daha saydı ama aklımda değil :)) Hastane adını verdim doktor adını verdim, "tamam o doktor izin veriyor" dedi, bakalım o günlere gelelim hele dimi :)
neyse kızartmayı kendim yaparım zaten önce çorba salata sonra dışarı çıkıp aşerdiğim şeyi yicem oleeeyyy

Evdeki kızartmadan da az yiyiver canım, tadımlık al 4-5 tane tamam mı Afiyet olsun şimdiden.

bende junier menü yerim eheh maksat tadını almak dedğin gibi kızartmayıda kendim yaparım fırın tabi daha sağlıklı olur :44:
hem hamile hem oruç olmak çok zormuş ya Allah sevabını ona göre verir herhalde

evett cok eglencelii.. cekim yapmak daha eglencelii.. ben albüm hazırlayıp düzenlemiştimm.. devamını ögrencek vaktim olmadı maalesef ama olsun hr yönüyle cok eglenceli hep mutlu insanlar ve bebekler görüosun:90::90::90::90::90: bebeklere cekimde kanat falan takıyodu.. papyon takıodu cıplak bebeciklere ayy nasıl güzeller nasıl sevimlilerr....

onun hiç yapabileceğini sanmıyorum bayan panik atak

Benim de senin gibi, ailem zaten o ara heyecanlı olur hiç düzgün poz yakalayamazlar, kesin bir aksilik olur, kaçırırlar en güzel anlarını bakmaktan :))
Ya fotoğrafçı ya da oyelken'in dediği gibi hemşirelere vermek kalıyor geriye.Ona da maddiyata göre karar veririz artık.

tabee kızzz... zaten fotografcı babayı kapıda aglarken, ananeyi dua ederkenn digerlerini dizilmiş beklerkenn sni sedyede kurbanlık gibi giderken onlar sana el sallarken falan yakalıyor hep en keyiflisi de onlar.. sen içerdeykenn onlar dısarda napıo biliosun

ben kaçtım akşama tatlı yapıcam kocamın sevidği tatlıyı yaparsam bana hamburger alıcak yoksa almıcakmış :2: bide böyle kuralları var benim kocamın aah ahh hoşça kalııınnn sevgiyle muhabbetle kalın Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah :80:

ogum fotografcısı hakkında konusmussunuz cok guzel bısey
bende ewlenırken belgesel olarak anlasmıstım sabahtan aksama kaar cekmıslerdı
yıne onlarla calısmayı dusunuyorum fıkır olsun ıstersenız burda topık acmıstım topıgın lınkını verebılırım yasak degılse lınk vermek

bennn bayıldımmmm senibbb fotograflarınaa amaaaaaaaaa allah bozmasın cnm hiçç... mekan neresi dicem ama türkiye mi ayy benzetemedim hiçbiyeri.. resimlere bakınca evini merak ettim hayalimdeki evi kurdun gibime geldi

nerden gördün ben göremiyorum ezgi nin fotolarını

profiline girdimmm.. o andaa o da albümüne bakıyormus ordan girdim cnm.. ama sayfasında albüm linki var ona bak ordan da görünebilir.. hiç olmadıı dügün hazırlıkları bölümü var ya albüm bölümne gir.. orda herkesin dügün albümleri var sayfa sayfa bulursunn.. yada xzgi link vericekti ugrasmadan ordan bakarsın link vernce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…