- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.081
bende cok istiyorumm canım.. cünkü ben bi dönem calıstım dogum fotografcısıyla.. gelen annelerden biri söyle söyledi aslında o zaman farketmedim bu da olsun dedim anlastım ama simdii o kadar mutluyum iyi ki yaptırmısım gün gectikce daha da degerleniyor demişti. 400 iyi fiyat.. cünkü bundan 3 yıl önce hamile cekim+ dogum+ ev cekimi 1200 tl idi.. ama cd ve albüm de içindeydi.
fotografcıdan önce hastahaneyle anlasmanız gerekiyor. cünkü izmirdeki ege saglık mesela (universal hastahaneleri) kesinlikle almıyor yada cok sorun cıkartıyor.. evet hemen arıyosunn o da hemen kosup geliyorr
neyse kızartmayı kendim yaparım zaten önce çorba salata sonra dışarı çıkıp aşerdiğim şeyi yicem oleeeyyy
tatlımm ben yedimm.. yasak ama menününkini cok az yedimm. canım kızartma isteyincede evde kendim yaptım. içine zeytinyagı karıstır zeytinyagının yanma özelligi yokmus cicekyegı gibi. dibine düsme tabi dee accık accık yiyebilirsinn. yada fırına at biraz yaglayıpp hem saglıklı olur hem seni bastırır
bende junier menü yerim eheh maksat tadını almak dedğin gibi kızartmayıda kendim yaparım fırın tabi daha sağlıklı olur :44:
hem hamile hem oruç olmak çok zormuş ya Allah sevabını ona göre verir herhalde
canım ona bakarsan hiç birimizin makinası onların ki kadar iyi değildir
anladım canım görümcen çekse olmaz mı ki
Verdiğin bilgiler için saol canım, çok eğlencelidir doğum fotoğrafçısı ile çalışmak, öyle gibi geliyor bana400ün içerisinde 35 fotoğraf, 1 müzikli slayt (bunu ben de yapıyorum neyse) bir iki şey daha saydı ama aklımda değil :)) Hastane adını verdim doktor adını verdim, "tamam o doktor izin veriyor" dedi, bakalım o günlere gelelim hele dimi :)
Evdeki kızartmadan da az yiyiver canım, tadımlık al 4-5 tane tamam mıAfiyet olsun şimdiden.
onun hiç yapabileceğini sanmıyorum bayan panik atak
onun hiç yapabileceğini sanmıyorum bayan panik atak
Benim de senin gibi, ailem zaten o ara heyecanlı olur hiç düzgün poz yakalayamazlar, kesin bir aksilik olur, kaçırırlar en güzel anlarını bakmaktan :))
Ya fotoğrafçı ya da oyelken'in dediği gibi hemşirelere vermek kalıyor geriye.Ona da maddiyata göre karar veririz artık.
ben kaçtım akşama tatlı yapıcam kocamın sevidği tatlıyı yaparsam bana hamburger alıcak yoksa almıcakmış :2: bide böyle kuralları var benim kocamın aah ahhhoşça kalııınnn sevgiyle muhabbetle kalın Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah :80:
ogum fotografcısı hakkında konusmussunuz cok guzel bısey
bende ewlenırken belgesel olarak anlasmıstım sabahtan aksama kaar cekmıslerdı
yıne onlarla calısmayı dusunuyorum fıkır olsun ıstersenız burda topık acmıstım topıgın lınkını verebılırım yasak degılse lınk vermek
xzgi fotoğraflar harikaa, sen de çok çok tatlısınAllah bozmasın canım
nerden gördün ben göremiyorum ezgi nin fotolarını
yaa ben niye göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?