- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.361
Arkadaşlar 3 ay bittikten sonra sağlık ocaklarına gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyormuş..
Aşılar için ve 4 aydan sonra ultrasyondanda bakılıyormuş..
Ben bugün gittim kaydımı yaptırdım, sizlerinde bilgisi olsun istedim, bilmeyen arkadaşlar için..
Bu arada elefera güzel bir hasta sonu geçirdiğin için senin adına sevindim cnm..
Ööööf benim aklımda bu ama, eşim bir türlü izin alamıyor ki sabah erkenden gidip yaptıralım kaydımızı. Benim şu bulantılarım hayırlısıyla bir geçse tekrar direksiyon başına geçebilseydim ne güzel rahat rahat gidip hallederdim... Valla aklımda bir sorun olarak yer kaplıyor bu mevzu...
Ben hala yaptırmadım sağlık ocağına kayıt, onun için izin almam gerekiyor, elim ermedi bi türlü...
İnşallah 23 ağustosta doktora gitmek için izin aldığımda onu da aradan çıkarabilirim...
Ööööf benim aklımda bu ama, eşim bir türlü izin alamıyor ki sabah erkenden gidip yaptıralım kaydımızı. Benim şu bulantılarım hayırlısıyla bir geçse tekrar direksiyon başına geçebilseydim ne güzel rahat rahat gidip hallederdim... Valla aklımda bir sorun olarak yer kaplıyor bu mevzu...
Arkadaşlar 3 ay bittikten sonra sağlık ocaklarına gidip gebelik kaydı yaptırmak gerekiyormuş..
Aşılar için ve 4 aydan sonra ultrasyondanda bakılıyormuş..
Ben bugün gittim kaydımı yaptırdım, sizlerinde bilgisi olsun istedim, bilmeyen arkadaşlar için..
Bu arada elefera güzel bir hasta sonu geçirdiğin için senin adına sevindim cnm..
Aynen benim de hep aklımda bu...
Benim evimin karşı sokağında sağlık ocağı var ama önce oraya gidip kayıt olmam lazım sanırım...Sağlık ocağı kaydım Eskişehir'de görünüyor,bir kere senelik iznimde gitmiştim Eskişehirde sağlık ocağına oraya kaydetmişler!!
Acaba evin oradakini boşversem de iş yerime yakın olan sağlık ocağına mı kayıt oluversem....Bebek olunca da takibini yapıyorlarmış sanırım,bebek olunca da evin oraya aldırırım...
Olur mu ki acaba?
Benim evimin karşı sokağında sağlık ocağı var ama önce oraya gidip kayıt olmam lazım sanırım...Sağlık ocağı kaydım Eskişehir'de görünüyor,bir kere senelik iznimde gitmiştim Eskişehirde sağlık ocağına oraya kaydetmişler!!
Acaba evin oradakini boşversem de iş yerime yakın olan sağlık ocağına mı kayıt oluversem....Bebek olunca da takibini yapıyorlarmış sanırım,bebek olunca da evin oraya aldırırım...
Olur mu ki acaba?
güncellemeler yapilmistir.....
Banada dün ablam söyledi git kaydını yaptır diye..
Sanırım hamileykende 20. haftada aşı vuruluyormuşuz ..
ve bunu sağlık ocağında aile hekimizin hemşiresi takibini yapıyor..
Bugün elevitim bitmişti yazdırmak için gitcektim zaten bu işide aradın çıkardım...
Kilomu , Sat değerimi felan not aldı..
Ben telefonla size döncem sonra dedi..
Ne aşısı yapılacakmış tatlım? Birde bu eleviti ne zamana kadar içicez? Çok sıkıldım ben o haptan, kafam kadar
Ne aşısı yapılacakmış tatlım? Birde bu eleviti ne zamana kadar içicez? Çok sıkıldım ben o haptan, kafam kadar
doğum sonrasına kadar
Olur mu ki acaba?
kızlar allah aşkına ben çıldırıcam yaaa....offfffffffffff
ben normalde sata göre 11 haftalıkım, neyse doktor 12 haftalık dedi bahsetmiştim...
şimdi bu çarşamba ikili teste gitsem doktora göre 12+2 , bana göre 11+2 olacağım...
erkenmi oluyor acabaa sizce, ama doktorum zamanın gelmiş dedi.8-15 ağustos arası yaptırman lazım dedi....
bide çokk pahalı kan testi+ultrason 1100 tl:S:S
ben akşamları alıyorum zaten canım, tavsiye ederim...bazı doktorlar bir süre sonra kesiyormuş ama...sorarsın gidince istersenOlamaaaaaazSabahları eşim ben uyurken aç karna tiroid ilacımı içiriyor. Acaba onu da akşam uyurken bir ara gelse soksa mı ağzıma
ben normalde sata göre 11 haftalıkım, neyse doktor 12 haftalık dedi bahsetmiştim...
şimdi bu çarşamba ikili teste gitsem doktora göre 12+2 , bana göre 11+2 olacağım...
erkenmi oluyor acabaa sizce, ama doktorum zamanın gelmiş dedi.8-15 ağustos arası yaptırman lazım dedi....
12+2de de gitsen, 11+2de de gitsen sorun yok, 11-14 haftaları arasında yapılıyor zaten 2li test.Ama o fiyata orda yaptırma yazık günah, burda epiduralli normal doğum o kadar ya.Çok aşırı fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?