2012 Şubat Anneleri

Kızlar bir de merak ettim mide bulantısı olmayanın bebişi erkek olanın ki kız diye okumuştum. Cinsiyeti belli olanlar bulantı var mıydı? Cinsiyet ne çıktı? Tam anketlik soru oldu hadi bakalım :)

ben ilk defasında baklava istedi canım ama sonrasında erik ve çiğ köfte(etsiz) aslında hiç sevmem.Çiğ köfte favorim.

Çiğ köfte yememeye çalış etsiz de olsa çiğ ürünlerin bakteri üretme ihtimali yüksek biliyorsun. Canın çok çekerse güvendiğin bir yerden al. Allah sağlık versin :)

canım o bende de çok sık oluyor,kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlayınca hemen uzanıyorum.yarım saate falan düzeliyor biraz

Geçmiş olsun. Baş dönmesi ben de vardı. İnsanın beyni allak bullak oluyor. Bana çok yatmak iyi gelmiyordu yattıkça sersemleşiyorum:) Biraz kalkıp yürümek temiz hava daha iyi geliyordu. Ama bu işler kişiden kişiye değişiyor biliyorsun ama bi dene balkona falan çık şöyle temiz hava al. Belki iyi gelir. Tabi en iyisi doktora danışmak. Tekrar geçmiş olsun

canım o bende de çok sık oluyor,kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlayınca hemen uzanıyorum.yarım saate falan düzeliyor biraz

bendede oluyo ara ara..geçen akşam eşime sahur hazırlarken elim ayağım birden kesildi resmen..bembeyaz oldun dedi eşim..hemen yatırdı,tansiyonumu ölçtü 8 e 5 çıktı..düşmüş..çarpıntım oluncada uzanıyorum geçiyo..

Kızlar bir de merak ettim mide bulantısı olmayanın bebişi erkek olanın ki kız diye okumuştum. Cinsiyeti belli olanlar bulantı var mıydı? Cinsiyet ne çıktı? Tam anketlik soru oldu hadi bakalım :)

bak şimdi buda bana uydu.benım miğdem çok hafıf bulandı çok kısa suredede geçti.:26:doktor erkek dedi ama henuz kesın değil

teşekkür ederim.ben sürekli yatıyorum ama hep aynı bir değişme yok yürümeyi deneyim belki bana da iyi gelir

bak şimdi buda bana uydu.benım miğdem çok hafıf bulandı çok kısa suredede geçti.:26:doktor erkek dedi ama henuz kesın değil

Benim de bulantım olmadı hadi bakalım inşallah erkektir benim ki de:)
ben nerdeyse hiç bişeye aş ermedim tatlı ekşiden kendime bir yorum yapamıyorum malesef

Benim de bulantım olmadı hadi bakalım inşallah erkektir benim ki de:)
ben nerdeyse hiç bişeye aş ermedim tatlı ekşiden kendime bir yorum yapamıyorum malesef

aynen benimde,ne canım bişey istedi,ne de midem bulandı,bakalım bizimkilerin cinsiyeti ne çıkacak

o kişiden kişiye değişiyormuş canım..biz 3 kız kardeşiz annem 3ümüzdede serumlarla geçirmiş taaa 4.aya gelinceye kadar..kız anneye benzer derler ama ben öyle olmadım.annem de diyordu hep acaba seninki erkekmi diye..benimde bulantım çok oldu ama ,2 kilo verdim bişey yiyemedim ama annem kadar değildi.erkek geliyor:))

görümceminde çocuğu erkek..o ise tam tersi ilk 3 ayda 3,5 kilo almış.mide bulantısı ,kusamk,yiyememek nedir bilmem diyordu ben.bana üzülüyordu bişey yiyemiyorum diye.çok tuhaf geliyordu ona! birazda bünye meselesi galiba..

Kızlar bizim cinsiyet artık 1 ay sonraya kaldı,çünkü bugün doktor 1 ay sonra gel dedi.Off ya daha koskoca günler var önümde,gerçi zaman geçiyo ama işte çok merak ediyorum ben bebişimin cinsiyetini )

doğru her hamile farklı tepki veriyo. Bizimkisi fal misali ya tutarsa :)

Senin bebişin de cinsiyeti hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
bu sene gerçekten erkekmiş yavv hep erkek..bi xzgi şnslı aramızda kızı bulmuş yavv...hayırlısı tabi bu işin ayrımı olmaz....sağlıklı olsunda inş....ben kaçtım kızlar sizlere iyi geceler....dün benimde tansiyonum düştü...fırfır döndü beynim dinlenin bol bol..oruç tutduğum için korktum ama çok şükür bugün iyiyiz bebeğimle..allahım herkese iyilik versin..şaka maka 5 ay kaldı yavvvv:18: çok korkuyorum doğumdan ama onları kucağımıza almak içinde başka şansımız yok .... haydin öptüm sizleri......kendinize iyi bkın.....bebekleri üzmeyin emi.....

Ben baya bi öğürüyorum kızlar özelliklede pis bir koku duyarsam mesela çöp kokusu falan hemennn başlıyo öğürtüler...
Midem çok şişiyor birde benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…