- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.601
ben ilk defasında baklava istedi canım ama sonrasında erik ve çiğ köfte(etsiz) aslında hiç sevmem.Çiğ köfte favorim.
İyi akşamlar arkadaslar kaç gündür giremiyordum foruma
Bebisinin cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz Aydın darısı
Belli olmayanların basına
Bugün öğleden beri carpintim var kalbim pir pir ediyo yatsamda
Kalksamda otursamda aynı yemek yiyince artıyor sanki
İçinizde böyle bir problem yaşayan var mı çok korkuyorum
İnşallah kötü birsey yoktur yarın doktorumu arayıp sorsam
İyi olacak
bende erken öğrendim cinsiyetini..değişebilirde belki bilemicem ama..göğüs uçlarından bahsetmişsin.açıkmış benimki....!:)) ama erkek dedii..:))
diğer erkek annelerinki nerenk acaba???:26:
12 haftada öğrendim ben de ama sanırım herkes için farklı belirtiler var ben eskiden yüzüne bakmadığım şeyleri yiyorum sevdiklerim kenarda kaldı.tatlıya bayılırdım şimdi eskisi kadar ilgimi çekmiyor.ekşi ve acı daha yoğun,cinsiyeti değişmezse benimkinin ye tatlıyı doğur hakkıyı tezi çöküyor :) renkte pek değişiklik yok bu arada.
kızlar başı dönen var mı aranızda? ben kafamı 2 gündür toplayamıyorum. hem halsizim hem de sanki yıllardır uyuyormşum gibi halsizlikvar başım da ağrıyor.enerjim yok oldu sanki eşim dr gidelim diyor dr ne diyeceğim ki bariz bir şey yok
bı ara konuşulmuştu burda ama o zaman cinsiyetler bellı değildi.sen erkek mı istıyosun canım
ben öğrendim canım.11+5 de erkek dedi..hiç farketmez benim için ama insan ister istemez heyecan yapıyo,,erkek anası olucam falan demeye başladım..
Çiğ köfte yememeye çalış etsiz de olsa çiğ ürünlerin bakteri üretme ihtimali yüksek biliyorsun. Canın çok çekerse güvendiğin bir yerden al. Allah sağlık versin :)
canım o bende de çok sık oluyor,kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlayınca hemen uzanıyorum.yarım saate falan düzeliyor biraz
Kızlar bir de merak ettim mide bulantısı olmayanın bebişi erkek olanın ki kız diye okumuştum. Cinsiyeti belli olanlar bulantı var mıydı? Cinsiyet ne çıktı? Tam anketlik soru oldu hadi bakalım :)
Geçmiş olsun. Baş dönmesi ben de vardı. İnsanın beyni allak bullak oluyor. Bana çok yatmak iyi gelmiyordu yattıkça sersemleşiyorum:) Biraz kalkıp yürümek temiz hava daha iyi geliyordu. Ama bu işler kişiden kişiye değişiyor biliyorsun ama bi dene balkona falan çık şöyle temiz hava al. Belki iyi gelir. Tabi en iyisi doktora danışmak. Tekrar geçmiş olsun
bak şimdi buda bana uydu.benım miğdem çok hafıf bulandı çok kısa suredede geçti.:26:doktor erkek dedi ama henuz kesın değil
bak şimdi buda bana uydu.benım miğdem çok hafıf bulandı çok kısa suredede geçti.:26:doktor erkek dedi ama henuz kesın değil
Benim de bulantım olmadı hadi bakalım inşallah erkektir benim ki de:)
ben nerdeyse hiç bişeye aş ermedim tatlı ekşiden kendime bir yorum yapamıyorum malesef
Kızlar bir de merak ettim mide bulantısı olmayanın bebişi erkek olanın ki kız diye okumuştum. Cinsiyeti belli olanlar bulantı var mıydı? Cinsiyet ne çıktı? Tam anketlik soru oldu hadi bakalım :)
o kişiden kişiye değişiyormuş canım..biz 3 kız kardeşiz annem 3ümüzdede serumlarla geçirmiş taaa 4.aya gelinceye kadar..kız anneye benzer derler ama ben öyle olmadım.annem de diyordu hep acaba seninki erkekmi diye..benimde bulantım çok oldu ama ,2 kilo verdim bişey yiyemedim ama annem kadar değildi.erkek geliyor:))
görümceminde çocuğu erkek..o ise tam tersi ilk 3 ayda 3,5 kilo almış.mide bulantısı ,kusamk,yiyememek nedir bilmem diyordu ben.bana üzülüyordu bişey yiyemiyorum diye.çok tuhaf geliyordu ona! birazda bünye meselesi galiba..
Benim de bulantım olmadı hadi bakalım inşallah erkektir benim ki de:)
ben nerdeyse hiç bişeye aş ermedim tatlı ekşiden kendime bir yorum yapamıyorum malesef
benim kısmet olursa oğlum olacak midem bulandı bir süre bir kaç kez çıkardım ama artık yok bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?