- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.581
Canım öncelikle teşekkür ederim ama hangisi acaba burda birsürü değer var t-hcg var papp-a var t hcg mom var hangisi????
canım bende free bhCG dıye geçiyor.
canım bende free bhCG dıye geçiyor.
sende kaç o değer birde cinsiyeti bellimi
hımm canım bende yok öyle bir şey bende t-hcg var.teşekkürler ilgin için.
canım maalesef özel sektör öyle,yapacak bişey yok...kadınlar hamile kalınca direk işinden oluyorama evde de yapacak çok güzel şeyler var...bebişine bişeyler örebilirsin,kitap okuyabilirsin,bol bol film izlersin,yeni yemek tariflerini keşfedersin,çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okursun...hamilelik döneminde evde olmak çok büyük avantaj bence,böyle düşün...iş stresinden uzaksın,doya doya zamanını bebeğin için bişeyler yaparak geçirebilirsin.kısa bi tatil olarak düşün
23,7 erkek dedi.ama 2 hafta sonra kesın öğrenıcez.
ben ekşi çok ıstedım tatlım ve durmaksızında devam edıyosu anda yıyorum hatta
tatlıyla hiç aram yok.....erkek bebek bekleyenlere bişey sormak istiyorum neye aşerdiniz....ekşimi tatlımı ilk aylarda :44:
benim 2li de çarşamba günü bakalım nasıl geçecek.
benimkide erkek.normalde ben tatlıya çok düşkün olmama rağmen hamileliğim boyunca son bir hafta hariç tatlı görmeye bile tahamül edemedim.sarelle kavanozunu görünce bile öğürüyordum.sürekli tuzlu istedi canım.birde arada çok aşırı olmamakla birlikte limon yemiştim ve olmamış üzümler varya yeşil yeşil ekşi onlardan canım istemişti.fakat ne olduysa 1 haftadır(cinsiyetini öğrenmemiştik daha)tatlı manyağı oldum.özelliklede nutella!hala yemek yemeye başlayamadım ama 3 öğün ekmek arası nutella yiorum!çok zaralı biliyorum ama 3 ayın acısını çıkarıyorum galiba!!!:90:
tatlıyla hiç aram yok.....erkek bebek bekleyenlere bişey sormak istiyorum neye aşerdiniz....ekşimi tatlımı ilk aylarda :44:[/QUOT
benim canım hep tuzlu ekşi şeyler istedi tatlıyı çok severdim ama ilk aylarda benim de hiç canım istemedi tatlı
bide ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi lafı var ya hep kızım olucak sanıyodum
sende bendensin bizdede sarelle kavanozu hala gidip geliyor sofraya hiç bittiği yok..acaba benimdemi erkek..normalde bende erik ekşi çok yedim ekşi yiyenin kızı olur derler ama saçma demekki..
tatlıyla hiç aram yok.....erkek bebek bekleyenlere bişey sormak istiyorum neye aşerdiniz....ekşimi tatlımı ilk aylarda :44:[/QUOT
benim canım hep tuzlu ekşi şeyler istedi tatlıyı çok severdim ama ilk aylarda benim de hiç canım istemedi tatlı
bide ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi lafı var ya hep kızım olucak sanıyodum
canım ben çok ekşi istedım ve yedım.doktorumuz erkek dedı ama henuz kesın değil.bırde göğüs uçlarınız koyu renkse erkek açık renkse kız olurmuş.bıde ıkılı testtekı kan değerlerınden bahsedılıyor.ben çin takvımıne baktım ordada benım erkek çıktı.yanı hurafeler vs.benım hep erkeğe gıdıyor
canım ben çok ekşi istedım ve yedım.doktorumuz erkek dedı ama henuz kesın değil.bırde göğüs uçlarınız koyu renkse erkek açık renkse kız olurmuş.bıde ıkılı testtekı kan değerlerınden bahsedılıyor.ben çin takvımıne baktım ordada benım erkek çıktı.yanı hurafeler vs.benım hep erkeğe gıdıyor
bende erken öğrendim cinsiyetini..değişebilirde belki bilemicem ama..göğüs uçlarından bahsetmişsin.açıkmış benimki....!:)) ama erkek dedii..:))
diğer erkek annelerinki nerenk acaba???:26:
bende erken öğrendim cinsiyetini..değişebilirde belki bilemicem ama..göğüs uçlarından bahsetmişsin.açıkmış benimki....!:)) ama erkek dedii..:))
diğer erkek annelerinki nerenk acaba???:26:
bı ara konuşulmuştu burda ama o zaman cinsiyetler bellı değildi.sen erkek mı istıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?