2012 Şubat Anneleri

haklısın yapacak bir şey yok.Tüm evi elden geçiriyorum ben de :)

ben ekşi çok ıstedım tatlım ve durmaksızında devam edıyosu anda yıyorum hatta

benimkide erkek.normalde ben tatlıya çok düşkün olmama rağmen hamileliğim boyunca son bir hafta hariç tatlı görmeye bile tahamül edemedim.sarelle kavanozunu görünce bile öğürüyordum.sürekli tuzlu istedi canım.birde arada çok aşırı olmamakla birlikte limon yemiştim ve olmamış üzümler varya yeşil yeşil ekşi onlardan canım istemişti.fakat ne olduysa 1 haftadır(cinsiyetini öğrenmemiştik daha)tatlı manyağı oldum.özelliklede nutella!hala yemek yemeye başlayamadım ama 3 öğün ekmek arası nutella yiorum!çok zaralı biliyorum ama 3 ayın acısını çıkarıyorum galiba!!!:90:

NESTLE FİRMASINDAN DUYURU !!!!!!!!!!NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!

kızlar az önce kardeşim bana bu mesajı atmış.facebook kullanan varsa brlki sizlerde görmüşsünüzdür.ben face kullanmıyorum mailime atmış kardeşim,sizinle paylaşmak istedim.nekadar doğru bilemicem ama yinede bilginiz olsun!!!!!

sende bendensin bizdede sarelle kavanozu hala gidip geliyor sofraya hiç bittiği yok..acaba benimdemi erkek..normalde bende erik ekşi çok yedim ekşi yiyenin kızı olur derler ama saçma demekki..

şimdi hepten erkek şüphesine kapıldım..göbekleriniz sivrimi peki ide sivriyse erkek yaygınsa kız derlermiş...annemin bende hep sivriymiş erkek olucam sanmışlar ama son anda kız olup babamı şoka sokmuşum ...

sende bendensin bizdede sarelle kavanozu hala gidip geliyor sofraya hiç bittiği yok..acaba benimdemi erkek..normalde bende erik ekşi çok yedim ekşi yiyenin kızı olur derler ama saçma demekki..

allah gönlüne göre versin canım..sağlıklı olsunlarda,benim için hiç farketmezdi,hayırlısı buymuş demek..

kızlar başı dönen var mı aranızda? ben kafamı 2 gündür toplayamıyorum. hem halsizim hem de sanki yıllardır uyuyormşum gibi halsizlikvar başım da ağrıyor.enerjim yok oldu sanki eşim dr gidelim diyor dr ne diyeceğim ki bariz bir şey yok

Cinsiyetler gelmeye başlamış ne güzel öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. Benim gibi bilmeyenler de heyecan yapmaya devam ediyor. Bu merak durumu da ayrı bir güzel :) Benim bebişin kalp atışı 160 çıktı bununla ilgili bir yorum da benden 150 altı erkek 150 üstü kız diyorlar. Gerçi ben erkek bebiş istiyorum benim oğluşum biraz heyecanlıdır da ondan öyle atıyordur kalbi belki de:) İkisinin de hayırlısı sağlıklısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…