2012 Şubat Anneleri

vallaa dünyam var yaaaa bblau görümceleri aradan cıkarsınn bende kocanla kocamınn kafasını birbirinee sürtüppp ates cıkarcemm azz kaldıı kafasına kafasınaa patlatıvecemm bende kocamla kavgalyımm odunlukta sınır tanımıyo.. bana dedi ki yemegi dısarda yiyelimm. bende ii ama aynı yere gitmeyelim yine dedim. oraya gidelim dedi ya baska bi yere gidelim hava alayım dedim orda alırsın ne olcak ben seviorum orayı dedii. alırım mahale havası dedim. sonra o zaman sahile cay içmeye inelim dedim. bakarız dedi. ama söz vermiştin dedimm taa ramazandan önce. ii ablamlarıda alır gideriz aksam dedi. ne ablası yaa sen benle vakit geciremiomusun dedim. ne alakası var dedi. niee ablanları alıyoruz dedim. e biz gitsek oturcagımızz yarım saat en fazla 45 dk dedi. eskiden böyle demiodun dedim. eskidende böyleydi napcaz 2 kişi dedi. daha 9 aylık evliyizz ama sen benle vakit geciremiosun dedim.. amaaann gerdin beni bi anda die söylenmeye basladıı kapatıyorum dedim kapattım telefonu. 2 dk sonra aradıı aksam dısarda yemicez haberin olsun dedi. ii dedim kapatım. 8 de aradım yemegi yapıp gelmiosun heralde dedim.. gelmiorum bende tam seni arıcaktım dedi. bana nie yemek yaptırdın o zman ara söyle gelmicem die dedimm. hala da gelmedii..beni cezalandırdı kendince ben ablasını istemedim laf ettim die beni cıkarmadı kendi dısarda yedi yemegini eve de gelmio.. 1 aydırr her aksam görümcemler ve kayınvalidemleyim cenazeden ötürü.. ondan öncede gündüzleri sıkıntıdan görüsüosuk. yarın aksam da bize yemege cagırdım yanii. bu gece kayınvalidem yokk ,,sahile gidelim dedim onada ablamı alalım dedi.. cokk kötüyümm yaaaaa cooookkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

İyi akşamlar arkadaslar kaç gündür giremiyordum foruma
Bebisinin cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz Aydın darısı
Belli olmayanların basına
Bugün öğleden beri carpintim var kalbim pir pir ediyo yatsamda
Kalksamda otursamda aynı yemek yiyince artıyor sanki
İçinizde böyle bir problem yaşayan var mı çok korkuyorum
İnşallah kötü birsey yoktur yarın doktorumu arayıp sorsam
İyi olacak

sor canm heyecan falan yapma dinlen bol bol derin nefes al sık sık​

Merhaba kızlar,bugün ikili test sonucumuzu aldık çok şükürki normal çıktı.
Ama aklıma şu geldi siz burda konuşuyordunuz cinsiyet tahmini hakkında?O hangisi 50 altı yada üstü çıkarsa erkek ya da kızdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…