- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.561
kusuruma bakma canım internetim çok yavaş ondan geç yazıyorum ama ben resmi göremedimeminin harikadır civ civli bide ya kızlar için çok güzel battaniye modelleri de var internette ama benimki erkek düşünüp duruyorum ne yapsam nasıl yapsam diye
canım ya aynenbende erkek beklıyorum ama guzel bişey beğenemedım.zaten kızların kı kadarda sevımlı olmuyolarmalesef.canım uğraştırmak ıstemem ama görmek ıstersen 902 sayfada olması gerekıyo bnım hırkalar.daha önceden yuklemıştım şimdı yapamadım.bırı mor bırı sarı hırka.
Simdi gittim gordum ya esimin haberi yok gittigimden gitmedim diye biliyo soylesem ben gitmeyelim dedim sana soylemezler falan diye laf yapıcaktı.
Simdi bekliycem onu cumaya kadar ne zaman gelirse o zaman gidicem ısrar da etmiycem oyle bakalım nolucak..
Gercekten annelik bambaska bir duygu ya. En azından bu topiktekilerde gordugum kadarıyla..
Ben cok hevesleniyorum bebegimi gormek icin. Esim iste iyi alıstın ultrasona girip baktırmaya diyo.. 1 kere bile gelmedi simdiye kadar.
Oysa ki cinsiyetini gormesek bile doktor soylemese bile esimin onun hareketlerini gormesini o kadar istiyorum ki.
Gercekten icimde bir canlı olduguna ve hareket ettigine inanmasını o kadar istiyorum ki.. Ama bir turlu olmuyor.
Ben hep 2. plandayım. İs para da lazım tabiki ama bir yere kadar ya o hep calısıyorum ilerisini dusunuyorum diyip duruyor.
Benim ise suan sadece bebegim umrumda ne para ne is hicbisey dusunmuyorum. Dusunmedigim icin de ayrı bir kızıyor.
Her gun dusune dusune aglamaktan bıktım sıkıldım artık.. Kimse hickimse anlamıyo beni gercekten..
canım ya aynenbende erkek beklıyorum ama guzel bişey beğenemedım.zaten kızların kı kadarda sevımlı olmuyolarmalesef.canım uğraştırmak ıstemem ama görmek ıstersen 902 sayfada olması gerekıyo bnım hırkalar.daha önceden yuklemıştım şimdı yapamadım.bırı mor bırı sarı hırka.
gördüm çok güzel bi model gerçekten ellerine sağlık canımben örgüde hiç iyi değikim ama bebişim için yapıcam inşallah hiç olmadı kurdele nakışından yastık ve yorgan kılıfı yaparım
slm kızlar oruçlar açıldı..çok şükür bu günlerimize.... erkek bebek bekleyen ne çok yaaa..ben çatlıcam meraktan artık..
Allah gönlüne göre versin canım inşallah ilk kontrolünde görürsün bebişinin cinsiyetini
inş canım ..çok sabırsızlanıyorum bakalım görecekmiyim cuma günü...:44:
giderken çikolata filan ye sanırım daha bi hareketli oluyomuş ozaman belki görürsünüz
İyi akşamlar arkadaslar kaç gündür giremiyordum foruma
Bebisinin cinsiyeti belli olan arkadaslar gözünüz Aydın darısı
Belli olmayanların basına
Bugün öğleden beri carpintim var kalbim pir pir ediyo yatsamda
Kalksamda otursamda aynı yemek yiyince artıyor sanki
İçinizde böyle bir problem yaşayan var mı çok korkuyorum
İnşallah kötü birsey yoktur yarın doktorumu arayıp sorsam
İyi olacak
tatlıyla hiç aram yok.....erkek bebek bekleyenlere bişey sormak istiyorum neye aşerdiniz....ekşimi tatlımı ilk aylarda :44:
Merhaba kızlar,bugün ikili test sonucumuzu aldık çok şükürki normal çıktı.
Ama aklıma şu geldi siz burda konuşuyordunuz cinsiyet tahmini hakkında?O hangisi 50 altı yada üstü çıkarsa erkek ya da kızdı?
50 üstü kız altı erkek canım..
Canım öncelikle teşekkür ederim ama hangisi acaba burda birsürü değer var t-hcg var papp-a var t hcg mom var hangisi????
canım bildiğim kadrıyla freehcg galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?