2012 Şubat Anneleri

Lıstede bır kac kız bebek olmus, bende umıtlendım sımdı.
Ama nedense ıcıme hep erkek doguyor.

Benimde içime kız doğuyor ama erkek olacakmış gibi bebeğim..
Yada bilinç altım kız mı olmasını istiyor bilmiyorum..
İlk bebek daha cinsiyet çokta mühim değil sağlık olsunda, daha şafakk 12..
Umarım yarın öğrenirsin kuzu sende..

Ben kız ıstıyorum ama, erkek olacak gıbı gelıyor.
Aslında haklısın, ılk yada son cınsıyet onemlı degıl.
Saglıklı, hayırlı evlat olmaları onemlı.
Insallah oyle de olur.
Bakalım, belkı ogrenırız ama ben hıc sanmıyorum.

aranızda hatırlayan varmı bilmiyorum
ben bu hafta 2 kez rüyamda kız olduğunu gördüm yazmıştım...
Resmen içime doğmuş

Ben kacırmısım muhtemelen.
Arada ıslerden oturu okuyamıyorum.
Demek kalbın temızmıs canımç.
Bakalım, esım de ruyasında kız oldugunu gormus.
Ben daha hıc gormedım ama hamıle degıldım, erkek bır cocugum oldugunu gormustum.
Bakalım hangısı cıkacak.

kızlar 3 şey sorucam..:))
sezeryan ile doğumda bebeği 1hafta falan erkenmi alıyorlar.mesela benim internet hesabına göre 19 şubat görünüyo.bu normal doğum olursa olan tarihmi.sezeryan olursa dahamı erken doğacak??çok merak ediyorum..

birde sizlerinde göbüşleriniz sabah kalkınca daha az günün ilerleyen saatlerinde daha bi çok çıkıyormu??benim öyle oluyo!

bu son::))sizler peynir,süt,yumurta,ayran,ve ypğurt yiyebiliyormusunuz??ben bu saydıklarımdan sadece sütü içebiliyorum..diğerlerini görmeye bile dayanamıyorum..

Son düzenleme:

İlk sorunu bilemiyorum canım, sezeryanı araştırmadım hiç
İkincisi evet aynen sabahları daha inik, akşamları artık hamile olduğum belli oluyor.
sonuncusu ise ayran yoğurt peynir yiyorum ama sadece süt biraz midemi kaldırıyor.

canım benim bildiğim kadarıyla sezeryanla doğunca tabiki biraz daha erken alıyorlar ....10 gün falan
göbek konusuna gelince dikkat etmedim ama bundan sonra ederim
Peynir ayran vs boşver.... Süt içebiliyorsan ne mutlu sana en önemlisi o...bol bol süt iç diğerlerini yemesende olur...

sütü içiyorum zor oldu ama boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bu aralar çay içemediğim için sıcak bişeyler içmek için mecburen içine bal katarak içmeye başladım..şifa niyetine..mecburiyetten yani.

sezeryanla 38 hafta alıyorlar
mesela benim normal tarihim 6 mart
doktor 20-25 şubat arası dedi (hemde iki doktor)
ayrıca saydıklarının hiç birini yiyip içemiyorum

sezeryanla 38 hafta alıyorlar
mesela benim normal tarihim 6 mart
doktor 20-25 şubat arası dedi (hemde iki doktor)
ayrıca saydıklarının hiç birini yiyip içemiyorum

bende erken alındığını duymuştum doğruymuş demek..yiyememek çok kötü yaa..yemek yemeyi özlediimm..canım bişeyler çeksin istiyorum artık..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…