- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.201
Lıstede bır kac kız bebek olmus, bende umıtlendım sımdı.
Ama nedense ıcıme hep erkek doguyor.
Lıstede bır kac kız bebek olmus, bende umıtlendım sımdı.
Ama nedense ıcıme hep erkek doguyor.
eger icine erkek doguyorsa kesin kızdır
Eger icine erkek doguyorsa kesin kızdır
Insallah teyzesı
Yarın ıcın cok heyecanlıyım, kucuk bır umıt benımkı.
Belkı cınsıyetını gosterır kuzum.
Benimde içime kız doğuyor ama erkek olacakmış gibi bebeğim..
Yada bilinç altım kız mı olmasını istiyor bilmiyorum..
İlk bebek daha cinsiyet çokta mühim değil sağlık olsunda, daha şafakk 12..
Umarım yarın öğrenirsin kuzu sende..
aranızda hatırlayan varmı bilmiyorum
ben bu hafta 2 kez rüyamda kız olduğunu gördüm yazmıştım...
Resmen içime doğmuş
kızlar 3 şey sorucam..:))
sezeryan ile doğumda bebeği 1hafta falan erkenmi alıyorlar.mesela benim internet hesabına göre 19 şubat görünüyo.bu normal doğum olursa olan tarihmi.sezeryan olursa dahamı erken doğacak??çok merak ediyorum..
birde sizlerinde göbüşleriniz sabah kalkınca daha az günün ilerleyen saatlerinde daha bi çok çıkıyormu??benim öyle oluyo!
bu son::))sizler peynir,süt,yumurta,ayran,ve ypğurt yiyebiliyormusunuz??ben bu saydıklarımdan sadece sütü içebiliyorum..diğerlerini görmeye bile dayanamıyorum..
sezeryan ile doğumda bebeği 1hafta falan erkenmi alıyorlar.mesela benim internet hesabına göre 19 şubat görünüyo.bu normal doğum olursa olan tarihmi.sezeryan olursa dahamı erken doğacak??çok merak ediyorum..
Birde sizlerinde göbüşleriniz sabah kalkınca daha az günün ilerleyen saatlerinde daha bi çok çıkıyormu??benim öyle oluyo!
Bu son::))sizler peynir,süt,yumurta,ayran,ve ypğurt yiyebiliyormusunuz??ben bu saydıklarımdan sadece sütü içebiliyorum..diğerlerini görmeye bile dayanamıyorum..
İlk sorunu bilemiyorum canım, sezeryanı araştırmadım hiç
İkincisi evet aynen sabahları daha inik, akşamları artık hamile olduğum belli oluyor.
sonuncusu ise ayran yoğurt peynir yiyorum ama sadece süt biraz midemi kaldırıyor.
canım benim bildiğim kadarıyla sezeryanla doğunca tabiki biraz daha erken alıyorlar ....10 gün falan
göbek konusuna gelince dikkat etmedim ama bundan sonra ederim
Peynir ayran vs boşver.... Süt içebiliyorsan ne mutlu sana en önemlisi o...bol bol süt iç diğerlerini yemesende olur...
birde sizlerinde göbüşleriniz sabah kalkınca daha az günün ilerleyen saatlerinde daha bi çok çıkıyormu??benim öyle oluyo!
bu son::))sizler peynir,süt,yumurta,ayran,ve ypğurt yiyebiliyormusunuz??ben bu saydıklarımdan sadece sütü içebiliyorum..diğerlerini görmeye bile dayanamıyorum..
sezeryanla 38 hafta alıyorlar
mesela benim normal tarihim 6 mart
doktor 20-25 şubat arası dedi (hemde iki doktor)
ayrıca saydıklarının hiç birini yiyip içemiyorum
bende erken alındığını duymuştum doğruymuş demek..yiyememek çok kötü yaa..yemek yemeyi özlediimm..canım bişeyler çeksin istiyorum artık..(
yiyememek neyse de bende bulantı ve kusma var yaa
hadi kaçtım ben bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?