2012 Şubat Anneleri

Valla doğru, ben oğluma gelin aldım mı sütun bacaklı alırım :)))
Link burda canım ;
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...erinin-bebeklerinin-ultrasal-goruntuleri.html

Benimkinin de bi ara iki el kafaya gitti, bir de ittirdi karnımı ama el bacakları çekmedi gıcık doktor..Haftaya renklide bol bol resim isticem.Pipisini özellikle

Tatlım vallahi ben elimden geldiğince düzenli olmaya alıştırıcam, yatağını toplamayı, dolabını düzeltmeyi, aldığı şeyi yerine koymasını bilsi.Sofrayı kurarken yardım ettiricem, bir salata yapabilmeli eşi yemek hazırlarken..Böylelikle gelinim çok dağınık oğlun var diye söylenmez diye ümit ediyorum

Azelyam, ofıs dısındaydım.
Ofıse gelır gelmez heyecanla senın yorumunu aradım.
Demek oglun olacak, eh bır daha ben hıslerıme asla guvenmem.
Hayırlı olsun canım benım, Rabbım saglıkla kucagına almayı
Ve hayırlı bır evlat olarak yetıstırmeyı nasıp etsın.

bak canım ilkinde enine 2 çubuk ve ayak görmüyomusun yaaa, çok net yada bana öyle geliyo

Ay canım benim sağol aminnnn Ailede herkes şok, teyzemler, kuzenler

Canım eleferam randevun kaçta demiştim
Yarın büyük gün
Senin için....
Benim şafak 9

gelin ve kaynana adaylarına sesleniyorum...böylesi herkese nasip olmaz beğendiğiniz anne adayıyla iletişie geçip, olması istediğiniz gelin ya da damatadayının özelliklerinini belirtirseniz annelerde onlara göre beşikten yetişkinliğine dek o formatlarda çocuklarını yetiştiriirler heheheheçok komik yaa

canım tebrik edrim,bi oğlan daha geliyor demekkidarısı benim gibi bekleyenlerin başına

aynen canımya bende öyle öyle düşünüyorum..tamam bi kız çocuğu kadar olamaz,okadarını zaten beklemem ama dediğin gibi bazı şeyleri öğrenmeli,herşeyi hazır ayağına beklememeli.
kayınvalidem bize gelince yada biz gidince hala üzerine titrer çocuğunun.bide demezmi arada bana kızım sor bakiyim bişey içecekmi,yada yiyecekmi eşim için.bende her defasında' isterse zaten söyler,bukadar üzerine düşmeye gerek yok derim ':82:ama anlayana tabi!!!
konunu çok dışına çıktık galiba!!!aile meseleleri giibi oldu !!!

Ay canım benim sağol aminnnn Ailede herkes şok, teyzemler, kuzenler

Bende
Oyle de bır ınandırmısım kı kendımı kızın olacagına,
erkek oldugunu okudugumda cok sasırdım.
Aman saglıklı olsun da canım, ıkıncıye ınsallah kızın olur.

Canım eleferam randevun kaçta demiştim
Yarın büyük gün
Senin için....
Benim şafak 9

Cok afedersın canım, anıden ofısten cıkmam gerekınce yanıt veremedım.
Gecmısı de henuz okuyamadım, dokturmussunuz yıne.
Ben bellı bır saate randevu almıyorum.
Doktorumla oyle anlastım, calıstıgım ıcın 18:00'den once gıttıgım surece bakabılecegını soyledı.
Muhtemelen ben 17:30 gıbı orada olurum.
Ve ancak yorgun olmazsam sıze gec saatte yanıt verebılırım.
Bakalım benım afacan gosterecek mı cınsıyetını.

kizlar yavas yavs cinsiyetler belli olmaya basladi Allahim saglicakla kucaginiaz almayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…