2012 Şubat Anneleri

Amin canım
hayırlısı olsun

tebrikler kız anası
bişey olmaz

hahahaha
senden komik dünürmü bulucam oldu bu iş ...zaten ultrason kağıdımda kendimide deşifre etmişim adım falan
odun kocam ordaki 2 kocaman bacağı göremedi varmı böyle bişi yaaa

2012 şubat analarının ultrasal görüntüleri diye konu var, ben de oraya ekledim resim ben de deşifre ettim kendimi :)) Hem zaten bana verirsen çok şanslı bir kız olar, ben oğluma ev işlerini öretcem gelin ilerde bana sövmesin diye

Kader belli mi olur

hmmm hemen başladın kayannalığaaaa. gelin şanslıymışta yok bilmem nede senin oğlun şanslıı böyle bacak kimde var
yaaa biz kerttik çocuklarımızı, erkek anaları bu kız kıtlığında kalan kızları kaçırmayın derim
azelya şu fotoğrafların olduğu linki bi yazsana be yavrum, bulamadımda:26:

ya buraya nasıl eklicem sizin görmeniz için beceremiyorum
bilgisayarımda var ama bu sayfaya yüklemek istiyorumEki Görüntüle 238568 Eki Görüntüle 238569

Canım çok duyguslaım ben bu aralar
Bebeğini görünce çok duygulandım
Çok güzel maşallah
Çok güzel meleğin gözdecim
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..

bacakları nasıl beğendinizmiiiii

2030 Türkiye Güzeli

hahahaha
senden komik dünürmü bulucam oldu bu iş ...zaten ultrason kağıdımda kendimide deşifre etmişim adım falan
odun kocam ordaki 2 kocaman bacağı göremedi varmı böyle bişi yaaa

Zamanla hepimzi emin ol gerçek isimleri vereceğiz
O kadar sıcak o kadar güzel bir yer ki
Çocuklarımızın gelişimini yazacağız daha

ya buraya nasıl eklicem sizin görmeniz için beceremiyorum
bilgisayarımda var ama bu sayfaya yüklemek istiyorum

Bak işte yine aynısı oldu; yine bakıyorum bakıyorum anlamıyorum. İkinci resim tamam onu anladım ama birinci resimde bacaklar hangisi. Allah aşkına biri bana şu ultrason okumayı anlatsın :)

Bu arada minik kızımıza kocaaaaaa bir MAŞALLAH

canımsınnn...bütün yazdıkların birbirinden güzel...
rabbim hepimiziii güldürsün,sağlıklı evlatlar versin bize....
bu arada ilk deşifre olan benim duyrulurr ben GÖZDE

Ben de bebisimi gormeye gittim dayanamadim,iyiymis bebis,bosuna evham yapmisim,dr cok erken ama simdiden sivrilmis bisey var burda dedi %60 ihtimalle erkek dedi ama kimseye soyleme dedi benimkide

2012 şubat analarının ultrasal görüntüleri diye konu var, ben de oraya ekledim resim ben de deşifre ettim kendimi :)) Hem zaten bana verirsen çok şanslı bir kız olar, ben oğluma ev işlerini öretcem gelin ilerde bana sövmesin diye

kayınvalidemde tam tersini yapmış ,oğlunun ağzına beslemiş ,oğluda şimdi aynısını benden bekliyo!bide demezmi bana annem olsa böyle yapardı,yok şöyle yapmazdı!evleneli kaç yıl oldu hala anam hala anam!!kızdırıyorum bazen annen yok artık ben varım diyorum,kızıyo!!
ne istiyosun anamdan diyo!!aman ne istiyicem fazla gelmesinler yeter!
bide şu var bende bi erkek annesi olucam allah nasip ederse!!:18: gelinimde benim arkamdan böyle konuşursa!!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…