- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.221
şekerim normal değerlerde diye biliyorum ama uzun zamandır bende ölçtürmediğim için bişey diyemicem.merhaba
aramızda şekeri yüksek olan varmı????yada yüksek şeker gebelikte çokmu zararlı?
bende merak edip arattım şimdi internetten kk den başka sayfalar çıktı şekerle ilgili.orda yazılanlara göre söylüyorum ,yüksek çıkanlar yazmış,doktor genelde diet vermiş onlara.hsmur içi,ekmek,ve çok tatlı meyveler yenmediği sürece düşüyormuş,hepsininde sağlıklı bebekleri olmuş.birde stres kesinlikle yapmayın diyorlardı.normalde üst sınır 110 benim 119 çıktı
teşekkürler canım sağol.
ikili test yaptırdınmı sen?
kizlar yavas yavs cinsiyetler belli olmaya basladi Allahim saglicakla kucaginiaz almayi nasip etsin ins
kızlar 13.haftama girdim, 2li test için bugün doktora gittim,2li test yapmıyoruz 3 hafta sonra gel 3lü test yapalım dedi,sizce başka doktora gidip yaptırsam mı?bu arada hamileliğimin başından beri hiç bi test yapmadılar sürekli farklı illerde gittim doktora yapılan başka testler var mı?
banamı sordun canım anlayamadım ama yinede cevap veriyim.geçen hafta perşembe yaptırdım.yarın alıcam kısmetse.
kızlar 13.haftama girdim, 2li test için bugün doktora gittim,2li test yapmıyoruz 3 hafta sonra gel 3lü test yapalım dedi,sizce başka doktora gidip yaptırsam mı?bu arada hamileliğimin başından beri hiç bi test yapmadılar sürekli farklı illerde gittim doktora yapılan başka testler var mı?
bende 25 ağustos ta yaptırıcam biraz bilgi verirmisin nasıl yapılıyor
KArnından bebegin ense kalınlıgı ölcülüyor canım usg ile ve kan alıyorlar senden karsılastırıp bu sonucları riski degerlendiriyorlar.
Testi yapmaya gidecegin zaman karnın tok gitmen gerekiyor canım ve mumkunse cikolata ye ki bebegin iceride kıpır kıpır olsun =)
bende 25 ağustos ta yaptırıcam biraz bilgi verirmisin nasıl yapılıyor
cinsiyet belli olurmu acaba
KArnından bebegin ense kalınlıgı ölcülüyor canım usg ile ve kan alıyorlar senden karsılastırıp bu sonucları riski degerlendiriyorlar.
Testi yapmaya gidecegin zaman karnın tok gitmen gerekiyor canım ve mumkunse cikolata ye ki bebegin iceride kıpır kıpır olsun =)
öncde ultrasonda bebişe bakıyo.ense saydamlığının kalınlığı ölçülüyo.belli bi kalınlığın altında olması gerekiyor.3 cm sanırım.burun kemiğine vs bakılıyo,oluşup oluşmasığına.sonra bu bilgilerle birlikte kan tahlilini yaptırıyorsun,annenin yaşı falan da ekleniyor bu bilgilere.birde bebeğin boyu bellii bir uzunlukta olması gerekiyo bu test için.genelde 1 hafta sonra alınıyo.
kabaca anlattım inşallah kafan karışmamıştır canım..
önceki haftalarda idrar sıkışmış olursan daha iyi gözükür fln diye duymustum bunda oyle bişeye gerek warmı şişe şişe su içmeye?
anladım canım çook teşekkür ediyorum hayırlısı çok stres oluyorum bide bende vajinit mantar çıktı ondanda sorun yasıyorum
Canım ben oyle bisey yapmadım doktorum sadece tok karnına gel dedi. O da bebek hareket etsin diye sanırım. Ama benimki hareketsiz duruyordu ölcümde ve sanırım ters yatıyordu. Doktor biraz dürttü ve ölcümünü yaptı. Ve gayet net gorunuyor benim 2li testte bebegin agzı burnu yüzü falan.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?