- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.261
O tatlı canınızı boşuna sıkma kuzu..
Rabbim sağlık versin işmiş güçmüş bunlar çokta muhim şeyler değil..
Hem belki kötü niyetle de söylemek istememiştir..
Türkçemiz malum her yere çekiliyor..
Bir cümle kuruyorsun ve o cümle her tarafa çekebiliyor..
Merhaba kızlar çok geç kaldım kusura bakmayın iftara misafirimiz vardı. doktora gittim bebeğimi gördüm çok güzel çok sağlıklı bir bebek toxoplazma konusunda diğer doktorun söylediklerini paylaştım doktorla ağzı açık kaldı adamın çok saçma buldu çocukla ilgili zaten bir sıkıntımız olmadığını söyledi. çok şükür ense kalınlığını ölçtü 1.2 mm burun kemiği oluşmuş dedi kan tahlili istedi bir tane de onu da verdim hemen cuma akşamüzeri sonucu alıp doktoruma götüreceğim. İnşallah herşey çok güzel olacak...>Krem kullanmaya da bir ay sonra başlarsın dedi zaten 1 kg daha vermişim:) beyaz tenli olduğum için çatlaklar daha belirgin olabilirmiş. ama tabi dedi cilt yapısınla da alakalıymış.
canım yiyemememin sebebi bulantı zaten..bulanması için görmmem yetiyo,yememe gerek bile kalmıyo!!kusmalarım çok olmuyo allahtan ..ama bulantı yetiyo artıyo bile!2-2.5 kilo verdim yiyememekten..
sende vermişsindir??
günaydın canolar....
Gunaydın bayanlar nasılsınız bu sabah? ben dun dr gittim ense kalınlığı 1,2 cıktı gayet guzel dedi herseyi 13 haftalık olmus ve cinsiyetide belli oldu bir kızım olucakmıs, cimcimem geliyor Allahın izniyle
çok sevindim canım, benimde bir kızım olacak...kız anneleri çoğaldık vallahi..rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Gunaydın bayanlar nasılsınız bu sabah? ben dun dr gittim ense kalınlığı 1,2 cıktı gayet guzel dedi herseyi 13 haftalık olmus ve cinsiyetide belli oldu bir kızım olucakmıs, cimcimem geliyor Allahın izniyle
Tebrik ederim canım
Sağlıcakla kucağına al tamam mı
gerci benim kafam biraz karıstı bunda benim payım buyuk tabi, kendi dr soylemeyince baska dr gittim 12 haftalıkken basında daha oda erkek dedi benim gonlumde yatanda erkekti zaten( onemli olan saglıklı olması en basinda ) cok sevındım ama 1 hafta surdu sonra kendi dr dun kız gibi dedi 1 erkek 1 kız olayı cıktı 1 dr daha gittim dun oda kız deyince kesinlesti, burdan su cikiyor ne zmaan gosteriyorsa gercekten zamanını beklemek boyle hem kafa karısıyor hemde cinsiyet karısıyor. olaylı 2 hafta gectı yanı:) ben dayanamadım ortalıgı karıstırdım aldım boyumun olcusunu, aman siz zamanını bekleyin:)
hepinize küstüm bi ticker yapmadınız bana
hepinize küstüm bi ticker yapmadınız bana
Gunaydın kızlar..
üzgünüm ama ben bilmiyorum canım
kendikimi de düzeltmek istiyorum aslında hafta daha açık yazsın diye ama bilmiyorum bende
günaydın dünyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?