2012 Şubat Anneleri

Bılmıyorum canım ama, bana pek ıyı nıyetlı degıldı.
Yanı ınsan bazen sesınden anlayabılıyor, karsısındakının ne nıyetle konustugunu.
Benım ıcın en hayırlısı hamılelıgım suresınce arkadaslarım ıle gorusmemek.
Bırı arar, ınandıgını kabul ettırmeye calısır, kabul etmeyınca cat dıye telefonu yuzune kapatır.
Bırı arar, ınceden laf sokar, aman delı edecekler benı.

Son düzenleme:
Selam kizlar biZ tatile ciktik yollardayiz hic okuyamadim neler oldu bitti. ikili testleri yaptirdik ultrason iyi gecti gayet normal ve hareketli bir bebek masallah ama kan testi sonuclarini alamadik henuz insallah duzgun cikar. doktoru begenmedik isinin uzmani ama profesor ukelaligi iste. cinsiyt de soylemedi zaten merak icerisindeyiz. tatil iyi hos da cok yiyorum kesin tombul olucam iki haftada. anlasiliyor zaten karin sisti herkes ogrendi.
sizlerin haberlerinizi sonradan okuyacagim herkese sevgileer.

Merhaba kızlar çok geç kaldım kusura bakmayın iftara misafirimiz vardı. doktora gittim bebeğimi gördüm çok güzel çok sağlıklı bir bebek toxoplazma konusunda diğer doktorun söylediklerini paylaştım doktorla ağzı açık kaldı adamın çok saçma buldu çocukla ilgili zaten bir sıkıntımız olmadığını söyledi. çok şükür ense kalınlığını ölçtü 1.2 mm burun kemiği oluşmuş dedi kan tahlili istedi bir tane de onu da verdim hemen cuma akşamüzeri sonucu alıp doktoruma götüreceğim. İnşallah herşey çok güzel olacak... >Krem kullanmaya da bir ay sonra başlarsın dedi zaten 1 kg daha vermişim:) beyaz tenli olduğum için çatlaklar daha belirgin olabilirmiş. ama tabi dedi cilt yapısınla da alakalıymış.

Oohhh cok sukur.
Hamdolsun, gercekten senın adına o kadar sevındım kı!
Boyle doktorları surgun etmelı, meslegınden men etmelı!
Ne akla hızmet sana onları soyledı?!
Yerınde olsam bebegımın saglıklı oldugunu gosteren raporları alır, o doktor musveddesıne gıder, raporları basına calardım!

Insallah Rabbım daha guzel haberlerını almayı nasıp eder melegının.

Bu arada hepınıze gunaydın arkadaslar...

canım yiyemememin sebebi bulantı zaten..bulanması için görmmem yetiyo,yememe gerek bile kalmıyo!!kusmalarım çok olmuyo allahtan ..ama bulantı yetiyo artıyo bile!2-2.5 kilo verdim yiyememekten..
sende vermişsindir??

canım ben doktordan doktora tartılıyorum
zaten kilolu olduğum için moralim bozulmasın diye evde tartılmıyorum

günaydın canolar....

günaydın canımmm
günaydın kızlarrrrrrrr

Gunaydın bayanlar nasılsınız bu sabah? ben dun dr gittim ense kalınlığı 1,2 cıktı gayet guzel dedi herseyi 13 haftalık olmus ve cinsiyetide belli oldu bir kızım olucakmıs, cimcimem geliyor Allahın izniyle

Gunaydın bayanlar nasılsınız bu sabah? ben dun dr gittim ense kalınlığı 1,2 cıktı gayet guzel dedi herseyi 13 haftalık olmus ve cinsiyetide belli oldu bir kızım olucakmıs, cimcimem geliyor Allahın izniyle

çok sevindim canım, benimde bir kızım olacak...kız anneleri çoğaldık vallahi..rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin...

çok sevindim canım, benimde bir kızım olacak...kız anneleri çoğaldık vallahi..rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin...

gerci benim kafam biraz karıstı bunda benim payım buyuk tabi, kendi dr soylemeyince baska dr gittim 12 haftalıkken basında daha oda erkek dedi benim gonlumde yatanda erkekti zaten( onemli olan saglıklı olması en basinda ) cok sevındım ama 1 hafta surdu sonra kendi dr dun kız gibi dedi 1 erkek 1 kız olayı cıktı 1 dr daha gittim dun oda kız deyince kesinlesti, burdan su cikiyor ne zmaan gosteriyorsa gercekten zamanını beklemek boyle hem kafa karısıyor hemde cinsiyet karısıyor. olaylı 2 hafta gectı yanı:) ben dayanamadım ortalıgı karıstırdım aldım boyumun olcusunu, aman siz zamanını bekleyin:)

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım
Sağlıcakla kucağına al tamam mı

11. hafta henüz erken bir dönem..
Bu dönemde cinsiyet söylenmemeli diye düşünüyorum
Canım ikiz mi dediler sana yani
1 kız bir erkek derken
Rabbim hayırlı evladlar versin hepimize...
İnşallah 2. bebeğinde erkek olur
Takma kafana ...
Sonuçta ilk bebeğin tamam mı

12. haftanda bellı mı oldu?
Tebrık ederım, saglıkla gelsın bebegın ınsallah.
Benımde bugun kontrolum var, ınsallah kuzum saglıklıdır.
Ve ınsallah cınsıyetını gosterır bebem.
cok merak edıyorum sut kokulumun cınsıyetını.

srgmn canım,

lilypie ve yada tickerfactory'de pregnant'ı secıyorsun.
Sonra next dıyorsun, ticker uzerınde yuruyecek olan seklı secıyorsun, yıne next dıyorsun,
Birt date'e melegının tahmını dogum tarıhını (Sat.a gore)
Today date ıse bugunun tarıhını yazıyorsun,

Size Option: etıketın genıs mı, dar mı olsun onu secıyorsun,
Background Option: etıketın arka fonu koyu renk mı, acık renk mı olsun onu secıyorsun,

En son HTML yazan yerde; http ıle baslayan ve dıger http olan yere kadar olan yazılı kısmı kopyalayıp, profılınde cızelge yazan yere yapıstırıyorsun.

Umarım dogru ve net anlatabılmısımdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…