- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.752
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.301
Gec kaldıgın ıcın mı bu kadar tepkı?
Bosver dıyecegım, dile kolay gelecek ama, uzme yıne de kendını.
Gunde kac saat calısıyorsun canım?
dünyam80 günaydın cnm:)
bende bilgilerimi versem bana resimli çizelge yapabilir misin lütfen?
füzen hanım mı ne ona mı gidiyorsun
...
Evet sadece geç kaldım diye..
Kapıdan girer girmez
'olmaz ki Bahar hanım...
Bak ben çimleri suladım
Dün kitaplar geldi Benimle beraber taşımadın
Neden taşımıyorsun.'
Günde 9 saat canım
sabah 08:00 akşam 17:00
Çok yoruldum ama artık...
Çokkkk
Gunaydın tatlım.
Tabiki yaparım ver bilgilerini üzerinde ne yazsın soyle hepsini yapıyım hemen =)
Hayır canım, Dr. Guren Bey'e gıdıyorum.
Benım ust kattakı komsum ona gıdıyor, cok memnundu, bende ona gıttım.
Ne anlayıs, ne anlayıs!
Yahu belkı gece uyuyamadın, belkı sabah ıstıfra edecegın geldı tam kapıdan cıkacakken.
Canım, hatırlat sevgılı mudurune, hamıle bır bayanı 7,5 saatten fazla calıstıramazlar.
Gercı bende 10 saat calısıyorum yaklasık olarak ama, sen devlettesın sesın cıkabılır, ben mecburen susuyorum.
şimdiden ellerine sağlıktşk ederim cnm..
şöyle janjanlı olsun
sat 09 mayıs
13 şubat-16 şubat arası
erkek
http://lbdf.lilypie.com/oTFIp3.png
Özel Mesajlara tıkla. Ordan profil düzenle de. Orda cizelgeyle ilgili bir bölüm var oraya bu kodu yapıstır. Kaydet de
günaydın güzel anneler..
bu aralar işlerim biraz yoğun çok fazla giremiyorum..
hemen hemen her gün duruşmam var,herkesin keyfi yerindedir umarım,geçmişi okumaya hiç vaktim olmadı..
aysebahar 8:44 geç bir saat değil ki devlet memurluğunda , amirler yarım saat 15 dakika opsiyon tanıyabilirler özel hallerde ,
takma kafana , sıkma canını..
yaa kızlar ticker biraz öndemi gösteriyo çocukları benmkinde 7,5 cm yazıyo ama benmki daha 5,5 cm:26::26::26:
günaydın güzel anneler...
geçmişi fazla okuyamadım ama herşey yolunda sanırım... ayşebahar'ımı müdür salağı kızdırmış ama boşver sen onu arkadaşım ötsün dursun yerim senin müfettişini deseydin...
elefera doktora gidiyosun sanırım umarım iyi haberler alırsın, cinsiyetinide öğrenirsin...
dünyam80 her zamanki gibi herkesin yardımına koşuyor kızlar valla çok alıştım size keşke ankarada olanlarınız olsaydı görüşseydik
http://lbdf.lilypie.com/oTFIp3.png
Özel Mesajlara tıkla. Ordan profil düzenle de. Orda cizelgeyle ilgili bir bölüm var oraya bu kodu yapıstır. Kaydet de
Sen nasılsın oğluşun nasıl
Eşin nasıl tepkiler veriyor
Kızlar anlatın ya....
Benim müdürevet boşver artık canımı sıkmayacağım
Ablam Ankara da benim...
İnşallah bir gün neden olmasın
Oohhh cok sukur.
Hamdolsun, gercekten senın adına o kadar sevındım kı!
Boyle doktorları surgun etmelı, meslegınden men etmelı!
Ne akla hızmet sana onları soyledı?!
Yerınde olsam bebegımın saglıklı oldugunu gosteren raporları alır, o doktor musveddesıne gıder, raporları basına calardım!
Insallah Rabbım daha guzel haberlerını almayı nasıp eder melegının.
Bu arada hepınıze gunaydın arkadaslar...
tşk ederim yapabilmişimdir umarım
Bılmıyorum canım ama, bana pek ıyı nıyetlı degıldı.
Yanı ınsan bazen sesınden anlayabılıyor, karsısındakının ne nıyetle konustugunu.
Benım ıcın en hayırlısı hamılelıgım suresınce arkadaslarım ıle gorusmemek.
Bırı arar, ınandıgını kabul ettırmeye calısır, kabul etmeyınca cat dıye telefonu yuzune kapatır.
Bırı arar, ınceden laf sokar, aman delı edecekler benı.
Günaydın canım dün bebeğimi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam doktorum da hiç bir sıkıntı yok deyince içime buz gibi su serpildi. Dediğin gibi böyle doktorları almak lazım doktorluktan hadi benim kadın doktorum çok iyi bir doktor ya devlet hastanesi doktoru olsaydı maddi durumum kötü olsaydı gidip böyle inceleyemeseydim her yerini o zaman hep içimi karartacaktım. Allah kimseye yaşatmasın evladını kaybetme duygusunu kimseye de kaybettirmesin.amiiin
Kızlar basım cok agrıyor uykum da var biraz gidip yatıyım ben sonra gnele gelirim.
Öptüm hepinizi :89:
Gunaydın bayanlar nasılsınız bu sabah? ben dun dr gittim ense kalınlığı 1,2 cıktı gayet guzel dedi herseyi 13 haftalık olmus ve cinsiyetide belli oldu bir kızım olucakmıs, cimcimem geliyor Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?