2012 Şubat Anneleri

Gec kaldıgın ıcın mı bu kadar tepkı?
Bosver dıyecegım, dile kolay gelecek ama, uzme yıne de kendını.
Gunde kac saat calısıyorsun canım?

Evet sadece geç kaldım diye..
Kapıdan girer girmez
'olmaz ki Bahar hanım...
Bak ben çimleri suladım
Dün kitaplar geldi Benimle beraber taşımadın
Neden taşımıyorsun.'
Günde 9 saat canım
sabah 08:00 akşam 17:00
Çok yoruldum ama artık...
Çokkkk

füzen hanım mı ne ona mı gidiyorsun

...

Hayır canım, Dr. Guren Bey'e gıdıyorum.
Benım ust kattakı komsum ona gıdıyor, cok memnundu, bende ona gıttım.

Ne anlayıs, ne anlayıs!
Yahu belkı gece uyuyamadın, belkı sabah ıstıfra edecegın geldı tam kapıdan cıkacakken.
Canım, hatırlat sevgılı mudurune, hamıle bır bayanı 7,5 saatten fazla calıstıramazlar.
Gercı bende 10 saat calısıyorum yaklasık olarak ama, sen devlettesın sesın cıkabılır, ben mecburen susuyorum.

günaydın güzel anneler..
bu aralar işlerim biraz yoğun çok fazla giremiyorum..
hemen hemen her gün duruşmam var,herkesin keyfi yerindedir umarım,geçmişi okumaya hiç vaktim olmadı..
aysebahar 8:44 geç bir saat değil ki devlet memurluğunda , amirler yarım saat 15 dakika opsiyon tanıyabilirler özel hallerde ,
takma kafana , sıkma canını..

Son düzenleme:

CAnım mesai 08:00
akşam 17:00
buna uymalısın diyor
Problem bu
Canım birde hamile olduğumu annem dahil
Kimse bilmiyor
KArnım henüz çıkmadı
Müdür sabah isterse 10 çocuğun olsun
08:00 de geleceksin deyince
bu adama mı hamile olduğumu söyleyeceğim dedim

Teşekkürler kahvekokusu
Ama anlayış yok malesef...
08:00 de geleceksin diyor
başka laf etmiyor

sahura kalkıyor eşim
bebeklerim henüz çok küçük
çalışınca çok yoruluyorum
ev işi de hiç bitmiyor
bazen gerçekten çok üzerime geliyor hayat

günaydın güzel anneler...
geçmişi fazla okuyamadım ama herşey yolunda sanırım... ayşebahar'ımı müdür salağı kızdırmış ama boşver sen onu arkadaşım ötsün dursun yerim senin müfettişini deseydin...
elefera doktora gidiyosun sanırım umarım iyi haberler alırsın, cinsiyetinide öğrenirsin...
dünyam80 her zamanki gibi herkesin yardımına koşuyor kızlar valla çok alıştım size keşke ankarada olanlarınız olsaydı görüşseydik

Sen nasılsın oğluşun nasıl
Eşin nasıl tepkiler veriyor
Kızlar anlatın ya....
Benim müdür evet boşver artık canımı sıkmayacağım
Ablam Ankara da benim...
İnşallah bir gün neden olmasın

sorma canım yaa... ben eşimle aynı büroyu kullanıyorum ben sigortacıyım o yazılımcı aynı işi yapmıyoruz ama çoğunluk beraberiz bazen çok ilgili bazen ben varmıyım hamilemiyim umurunda değil insan üzülüyor tabi ama cinsiyetini öğrendiğimden beri fazla takmıyorum oluşla konuşuyorum... kızlar size bişey sorcam musab ismi nasıl ben çok istiyorum ama farklı farklı tepkiler var, sizinki ne?

Günaydın canım dün bebeğimi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam doktorum da hiç bir sıkıntı yok deyince içime buz gibi su serpildi. Dediğin gibi böyle doktorları almak lazım doktorluktan hadi benim kadın doktorum çok iyi bir doktor ya devlet hastanesi doktoru olsaydı maddi durumum kötü olsaydı gidip böyle inceleyemeseydim her yerini o zaman hep içimi karartacaktım. Allah kimseye yaşatmasın evladını kaybetme duygusunu kimseye de kaybettirmesin.amiiin

Kendini beğenmiş ukala insanları hiç sevmem..
Afedersin ama memur olup az çalışınca başı göğe mi eriyormuş..
Bencede boşver o arkadaşlarını ne halleri varsa görsünler..

Gözün aydın şeker..
İnşallah hep iyi sağlıklı haberler alırız..

Gunaydın bayanlar nasılsınız bu sabah? ben dun dr gittim ense kalınlığı 1,2 cıktı gayet guzel dedi herseyi 13 haftalık olmus ve cinsiyetide belli oldu bir kızım olucakmıs, cimcimem geliyor Allahın izniyle

benim de ense kalınlığı 1.2 çıktı 12+2 olmuşus:) ama cinsiyeti hakkında birşey demedi doktorumuz ben de sormadım valla bir ay daha beklemek istiyorum:) yoksa kendimi tutamayıp alışverişe başlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…