2012 Şubat Anneleri

Çok yakın aile dostumuza 16. haftada oğlan dediler, isim bile koyduk.
21 haftada kız çıktı bizim oğlan

kızlar ben yavaştan kaçıyorum iyi bakın kendinize
gece gece çeneniz düşmesin kocanızla oturun sabah sabah okuması zor oluyor

İyi akşamlar canım.

Çok yakın aile dostumuza 16. haftada oğlan dediler, isim bile koyduk.
21 haftada kız çıktı bizim oğlan

Annemin arkadaşıda aynı şekilde çıktı, onun için renklide bamyayı görmem lazım

kusura bakma canım benim kız dün bacakalrından beğenilip havada kapıldı, kısmetse kızımı samsuna gelin vericem gurbetlik gibisi yok

İvit 4 kız olarak hesaplasın diğer erkek anaları

yine merhaba kızlar,
bu cinsiyet değişesi konusunda benim de endişelerim var. başka bir doktora gidip onaylatsam mı acaba? zira pazartesiden beri çeyrek maaş harcadım erkek bebek kıyafetlerine. lütfen biri beni durdursun... kız olursa bir de bu kadar şey hediye de gitmez faturaları saklıyorum sırf bu sebepten

kusura bakma canım benim kız dün bacakalrından beğenilip havada kapıldı, kısmetse kızımı samsuna gelin vericem gurbetlik gibisi yok

İşte diyorum ya kız sayısı az, kapış kapış gidiyo şubat topiğinde
Arkadaş demiş ya kız anaları resim koyun da beğenelim diye, ben de diorum ki, zaten 3-5 kız var, 1 kıza 5 oğlan düşüyo nerdeyse niye koysunlar kızlarının resimlerini

Aklıma şey geldi, ben makina mühendisliğinde okudum, bölümde 100ü aşkın erkek ve 7-8 kız vardı...Erkek başına 250 gram kız düşüyo derlerdi...Cennet gibiydi mübarak hey gidi hey
Bu topik de bizim bölüme döndü

cnm korkmayın ben size kısa bi özet geçerim:81::81::81::81:

Geçen Dünyamın annesiyle buluşmasını kaçırmışım mesela arada.
Az kalsın banuesranın kızı olacağını da kaçırıyordum, iyiki biri ertesi gün alıntı yapmış.
Sabahleyin bi özet geçiveren olsa hayrına çok iyi olur valla, şöyle haber özetleri gibi, başlıklar olsa yeter

mazallah görmesen ne olurdu allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…