2012 Şubat Anneleri

Hımmmmm orasını bilemicem,öyle mi bakılıyo ona…
Değişiyo benim o zaman….

selamlar kızlar bende ne zamandır yazamıyodum benim bebişimin 14 . haftası bugün bitti şükür geçen hafta ikili testimizi yaptırdık normal çıktı herşeyimiz cinsiyetini söylemedi dr umuz bu ayın 27 sinde tekrar gideceğiz herkesin de yolunda gidiyo hamileliği inş. bu arada belki görmüşsünüzdür ama ben ilk kez gördüm bu tabloyu bebeğin gelişim aşamalarını hesaplıyo tarihleriyle bi göz atın derim Bebek Gelişimi Aşamaları - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

bende bu siteyi takip ediyorum canım
sat ı girip bebekte olan sende olan değişiklikler haftası haftasına takip ediyorum

merhaba kızlar grip oluyorum sanırım yada alerjik çoook hapsırıyorum ondan sonrada karnımda acayip çarpıntı oluyor 4-5 kez sonra geçiyor.neden olabilir? bebeğim zarar mı görüyor?

hayırlı olsun cnm benm sat 14 mayıs ...ayrıntılı ultrasyonda çok netti cnm pipisi..yoksa bende kesin değil derdim..

ayy ben sitedekileri bunaltıyorum gibi olcak ama dr.yüzde 90 erkek dedi dediğin gibi çıkıntısı var dedi genelde yanılmazmış da ben yorumlara bakıyorum 12-13 haftadan sonra değişebilir falan okudum ondan beklemedeyim..

merhaba kızlar grip oluyorum sanırım yada alerjik çoook hapsırıyorum ondan sonrada karnımda acayip çarpıntı oluyor 4-5 kez sonra geçiyor.neden olabilir? bebeğim zarar mı görüyor?

Ben de hapsuruyorum durmadan canım. Sanırım hamilelikten kaynaklanıyor bu durum.
Hamile kalmadan once de hapsururudm ama bu kadar degil

Kızlar öyle çok uykum geldi ki, öyle halsizim ki, gözlerim kapandı kapanacak eve gitmek istiyorum ya Üstüne üstlük çok acıktım.

Kızlar öyle çok uykum geldi ki, öyle halsizim ki, gözlerim kapandı kapanacak eve gitmek istiyorum ya Üstüne üstlük çok acıktım.

Ben de çok sık acıkıyorum ama işin ilginci iştahım hiç yok. Bir iki kaşık çorba içince tıkanıyorum başka bişey yemek istemiyorum...
Zorla yiyorum ilaç niyetine. Aradan 1 saat geçiyor geçmiyor yine acıkıyorum :26:

Ben de ya Şu an çok açım eve gidicem demen gibi 2 kaşık birşey didikleyip doyucam, sonra yine birşeyler yiyesim gelecek..Oruçlu gibi hissediyorum kendimi yemekler geçiyor gözümün önünden

olsun cnm ikiside kabulümüz....ben herkese duyurmuştum erkek diye bi de kız diye ararız boşver

ayy sende çok şey istiyosun, cinsiyet cinsiyet dedin öğrendin ayıp oluyo ama dünür

Kaynanalık provası yapıyorum :) Cinsiyeti öğrendiğim iyi oldu ama ya bi rahatlama moduna geçtim, yalnız inşallah değişmez sonradan değişenler oluyormuş ondan da korkuyorum :26:Kendimi psikolojik olarak senin kızı almaya hazırladım malum

evet oğlun olmıcağı için değilde benim kızı alamıcağın için üzülücen yani, canım dünürüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…