- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.521
offff bende kızımın şeyinin resmini istesem ayıp olurmuu
31 yaşındayım bennnnn
benim miniğimin pipisi kalemle çizilmiş üçgen gibiydi...benim kuzumun başı kel mi bende isteyeceğim
bblau senin kız olduğunu düşünüyorum ben hayırlısı hepimiz için...
benim miniğimin pipisi kalemle çizilmiş üçgen gibiydi...benim kuzumun başı kel mi bende isteyeceğim
aaa hanımm hanımmmm bana bak sen
Ben burda 5 kız anasından bi tanesiyim.... Kendine gel
benimde kızdı fakat yanıldı
Benimde kızdı çin takvimine göre, hepsi külliyen yalan :)))
çin takvimine güvenmeyin kızlar benimde kız çıkıyordu. dr pipisini gördüm deyince masadan nasıl kalktığımı bilemedim...demekki kendimi şartlandırmışım.
ama erkek çabuk gösterir şu zamanlarda bir çıkıntısı oluyormuş kızlardada paralel yana doğru oluyormuş uzman olan doktor anlar aslında benim doktorum anneminde 7 sene önceki doktoru 3.5 aylıkkken erkek kardeşim için oğlun olck demişti annem yinede inanamamıştı..inş banda söyler...artık bişeyler almak istiyorum:84:..
nisanda kaldıysan hamile degisir ama mayısta kalanlar icin kız gorunuyor 31-32-33- 34 yasda erkege donuyor31 yaşındayım bennnnn
icime dogmus olabuluu oglun olacagiiiiiii ben bir melegimmmm
kizlar ben burdayken bilgileri eksiksiz istiyorum hadi cikicam beni bekletmeyin
ayyy kızlar bana bişeyler oluyor şimdiden kaynana moduna mı girdim ne
hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.
hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.
nasıl baktın tam yasına ve hamile kaldıgın aya goremı?
berraksuu canım daha 12 haftadasın banada 12 haftamda dr aynı seyi soyledi erkek diye sartlandırdım ama 1 hafta sonra kız oldugu cıktı ortaya yanı 12 haftada tam netlesmeyebılıyor,
hepsi yalan benımkı 11 haftada actı ama netlesmedıgı ıcın anlasılmadı sonuc kız, yanı kız gec gosterır felsefesı bende tutmadı:)
nisanda kaldıysan hamile degisir ama mayısta kalanlar icin kız gorunuyor 31-32-33- 34 yasda erkege donuyor
allahıma şükürler başından beri oruçlarımı? tutuyorum ...sizlerin rahatsızlıkları valla beni üzüyor çok fazla kusmadımda ilk 3 ay baygınlıkta geçirmedim tek derdim kokular ve yemeklerden soğumak birde aşırı uyku oldu ama çok şükür onlarda geçmeye başladı..inş dahada iyi olacğız...allahım hepimize yardım etsin...özellikle çalışan arkadaşlarımın işi dahada zor..allahım hepimize şubatta yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin..şu mübarek ayda birbirimize dua edelim..kolay doğumlarımız olur inş..
nasıl baktın tam yasına ve hamile kaldıgın aya goremı?
berraksuu canım daha 12 haftadasın banada 12 haftamda dr aynı seyi soyledi erkek diye sartlandırdım ama 1 hafta sonra kız oldugu cıktı ortaya yanı 12 haftada tam netlesmeyebılıyor,
hepsi yalan benımkı 11 haftada actı ama netlesmedıgı ıcın anlasılmadı sonuc kız, yanı kız gec gosterır felsefesı bende tutmadı:)
nisanda kaldıysan hamile degisir ama mayısta kalanlar icin kız gorunuyor 31-32-33- 34 yasda erkege donuyor
berrak su merhaba canım:)
senle nerdeyse tüm bilgilerimiz aynı benimde oğlum olacak ama değişir diyede hala beklemedeyim..benim sadece sat 9 mayıs-ilk bebek yaş aynı
Son adet tarihim 23 nisan ama mayısta hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?