2012 Şubat Anneleri

ohhh neredeyse herkes cinsiyetleri öğrenmiş.maşallah
ben henüz öğrenemedim,sat'a göre 4 gün geriden geliyoruz diğer kontrolümde taaa 1 ay sonra.belki 10-15 gün sonra dr gitsem belli olur.siz ne dersiniz?
ense kalınlığımız ölçüldü dr 1.8 dedi fakat kan aldırmaya lab.'a inerken bana verdiği kağıtta 1.6 yazıyordu.belki ben yanlış gördüm.sanıyorum şimdilik bir sorun yok çok şükür.inşallah birkaç gün sonra kan sonuçlarım da tertemiz gelir.
bu arada bulantı ve kusmalar eskisi gibi olmasa da halen devam demiş miydim
bebeğe yarayacak hiçbişi yiyemiyorum neredeyse,elevit de kabız yaptığı için kullanamıyorum.ekmek ve onun gibi şeyler yiyorum ki midemi biraz bastırdın.inşallahh gelecek hafta adam gibi beslenmeye başlarım kızlar.

benimde kızdı fakat yanıldı

Benimde kızdı çin takvimine göre, hepsi külliyen yalan :)))

çin takvimine güvenmeyin kızlar benimde kız çıkıyordu. dr pipisini gördüm deyince masadan nasıl kalktığımı bilemedim...demekki kendimi şartlandırmışım.

nasıl baktın tam yasına ve hamile kaldıgın aya goremı?

berraksuu canım daha 12 haftadasın banada 12 haftamda dr aynı seyi soyledi erkek diye sartlandırdım ama 1 hafta sonra kız oldugu cıktı ortaya yanı 12 haftada tam netlesmeyebılıyor,

hepsi yalan benımkı 11 haftada actı ama netlesmedıgı ıcın anlasılmadı sonuc kız, yanı kız gec gosterır felsefesı bende tutmadı:)

31 yaşındayım bennnnn
nisanda kaldıysan hamile degisir ama mayısta kalanlar icin kız gorunuyor 31-32-33- 34 yasda erkege donuyor

icime dogmus olabuluu oglun olacagiiiiiii ben bir melegimmmm

kizlar ben burdayken bilgileri eksiksiz istiyorum hadi cikicam beni bekletmeyin

canım beni de ekler misin tbloya? yaş:28 sat:29 Nisan ilk gebelik muhtemel doğum tarihi:2 şubat

cinsiyet belli değil. inşallah bugün belli olur. çok teşekkür ederim

hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.

berrak su merhaba canım:)
senle nerdeyse tüm bilgilerimiz aynı benimde oğlum olacak ama değişir diyede hala beklemedeyim..benim sadece sat 9 mayıs-ilk bebek yaş aynı

hadi benide ekleyelim mi?12+5 haftalık oğlum olucak...26 yaşımdayım ilk bebek sat 14 mayıs...normal doğum..isim belli değil..tahmini doğum.18 şubat.

senle nerdeyse tüm bilgilerimiz aynı benimde oğlum olacak ama değişir diyede hala beklemedeyim..benim sadece sat 9 mayıs-ilk bebek yaş aynı

Son adet tarihim 23 nisan ama mayısta hamile kaldım

maşallah sana,teşekkür ederiz inş cümlemize hayırlı bebekler nasip etsin..

canım ayrıntılı ultrasyona girdim ben...kordonu pipisi herşeyi o kadar netti ki...çok net görmesem inanamazdım gerçekten

GURBETGÜZELİ
sat:04.05.2011
doğum t:8 şubat
bılgılerımde değişiklik olmadı ama benıde eklemenı rıca edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…