2012 Şubat Anneleri

Cok sevindim canım, bblau ile aramızdan ayrıldın gostermeyenler olarak demekki =)

Oglunun resmini ekler misin biz de gorelim minik yaramazı

teşekkür ederim canım, eklerim hatta tüm fotolarını ama nasıl ekleneceğini bilmiyorum ki. bugün iş yerindeyim zaten foto evde. olmazsa pzt. iş yerine getireyim fotoları sen bana öğret nasıl ekleneceğini.

sizinkilerin cinsiyetini çok merak ediyorum, ne zaman gideceksin tekrar? kuzularımız onlar bizim yaaa

Rabbım gonlune gore versın canım benım.
ınsallah annenı zıyarete gıttıgınde karnın bellı olmaz.

Kım bılır belkı annen bu kez yardımcı olur sana.
Pekı ya kayınvalıden? Yardım edemez mı sana?
4 Cocuk, bır de calısıyorsun.

Benımde babamla sorunlarım vardır.
Aslında babamın benımle ve butun kardeslerımle desem daha dogru olur.
Cok kızarım ona, cok ofkelenırım.
Ama tıpkı senın gıbı hemen affederım, baskası laf etsın ıstemem ona.
Anne-baba olmak baska bır duygu belkı ama, evlat olmak da baska bır duygu.
Her ıkısı de kutsal bence.

Insallah Rabbım hamılelıgını ve sonrasını dıledıgın gıbı hayırlı bır sekılde gecırmeyı nasıp eder.

Herkese günaydınnn, çalışanlar için güzel bir gün cuma günlerini çok seviyorum çünkü 2 gün hafta sonu tatiliii

Sana ıkı gun tatıl canım, bana ne yazık kı bır gun ):

Son düzenleme:
Arkadaslar,
Ben Halıc Hospıtal'a gıdıyorum, 100 TL dedıler test ucretı ıcın.
Kısmetse yarın yaptıracagım, ama merak ettım pahalı mı bu ucret?

Bırde bu testı yaptırmak ne kadar zamanımı alır?
Ve test sonucunu mutlaka ben mı almalıyım, esım alsa sorun olur mu?
Malum calısınca sureklı ızın almaya cekınıyor ınsan ):

2 hafta sonra gidicez canım. Tam 2 hafta var benim gitmeme 26 sında gidicem. Sabırsızlıkla bekliyorum o gunu =)
Tabi devlet hast. cinsiyetini soylerse..

Fiyat konusunda bir bilgim yok canım.
Testi yaptırmak fazla bir zamanını almaz. Sadece usg ye girip ölcüm yapacaksın ve kan vereceksin sadece.
Tabi senin ufaklık usg de uslu durursa
Esin alsa olur bence cunku bircok kisi annesine arkadasına falan aldırmıs sonuclarını burada. Esine aldırıp doktora gostertebilirsin.

ucret konusunda soyle bir bilgi verebilirim ben özel ataköy hastanesine gidiyorum orda ssk lı ben 40tl ödedim, medicana ise ssk karşılamıyormuş 130,00tl fiyat vermişti, testi genelde 1 ile 4 gün arasında hastanesinde göre değişiyor sonucun çıkması ben çarşamba yaptırdım mesela p.tesi alıcam sonucunu , benim hastanemde ise sonucu eline vermiyolar direk dr yanına cıkıyorum sonuclar onda oluyor direk dr la görüşüyorsun ama her hastanenin uygulamaları farklı oluyor tabi...

Teşekkür ederim Ayşebaharcım
Allah hepimize hayırlı evletlar versin. Senin oğluşunun adı da pek güzelmiş arkadaşım.
Allah onları bizden bizi onlardan ayırmasın.

merhaba arkadaşlar bende şubat ta doğum yapıcam İNŞ. benide listeye ekleyin.bu ilk hamileliğim çok zor geçti aşerme dönemim çok şükür son 2-3 gündür iyiyim.ayın 26 sında doktorum bana direk 3 lü test yaptırcak neden ikili test yaptırmadıki acaba :44:

Hoşgeldin kaç haftalık hamilesin, Normalde yapılması lazım ama sende genel test yapıcak galiba

Son düzenleme:

hoşgeldin serena... sorun etme her doktor yapmıyor 2'li ve 3'lüde aynı risklere bakılıyor çünkü benim doktorumda 3'lü yapmıcak takma yani...

3 lü test ikiliye gore daha ayrıntılı diye biliyorum ben. Sorun yapma bunu bence.
Rabbim hepimizin evlatlarına saglık versin insallah..

elefera haliç sonucu kaç günde veriyormuş
ben kan tahlillerimi orda yaptırmıştım bunuda orda yaptırırım herhalde
şafak daha pahalı oluyor 100 dimi kan tahlilleri ona göre karşılaştırayım

Yanı yarın da melegımı gorecegım oyle mı, yupppiiiiiiiii...
Cıkolata yemeyeyım oyleyse, melegım uslu dursun
ınsallah dedıgın gıbı olur canım, esımın almasında sakınca olmaz, sureklı ızın almaya cekınıyoum cunku.

Bende ssklıyım guya, ama 100 TL ıstedıler.
Doktorum da bana 3-4 gun surer dedı test sonucu.
Bakalım, yarın gıttıgımde dıyecegım, esım sonucları alsa olur mu dıye.
ınsallah olur der.

Dun doturum, 3'lü testın 2'li test kadar onem tasımadıgını soyledı.
Oncelık 2'li testındır, onun sonucları her zaman daha degerlıdır dedı.
Ama sanırım her doktorun kendı dogrusu var.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar naber nasılsınız hamileliğimiz günden güne ilerliyor her hafta bi farklı hissediyorum ben kendimi
kısmetse haftaya salı 2li test için gideceğim doktora

elefera haliç sonucu kaç günde veriyormuş
ben kan tahlillerimi orda yaptırmıştım bunuda orda yaptırırım herhalde
şafak daha pahalı oluyor 100 dimi kan tahlilleri ona göre karşılaştırayım

Canım, dun doktorum 3-4 gune sonucları alırsın dedı.
Kan tahlılı derken, 2'li testi dıyorsun degıl mı?
Ben 2'li test ucretını sordum cunku, evet 100 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…