- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.621
çok heyecanlı birgün geçirdikten sonra oğlumun olacağını öğrendim.
Cok sevindim canım, bblau ile aramızdan ayrıldın gostermeyenler olarak demekki =)
Oglunun resmini ekler misin biz de gorelim minik yaramazı
Özgecim...
Bu dünya fani bilir misin?
Bu dünyanın sefası geçici bilir misin can?
Hep kötüler kazanıyor görünüşte evet...
Ama Rabbimin ilahi adaleti
Herşeyi adilane hale getiriyor ya
Şükür...
Üzülme lütfen....
Rabbim babanın yardımcısı olsun
Malesef fazla kucağına almıyor...
Keşke alsa...
Keşke ben sezeryanlıyken bana annem yardım etse
Eşim değil....
Annemi çok seviyorum eleferam
Ama beni çok üzer...
O üzer ben affederim
Ben ağlarım
Anne atadır zira...
Ana baba ne kadar kötü de olsa
Atılmaz... ben onlardan küçüğüm
Rabbim mükafatı verir diye düşünürüm hep
Karnım iyice belirginleşmeden
İşyerinde demeyeceğim
İşyerimde başka bela zira
Annem bana ayda yılda bir gelir eleferam
En son 24 temmuzda gördüm...
O da bir düğündeydi...
Muhtemelen bayramda ben gideceğim
Şehir dışında çünkü
O haftaya dek karnım belirginleşmese
Şükredeceğim...
Herkese günaydınnn, çalışanlar için güzel bir gün cuma günlerini çok seviyorum çünkü 2 gün hafta sonu tatiliii
teşekkür ederim canım, eklerim hatta tüm fotolarını ama nasıl ekleneceğini bilmiyorum ki. bugün iş yerindeyim zaten foto evde. olmazsa pzt. iş yerine getireyim fotoları sen bana öğret nasıl ekleneceğini.
sizinkilerin cinsiyetini çok merak ediyorum, ne zaman gideceksin tekrar? kuzularımız onlar bizim yaaa
Arkadaslar,
Ben Halıc Hospıtal'a gıdıyorum, 100 TL dedıler test ucretı ıcın.
Kısmetse yarın yaptıracagım, ama merak ettım pahalı mı bu ucret?
Bırde bu testı yaptırmak ne kadar zamanımı alır?
Ve test sonucunu mutlaka ben mı almalıyım, esım alsa sorun olur mu?
Malum calısınca sureklı ızın almaya cekınıyor ınsan ):
Arkadaslar,
Ben Halıc Hospıtal'a gıdıyorum, 100 TL dedıler test ucretı ıcın.
Kısmetse yarın yaptıracagım, ama merak ettım pahalı mı bu ucret?
Bırde bu testı yaptırmak ne kadar zamanımı alır?
Ve test sonucunu mutlaka ben mı almalıyım, esım alsa sorun olur mu?
Malum calısınca sureklı ızın almaya cekınıyor ınsan ):
Hayırlı olsun Sinemcim
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Alperen.... Adıyla yaşasın
Allah hayırlı evlad olmayı nasip etsin her birimizin evladlarına
Benim oğlumun adı da Emir Alp
Dadlu oğluşum benim..
merhaba arkadaşlar bende şubat ta doğum yapıcam İNŞ. benide listeye ekleyin.bu ilk hamileliğim çok zor geçti aşerme dönemim çok şükür son 2-3 gündür iyiyim.ayın 26 sında doktorum bana direk 3 lü test yaptırcak neden ikili test yaptırmadıki acaba :44:
2 hafta sonra gidicez canım. Tam 2 hafta var benim gitmeme 26 sında gidicem. Sabırsızlıkla bekliyorum o gunu =)
Tabi devlet hast. cinsiyetini soylerse..[/QUOTE
ayyy söz konusu bebeğin olunca vakit geçmek bilmiyor nedense. bu arada çin takvimi ve rus takvimi tutmadı. dün doktoruma sordum hiçbirine inanmamak lazım, çünkü bu takvimlerin doğru çıkması %50. yani 1/2 ihtimal tutuyor, çünkü ihtimal çok yüksek. binde bir ihtimal olsaydı cinsiyet belirlemede ve çin takvimi bilseydi o zaman buna inanırdım dedi.
merhaba arkadaşlar bende şubat ta doğum yapıcam İNŞ. benide listeye ekleyin.bu ilk hamileliğim çok zor geçti aşerme dönemim çok şükür son 2-3 gündür iyiyim.ayın 26 sında doktorum bana direk 3 lü test yaptırcak neden ikili test yaptırmadıki acaba :44:
14. haftadayım belkide gerek duymadı doktorum 2 li teste diye düşünüyorum umarım kötü bişey yoktur:18:
Fiyat konusunda bir bilgim yok canım.
Testi yaptırmak fazla bir zamanını almaz. Sadece usg ye girip ölcüm yapacaksın ve kan vereceksin sadece.
Tabi senin ufaklık usg de uslu durursa
Esin alsa olur bence cunku bircok kisi annesine arkadasına falan aldırmıs sonuclarını burada. Esine aldırıp doktora gostertebilirsin.
ucret konusunda soyle bir bilgi verebilirim ben özel ataköy hastanesine gidiyorum orda ssk lı ben 40tl ödedim, medicana ise ssk karşılamıyormuş 130,00tl fiyat vermişti, testi genelde 1 ile 4 gün arasında hastanesinde göre değişiyor sonucun çıkması ben çarşamba yaptırdım mesela p.tesi alıcam sonucunu , benim hastanemde ise sonucu eline vermiyolar direk dr yanına cıkıyorum sonuclar onda oluyor direk dr la görüşüyorsun ama her hastanenin uygulamaları farklı oluyor tabi...
elefera haliç sonucu kaç günde veriyormuş
ben kan tahlillerimi orda yaptırmıştım bunuda orda yaptırırım herhalde
şafak daha pahalı oluyor 100 dimi kan tahlilleri ona göre karşılaştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?