2012 Şubat Anneleri

Telaşlanma içini ferah tut iyi düşün pozitif ol, unutmaki bebeklerimiz artık herşeyden etkileniyor.

ya aslında bu testler anneyi strese sokmaktan başka bi işe yaramıyo. o nasıl olsa içimizde büyüyo o bize ALLAHın hediyesi her koşulda zaten belli onun nasıl bi çocuk olacağı. bütün testleri normal çıkıp sağlıksız çocukları olan anneler de var o yüzden bu testleri çok güvenilir bulmuyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye dua etmekten başka çaremiz yok ..

Dun bende doktoruma buna benzer seyler soyledım, testı yaptırmak ıstemedıgımı de.
Bana 'su an ınsan gorunumunde bır yaratık o (bu sozu cok uzdu benı, o benım melegım)
tamma, ısıtme, gorme engellı olur, elı-kolu olmaz, bır sekılde egıtılır, ama ya beynı gelısmemısse?
O zaman bu sorumlulugu alabılecek mısın?
Hem bu testlerın garantısı yok, sadece emın olmaya calısıyoruz.
Test sonucunda olumsuz cıkıpta, bebekten su aldıgımızda sorun olmadıgını gordugumuz nıce bebekle karsılastık.
Yanı tetsı bebegın saglıksız dıye yapmıyoruz, sadece ne kadar saglıklı oldugunu ogrenmeye calısıyoruz.' dedı.
Bende 'ıyı, pekı' dedım ve razı oldum testı yaptırmaya.
Bakalım, Rabbım ızın verırse yarın gıdecegız, ınsallah bebegımın turp gıbı oldugunu da ogrenecegım.

ben salı günü 2li test için kan verdim.sonucunu c.tesi alabilirmişim.salı günüde randevu aldım,sonuçları dr.a göstermek için.
ben sgk lı 48 tlye yaptırdım. çok uçuk fiyatlar duyuyorum..sanrıım ssk hasteneleride yapıyor , ben kendi rutin gitiiğim hastenede yaptırdım,çalıştığım için ssk hastaneleride malum izin alıp çıksan 1 gün yoksun..

Evet erkek :)) Vallahi ben ikilemdeydim canım ya, kızı süslü püslü giydirmek için çok istiyordum, ama ilerde genç bir delikanlı annesi de olmak istiyordum.Karışıktım biraz

selam gözün aydın canım sende öğrene bildin demekki cinsiyetini herşeyden önce hayırlı bi evlat olsun
offff bende meraktan çatılıyorum neyim olacak okadar bilmek istiyorumki 16. haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Mutlaka ama sağlıklı olup olmadıkları şimdi tıp ilerledi anne karnındada bazı müdahaleler yapılabilmekte o yüzden yaptırmak zorundayız herşeyi olurunada bırakamıyor insan

aynen hastanelere göre fiyatlar değişiyor bazıları ssk karşılıyor bazıları karşılamıyor benim gittiğim dr özel ataköy hastanesinde belkide dr orda diye ayrı özel bir indirim uygulanıyorda olabilir onu sormadım , dışardan gelenler için farklı olabilir

Canım ama duz durması gerekiyor meleginin insallah ter falan yatıp da ugrastırmaz doktorunu =)
Benimki ugrastırdı birazcık dürte dürte cevirdi doktor sıpamı =)
Ama karnın tok gitmeyi unutma sakın.

Malesef canım kayınvalidem bana çok çok uzak...
Gelmeyi de düşünmüyorum dedi...
Hayırlısı...
Rabbim büyüksün...

Canım kızlar yazmışlar sana
Bende yazayım eksik kalmayayım
Test kısa zamanda yaparlar
Hastaneye göre değişir sanırım fiyatta
Eşim alıyor benim sonuçları
Eşin alsın yani

Mehtapım..
Sende az çok bakmışsındır bu cinsiyet belirleme topiklerine
Ne dediler sana
Takvimler ne diyor
Sen ne hisediyorsun

Günaydın şeker..
Ücret hastaneden hastaneye değişiyor..
Ben 40 lira vermiştim..
Doktor ense ölçümünü felan yapıyor benim ki 10 dk sürmedi..
Sonra gittim kan verdim 4 saat sonrada sonuçları aldım hemen..
Eşinde alsa olur tabiki..
Eşim niyetli yorulmasın diye ben gidip almıştım ama doktora gösteremedim ameliyattaydı başka doktora gösterdim ertesi günde
kendi doktorumu arayıp teyit ettirdim..
Eşim aslına bakarsan pek oralı olmadıda bu testin..
Çünkü diyor sanki Allah korusunda özürlü olsa aldırcak mısın ki? O Allahın takdiri diyor..
Öncedende bahsetmiştim eltim üç doktora gidiyor ve üçüde çocuk problemli aldırmalısın diyor ama o aldırmıyor ve çocuk sapa sağlam maşallah..
O çektiği sıkıntılarla kalıyor..
Neyse Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin, hepimiz için..
Cinsiyet belli olmadı sanırım, değil mi?

Mehtapım..
Ne dediler sana
Takvimler ne diyor
Sen ne hisediyorsun

vallaha hiç bakmadım desem yeridir neden bilmiyorum sadece burada bi kız vardı tahminde bulunuyordu erkek demişti yeni hamileydim ozaman
ama benim gönlümden kız geçiyor ben kız çocuklarına bayılıyorum süslemesi püslemesi hem aileye daha bağlı oluyor tabiki herşeyden önce hayırlısı neyse o olsunda bakalım işte benim doktorum kesinlikle 16. haftadan önce söylemiyorum dedi

Kendi doktoruma randevum 22 sindeydi yaa
geçen haftada başka hastaneye gitmiştim ikiz olduğunu öğrenmiştim
16 sında kontrole çağırmışlardı şimdi aradım çalışıyorum yarın gelsem olur mu dedim
olur dedi yaşasınnn ücretsiz kontrole gidicem

Mehtapım..
Ne dediler sana
Takvimler ne diyor
Sen ne hisediyorsun

sen baktınmı hiç bana link vere bilirsin baktığın yerlerden bi deneyeyim ne çıkıyor
bu arada aramızda bir gün fark var hemen hemen aynıyız seninle sen ikili test yaptırdınmı?
senin çizelgen son adet tarihine göremi yoksa ultrasona göremi ayarladın?

canım tebrik ederim rahimde sorun var derken ikizmiş bebeklerin çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin en kısa zamanda

hmmm ozaman karıştırdım biriniz çünkü rahimde kanamamı oluyor ne demiştide sonra doktora gittiğinde ikiz olduğunu öğrenmişti neyse boşver
önemli olan bebeklerimizin sağlığı

hee benim şöyle olmuştu canım
çok öksürdüğüm için kesede kanama olmuştu yani doktor öyle demişşti

günaydın kızlar, bunlar benim minik balığımın son pozlarından 3ü. bakalım cinsiyete ne diyeceksiniz?

şeyyy, azcık edepsiziz demiştim teyzeler...

gülmüyor, sırıtıyor resmen sıpamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…