- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.641
Telaşlanma içini ferah tut iyi düşün pozitif ol, unutmaki bebeklerimiz artık herşeyden etkileniyor.
ya aslında bu testler anneyi strese sokmaktan başka bi işe yaramıyo. o nasıl olsa içimizde büyüyo o bize ALLAHın hediyesi her koşulda zaten belli onun nasıl bi çocuk olacağı. bütün testleri normal çıkıp sağlıksız çocukları olan anneler de var o yüzden bu testleri çok güvenilir bulmuyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye dua etmekten başka çaremiz yok ..
ucret konusunda soyle bir bilgi verebilirim ben özel ataköy hastanesine gidiyorum orda ssk lı ben 40tl ödedim, medicana ise ssk karşılamıyormuş 130,00tl fiyat vermişti, testi genelde 1 ile 4 gün arasında hastanesinde göre değişiyor sonucun çıkması ben çarşamba yaptırdım mesela p.tesi alıcam sonucunu , benim hastanemde ise sonucu eline vermiyolar direk dr yanına cıkıyorum sonuclar onda oluyor direk dr la görüşüyorsun ama her hastanenin uygulamaları farklı oluyor tabi...
Evet erkek :)) Vallahi ben ikilemdeydim canım ya, kızı süslü püslü giydirmek için çok istiyordum, ama ilerde genç bir delikanlı annesi de olmak istiyordum.Karışıktım biraz
ya aslında bu testler anneyi strese sokmaktan başka bi işe yaramıyo. o nasıl olsa içimizde büyüyo o bize ALLAHın hediyesi her koşulda zaten belli onun nasıl bi çocuk olacağı. bütün testleri normal çıkıp sağlıksız çocukları olan anneler de var o yüzden bu testleri çok güvenilir bulmuyorum.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye dua etmekten başka çaremiz yok ..
ben salı günü 2li test için kan verdim.sonucunu c.tesi alabilirmişim.salı günüde randevu aldım,sonuçları dr.a göstermek için.
ben sgk lı 48 tlye yaptırdım. çok uçuk fiyatlar duyuyorum..sanrıım ssk hasteneleride yapıyor , ben kendi rutin gitiiğim hastenede yaptırdım,çalıştığım için ssk hastaneleride malum izin alıp çıksan 1 gün yoksun..
Yanı yarın da melegımı gorecegım oyle mı, yupppiiiiiiiii...
Cıkolata yemeyeyım oyleyse, melegım uslu dursun
ınsallah dedıgın gıbı olur canım, esımın almasında sakınca olmaz, sureklı ızın almaya cekınıyoum cunku.
Bende ssklıyım guya, ama 100 TL ıstedıler.
Doktorum da bana 3-4 gun surer dedı test sonucu.
Bakalım, yarın gıttıgımde dıyecegım, esım sonucları alsa olur mu dıye.
ınsallah olur der.[/COLOR
Dun doturum, 3'lü testın 2'li test kadar onem tasımadıgını soyledı.
Oncelık 2'li testındır, onun sonucları her zaman daha degerlıdır dedı.
Ama sanırım her doktorun kendı dogrusu var.
Rabbım gonlune gore versın canım benım.
ınsallah annenı zıyarete gıttıgınde karnın bellı olmaz.
Kım bılır belkı annen bu kez yardımcı olur sana.
Pekı ya kayınvalıden? Yardım edemez mı sana?
4 Cocuk, bır de calısıyorsun.
Benımde babamla sorunlarım vardır.
Aslında babamın benımle ve butun kardeslerımle desem daha dogru olur.
Cok kızarım ona, cok ofkelenırım.
Ama tıpkı senın gıbı hemen affederım, baskası laf etsın ıstemem ona.
Anne-baba olmak baska bır duygu belkı ama, evlat olmak da baska bır duygu.
Her ıkısı de kutsal bence.
Insallah Rabbım hamılelıgını ve sonrasını dıledıgın gıbı hayırlı bır sekılde gecırmeyı nasıp eder.
):[/COLOR][/I]
Arkadaslar,
Ben Halıc Hospıtal'a gıdıyorum, 100 TL dedıler test ucretı ıcın.
Kısmetse yarın yaptıracagım, ama merak ettım pahalı mı bu ucret?
Bırde bu testı yaptırmak ne kadar zamanımı alır?
Ve test sonucunu mutlaka ben mı almalıyım, esım alsa sorun olur mu?
Malum calısınca sureklı ızın almaya cekınıyor ınsan ):
selam gözün aydın canım sende öğrene bildin demekki cinsiyetini herşeyden önce hayırlı bi evlat olsun
offff bende meraktan çatılıyorum neyim olacak okadar bilmek istiyorumki 16. haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Arkadaslar,
Ben Halıc Hospıtal'a gıdıyorum, 100 TL dedıler test ucretı ıcın.
Kısmetse yarın yaptıracagım, ama merak ettım pahalı mı bu ucret?
Bırde bu testı yaptırmak ne kadar zamanımı alır?
Ve test sonucunu mutlaka ben mı almalıyım, esım alsa sorun olur mu?
Malum calısınca sureklı ızın almaya cekınıyor ınsan ):
Mehtapım..
Sende az çok bakmışsındır bu cinsiyet belirleme topiklerine
Ne dediler sana
Takvimler ne diyor
Sen ne hisediyorsun
Mehtapım..
Sende az çok bakmışsındır bu cinsiyet belirleme topiklerine
Ne dediler sana
Takvimler ne diyor
Sen ne hisediyorsun
Kendi doktoruma randevum 22 sindeydi yaa
geçen haftada başka hastaneye gitmiştim ikiz olduğunu öğrenmiştim
16 sında kontrole çağırmışlardı şimdi aradım çalışıyorum yarın gelsem olur mu dedim
olur dedi yaşasınnn ücretsiz kontrole gidicem
canım tebrik ederim rahimde sorun var derken ikizmiş bebeklerin çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin en kısa zamanda
sağol canım ama ben rahimde sorun var demedim ki :44:
hmmmozaman karıştırdım biriniz çünkü rahimde kanamamı oluyor ne demiştide sonra doktora gittiğinde ikiz olduğunu öğrenmişti neyse boşver
önemli olan bebeklerimizin sağlığı
hee benim şöyle olmuştu canım
çok öksürdüğüm için kesede kanama olmuştu yani doktor öyle demişşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?