- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.661
günaydın kızlar, bunlar benim minik balığımın son pozlarından 3ü. bakalım cinsiyete ne diyeceksiniz?
şeyyy, azcık edepsiziz demiştim teyzeler...
Eki Görüntüle 239639
Eki Görüntüle 239640
gülmüyor, sırıtıyor resmen sıpamm
Eki Görüntüle 239641
bak doğru hatırlamışım demekki sadece kesemi rahimmi tam aklımda kalmamış :90:
ikizler tek yumurtadanmı ayrımı bişe dedimi doktorun
kızlar ben ikili testimi özelde 25 tl yaptırmıştım. sizin dediğiniz ücretler çok gibi geldi bana
günaydın kızlar, bunlar benim minik balığımın son pozlarından 3ü. bakalım cinsiyete ne diyeceksiniz?
Eki Görüntüle 239639
Eki Görüntüle 239640
Eki Görüntüle 239641
valla ben ogün tek yumurta çift yumurta yı duydum
doktor dedi daha çok küçük olduğu için belli olmaz dedi
çift yumurtaysa inşallah biri kız biri erkek olur ikisini bi arada çıkartmış olursun buda allahın bi hikmeti işte
sen baktınmı hiç bana link vere bilirsin baktığın yerlerden bi deneyeyim ne çıkıyor
bu arada aramızda bir gün fark var hemen hemen aynıyız seninle sen ikili test yaptırdınmı?
senin çizelgen son adet tarihine göremi yoksa ultrasona göremi ayarladın?
Eki Görüntüle 239639
Eki Görüntüle 239640
Eki Görüntüle 239641
benim doktorun muayenesi de 62 lira
canım resimler çok güzel maşallah nazar değmesin
vallaha ben cinsiyet konusunda bişe diyemeceğim bu ultrasonlardan neredeyse hiç bişe anlamıyorum doktorlar nasıl ayırt ediyor hayret doğrusu
allah gönlüne göre versin bi tahminde bulundumu doktorun
canım her hastane farklı fiyat alıyor mesela ben samsunda atasam hastanesi var oraya gidiyorum çünkü doktorumdan çok memnunum ama ücret konusunda baya yüksek normal gittiğimde 40 TL alıyor geçen kan alındı tiroid karaciğer kızamıkcık bi virüse falan bakıldı ayrıyetten 60 TL verdim bakalım salı günü 2li teste ne kadar alacaklar
Eki Görüntüle 239639
Eki Görüntüle 239640
Eki Görüntüle 239641
doktor tek yumurta ikizi birbirine tıpatıp benzer ama hamilelik zordur risklidir dedi
çift yumurta ikizi birbirlerine kardeş kadar benzerler dedi hamilelik daha rahattır dedi
ama cinsiyetlerle ilgili bir şey demedi
tek olunca ikisi aynı cins çift olunca mı farklı olabiliyor onu bilmiyorum
CAnım çin ve rus takvimi
maya yöntemi
kan yenileme
bioritm baktım ben
Sata göre ayarladım
İkinci resim aleni pipi resmi
Hay maşallah
Edepsiz deme benim oğluşuma
Allah bağışlasın şeker
hastaneden hastaneye değişiyorda neden bu kadar fiyat farkı var acaba gerçi benim gittiğim hastane yeni acıldı ondan olabilir sanırım. ilk gittiğimde muayene ücreti 12 tl di simdi 32 oldu, inş. testlerede zam gelmez
evet tek olunca tıpa tıp aynı oluyorlar genetik yapılarıda bir oluyor cinsiyette bir oluyor çünkü tek yumurtan döllenmiş oluyor fakat hamilelik ilerleyince yumurta kendi kendini bölüyor çoğul gebelik oluyor
çift yumurta ise o ay sende 2 yumurta oluşmuş muhtemelen bir kaç gün peş peşe ilişki olmuştur yada spermler uzun yaşamıştır ilk yumurtan döllendikten sonra öteki yumurtanada sperm girmiş oluyor burada farklı cinsiyet ola biliyor
yani çoğul gebelikler kadından kaynaklanan bi durum oluyor
ben ikizlere bayılırım o yüzden ikiz haberi alınca nedense çok hoşuma gidiyor en az o anne kadar heycanlanıyorum
ay ne çok yöntem varmış ya hiç bilmiyordum üşenmeden bunlara hep baktınız demekkidur ben eksik kalmayayım bende bakayım ne çıkıyor
şu ultrasonda nasıl anlaya biliyorsunuz pipisini hayret doğrusu neyse salı günü bende 2li test resmimi koyarım bakalım bişe anlaya bilecekmisiniz kızlar
Herkese merhaba
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın kucağımıza alamyı nasip etsin işallah
cinsiyeti belli olan varmı peki
Ayy Rabbim nazarlardan korusun şeker..
İkinci foto bacaklar arasındaki çıkıntı pipisi değil mi? :)
İlk kez böyle ultrasyonda görüyorumda, kusuruma bakma..
Üçüncü fotodada burnu dudakları resmen bellii.
Heycanlandım birden..
evet tek olunca tıpa tıp aynı oluyorlar genetik yapılarıda bir oluyor cinsiyette bir oluyor çünkü tek yumurtan döllenmiş oluyor fakat hamilelik ilerleyince yumurta kendi kendini bölüyor çoğul gebelik oluyor
çift yumurta ise o ay sende 2 yumurta oluşmuş muhtemelen bir kaç gün peş peşe ilişki olmuştur yada spermler uzun yaşamıştır ilk yumurtan döllendikten sonra öteki yumurtanada sperm girmiş oluyor burada farklı cinsiyet ola biliyor
yani çoğul gebelikler kadından kaynaklanan bi durum oluyor
ben ikizlere bayılırım o yüzden ikiz haberi alınca nedense çok hoşuma gidiyor en az o anne kadar heycanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?