2012 Şubat Anneleri

canım resimler çok güzel maşallah nazar değmesin
vallaha ben cinsiyet konusunda bişe diyemeceğim bu ultrasonlardan neredeyse hiç bişe anlamıyorum doktorlar nasıl ayırt ediyor hayret doğrusu
allah gönlüne göre versin bi tahminde bulundumu doktorun

kızlar ben ikili testimi özelde 25 tl yaptırmıştım. sizin dediğiniz ücretler çok gibi geldi bana

canım her hastane farklı fiyat alıyor mesela ben samsunda atasam hastanesi var oraya gidiyorum çünkü doktorumdan çok memnunum ama ücret konusunda baya yüksek normal gittiğimde 40 TL alıyor geçen kan alındı tiroid karaciğer kızamıkcık bi virüse falan bakıldı ayrıyetten 60 TL verdim bakalım salı günü 2li teste ne kadar alacaklar

çift yumurtaysa inşallah biri kız biri erkek olur ikisini bi arada çıkartmış olursun buda allahın bi hikmeti işte

doktor tek yumurta ikizi birbirine tıpatıp benzer ama hamilelik zordur risklidir dedi
çift yumurta ikizi birbirlerine kardeş kadar benzerler dedi hamilelik daha rahattır dedi
ama cinsiyetlerle ilgili bir şey demedi
tek olunca ikisi aynı cins çift olunca mı farklı olabiliyor onu bilmiyorum

CAnım çin ve rus takvimi
maya yöntemi
kan yenileme
bioritm baktım ben

Sata göre ayarladım

İkinci resim aleni pipi resmi

Hay maşallah
Edepsiz deme benim oğluşuma
Allah bağışlasın şeker

Son düzenleme:

kesinlikle erkek pipiyi görmüyormusun dedi canım... ilk iki resimde bacakları ve pipisi-çıkıntıya pipi dedi doktor- var

hastaneden hastaneye değişiyorda neden bu kadar fiyat farkı var acaba gerçi benim gittiğim hastane yeni acıldı ondan olabilir sanırım. ilk gittiğimde muayene ücreti 12 tl di simdi 32 oldu, inş. testlerede zam gelmez

Ayy Rabbim nazarlardan korusun şeker..
İkinci foto bacaklar arasındaki çıkıntı pipisi değil mi? :)
İlk kez böyle ultrasyonda görüyorumda, kusuruma bakma..
Üçüncü fotodada burnu dudakları resmen bellii.
Heycanlandım birden..

evet tek olunca tıpa tıp aynı oluyorlar genetik yapılarıda bir oluyor cinsiyette bir oluyor çünkü tek yumurtan döllenmiş oluyor fakat hamilelik ilerleyince yumurta kendi kendini bölüyor çoğul gebelik oluyor

çift yumurta ise o ay sende 2 yumurta oluşmuş muhtemelen bir kaç gün peş peşe ilişki olmuştur yada spermler uzun yaşamıştır ilk yumurtan döllendikten sonra öteki yumurtanada sperm girmiş oluyor burada farklı cinsiyet ola biliyor

yani çoğul gebelikler kadından kaynaklanan bi durum oluyor
ben ikizlere bayılırım o yüzden ikiz haberi alınca nedense çok hoşuma gidiyor en az o anne kadar heycanlanıyorum

ay ne çok yöntem varmış ya hiç bilmiyordum üşenmeden bunlara hep baktınız demekki dur ben eksik kalmayayım bende bakayım ne çıkıyor

şu ultrasonda nasıl anlaya biliyorsunuz pipisini hayret doğrusu neyse salı günü bende 2li test resmimi koyarım bakalım bişe anlaya bilecekmisiniz kızlar

bizim burada en uygunu 20 tl
doğum ücretleride farklı 250 den başlıyor benim gittiğim hastanede sezeryan 1000 diye duymuştum uçuk geldi bana salı günü sorup öğreneceğim fiyatları çünkü okadar uçuk rakam ödemeye gerek yok bence başka yerdede iyi doktorlar var ortalama 300 ödüyor çevremde doğum yapanlar aradaki farkla bebeğime güzel bişeler alırım

Herkese merhaba

Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın kucağımıza alamyı nasip etsin işallah
cinsiyeti belli olan varmı peki

sağol canım bilgiler için
valla ben çok şaşırdım oyüzden hala inanamıyorum

Canım 4. bebeğim olacak bu inşallah
Ben anlamazsam ayıp olur artık

Yöntemlere baktım
Neden üşeneyim ki canım
Bunu merak duygusu yaptırıyor
Sen bu kadar merakla neden bakmadın?

Herkese merhaba

Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın kucağımıza alamyı nasip etsin işallah
cinsiyeti belli olan varmı peki

Merhaba
Amin inşallah hepimizinki
Güzel duaların için
Senin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu

ay pipi deyin de kesinleşsin. eşya alamıyorum yoksa tedirginlikten. Allah hepimizinkini nazarlardan korusun tatlım... annesi onun burnunu dudaklarını yer yer, bal böceğim benim..

tek yumurta için demişsin ki gebelik ilerledikçe çoğul gebelik oluyor
yani bana dr hiç ikiz dememişti son gittiğimde dedi
acaba sonradan mı çoğul oldu ki ilk başlarda göremedi anlamadım ki bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…