- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.701
oğlum oluyooooorr
oğlum oluyooooorr
slmmm arkadaşlar benide alırmısınız aranıza lütfen sat ım 21 mayıs bu zamana kadar martta doğuracağım sanıyodum ama meger şubat doğumlu olcakmış bebişim dr um geç döllenme 1martta doğurusun demişti ilkin şimdi bebek haftasını yakalamış ve şubat 25 te bekleniyomuş bide bu sene şubat 29 çekiyomuş 29 doğurusak ne komik olur dimi paylaşımlarınıza ortak olmak ve heyacanımı sizinle paylaşmak istiyorum aranıza girebilirmiyi braz geç oldu ama:)
benim son adetim 9 mayıs ama sanırım geç döllenme olmuş geriden ilerliyoruz birazcık ama sağlıklıymış çok şükür mesela geçen gittiğimde ultasonda 10+4 çıktı elleri oluşmamıştı burada bazı arkadaşlara bakıyorum 10 haftalıkken maşallah hbaya belirgin oluyor heryeri
neyse üşenmedim bende bazı takvimlere baktım
çin takvimine göre: erkek
Maya takvimine göre: kız
Rus takvimine göre: kız
dr kemik yapısı erkeğe benxiyor dedi ama emin de değilmiş 16 haftamda tekrar çağırdı testlerim varmış yapılması gerekn
slmmm arkadaşlar benide alırmısınız aranıza lütfen sat ım 21 mayıs bu zamana kadar martta doğuracağım sanıyodum ama meger şubat doğumlu olcakmış bebişim dr um geç döllenme 1martta doğurusun demişti ilkin şimdi bebek haftasını yakalamış ve şubat 25 te bekleniyomuş bide bu sene şubat 29 çekiyomuş 29 doğurusak ne komik olur dimi paylaşımlarınıza ortak olmak ve heyacanımı sizinle paylaşmak istiyorum aranıza girebilirmiyi braz geç oldu ama:)
hoşgeldin canım bende ne zaman yumurtladım bilmiyorum aslında hangi gün oldu merak etmiyor değilim çünkü tedavi görüyordum ama o ay salmıştım kendimi çünkü yumurtlama iğnesi yapılacaktı ve doktorum izindeydi adet olmayı beklerken hamileymişim ateşimi ölçüyordum hep ama yinede hangi gün yumurtladım anlayamıyorum
en son 9 mayısta adet oldum ama doktor geç döllenme dedi ilk gittiğimde banada ultrasonda 25 i denilmişti aynı senin gibi korkmuştum ya 29u olursa diye ama en son gittiğimde ayın 19u diye yazıyordu bakalım salı günü tekrar gideceğim ne çıkacak
bir kaç gün oynama oluyor canım her gitmeye ultrason farklı gösteriyor
hadi cnm hayırlı olsun
oğlumun arkadaşı coğalıyor maşallah
Kızlar ikili testimi memorial da Doç Dr Cem Demirel'e yaptiricam 450 tl
Siz nasıl bu kadar az veriyosunuzz
Acıbadem'i araştırdım kan testiyle birlikte 1000 tl gerci Ozel saglık sigortamı yeniletmedim siz sigortaylami gittiniz???
hoşgeldin canım bende ne zaman yumurtladım bilmiyorum aslında hangi gün oldu merak etmiyor değilim çünkü tedavi görüyordum ama o ay salmıştım kendimi çünkü yumurtlama iğnesi yapılacaktı ve doktorum izindeydi adet olmayı beklerken hamileymişim ateşimi ölçüyordum hep ama yinede hangi gün yumurtladım anlayamıyorum
en son 9 mayısta adet oldum ama doktor geç döllenme dedi ilk gittiğimde banada ultrasonda 25 i denilmişti aynı senin gibi korkmuştum ya 29u olursa diye ama en son gittiğimde ayın 19u diye yazıyordu bakalım salı günü tekrar gideceğim ne çıkacak
bir kaç gün oynama oluyor canım her gitmeye ultrason farklı gösteriyor
Canım düzensiz adet mı oluyordun sen
Doktor kontrolunde mı hamile kaldın
Çatlama iğnesi falan
Ateş ölçme yöntemi hamiş kalmak içindi sanırım...
bende düzensiz adet olurum
valla ben ogün tek yumurta çift yumurta yı duydum
doktor dedi daha çok küçük olduğu için belli olmaz dedi
doktor tek yumurta ikizi birbirine tıpatıp benzer ama hamilelik zordur risklidir dedi
çift yumurta ikizi birbirlerine kardeş kadar benzerler dedi hamilelik daha rahattır dedi
ama cinsiyetlerle ilgili bir şey demedi
tek olunca ikisi aynı cins çift olunca mı farklı olabiliyor onu bilmiyorum
kesinlikle erkek pipiyi görmüyormusun dedi canım... ilk iki resimde bacakları ve pipisi-çıkıntıya pipi dedi doktor- var
bende tatlım bende klomenle hamile kaldım tedavi görüyodum iğnelerle olmadı hiç ummadığım ayklomenle oldu onun için bende bilmiyorum ne olduğunu ne zaman döllendiğini ondan bu karrasızlığım:)
canım ben acıbademde yaptırdım ikili testimi...
doç. dr. özlem pata var kadın bu işte 1 numara gayet iyiydi..
bu gibi testleri güvenilir yerlerde yaptırmakta fayda var diye düşnüüyorummm
tabiki herşeyde allah yazfısı, onun önünede geçemeyiz oda ayrı...
Doğru aslında gerci benim birkaç arkadasım yaptırmadı bile çünkü sonuc kötü bile olsa ne yapabiliriz düşüncesi de var ama hastaneler arası bu kadar fark olmasıda enteresan
Ben iki kızımda medipole Hakan apaydin a gidiyordum ki iyi doktor aslında ama 3. De farklı doktor hastane istediğim için arada kaldim
valla o pek belli olmuyor yani çift yumurta ikizi olunca genelleme bakarsan biri erkek biri kız olabiliyor ama benim bi akrabam çift yumurta ikizi ikiside erkek, biri sarışın biride tam tersi esmer tenide öyle, ama ben tek yumurta ikizlerini çok severim ikiside aynı tıpatıp benziyolar onlar çok şeker oluyor, Allah gönlüne göre versin çok güzel bi duygu olsa gerek
benimde işk erkek demişlerdi sonra kız çıktı, senin 14 hafta kesin olma şansı daha yüksek tabi Allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin.
dedim ya çok edepsiz böcek Elefera teyzesi, sadece bize değil doktora bile tuhaf geldi. Rabbim hepimizinkilere uzun ömürler versin...
sen de görmüşsün bebeğini, maşallah, cinsiyeti de bayrama kalmaz öğrenirsin bence. ben sıkıldıkça videolarını izliyorum, sanki film izliyorum, her defasında farklı geliyor...
Allahtan bayrama çok yok
ah canım ya inşallah geçer 1-2 haftaya bende fiziksel anlamda hiç bir fark yok varlığı bile belli değil bebeğimin sadece ruh halim bunaltıcı canım hiç bişe istemiyor herşeye sıkkın bir havadayım bakalım inşallah bir kaç haftaya benimde bu halim geçer diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?