2012 Şubat Anneleri

slmmm arkadaşlar benide alırmısınız aranıza lütfen sat ım 21 mayıs bu zamana kadar martta doğuracağım sanıyodum ama meger şubat doğumlu olcakmış bebişim dr um geç döllenme 1martta doğurusun demişti ilkin şimdi bebek haftasını yakalamış ve şubat 25 te bekleniyomuş bide bu sene şubat 29 çekiyomuş 29 doğurusak ne komik olur dimi paylaşımlarınıza ortak olmak ve heyacanımı sizinle paylaşmak istiyorum aranıza girebilirmiyi braz geç oldu ama:)

hoşgeldin canım bende ne zaman yumurtladım bilmiyorum aslında hangi gün oldu merak etmiyor değilim çünkü tedavi görüyordum ama o ay salmıştım kendimi çünkü yumurtlama iğnesi yapılacaktı ve doktorum izindeydi adet olmayı beklerken hamileymişim ateşimi ölçüyordum hep ama yinede hangi gün yumurtladım anlayamıyorum
en son 9 mayısta adet oldum ama doktor geç döllenme dedi ilk gittiğimde banada ultrasonda 25 i denilmişti aynı senin gibi korkmuştum ya 29u olursa diye ama en son gittiğimde ayın 19u diye yazıyordu bakalım salı günü tekrar gideceğim ne çıkacak

bir kaç gün oynama oluyor canım her gitmeye ultrason farklı gösteriyor

Canım önemli olan senin ne hissettiğin ama
Birde rüyalara çok inanırım ben...

dr kemik yapısı erkeğe benxiyor dedi ama emin de değilmiş 16 haftamda tekrar çağırdı testlerim varmış yapılması gerekn

Hayırlı olsun canım
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip eylesin
İlk beebk değil mi senin
Kemik yapısına bende baktırayım haftaya olmazsa...

Hoşgeldin umudumsunn
Anlat biraz kendini bize...
Hangi şehirdesin
Yaşın kaç
Çalışıyor musun
İlk bebğin mi canım

Canım düzensiz adet mı oluyordun sen
Doktor kontrolunde mı hamile kaldın
Çatlama iğnesi falan
Ateş ölçme yöntemi hamiş kalmak içindi sanırım...

bende düzensiz adet olurum

hadi cnm hayırlı olsun

oğlumun arkadaşı coğalıyor maşallah

ayyy demek senin de oğluşun oluyor.ne güzel. dün doktordan sonra eşime beni gezdir dedim(alsancakta), mırın kırın yaptı önce. dedim ki "aşk olsun, osmanlı sarayında olsaydım şimdi valide sultan adayıydım, çil çil altınlar yağıyordu tepemden, sense bir gezmeyi çok görüyosun" dedim

canım ben acıbademde yaptırdım ikili testimi...
doç. dr. özlem pata var kadın bu işte 1 numara gayet iyiydi..
bu gibi testleri güvenilir yerlerde yaptırmakta fayda var diye düşnüüyorummm
tabiki herşeyde allah yazfısı, onun önünede geçemeyiz oda ayrı...

bende tatlım bende klomenle hamile kaldım tedavi görüyodum iğnelerle olmadı hiç ummadığım ayklomenle oldu onun için bende bilmiyorum ne olduğunu ne zaman döllendiğini ondan bu karrasızlığım:)

Canım düzensiz adet mı oluyordun sen
Doktor kontrolunde mı hamile kaldın
Çatlama iğnesi falan
Ateş ölçme yöntemi hamiş kalmak içindi sanırım...

bende düzensiz adet olurum

geçen yıl mayısta kontrol hapımı kesmiştim artık bebek istediğimden dolayı fakat neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum 1 yıl içerisinde sadece 2 kere kendiliğimden olmuştum oda 60 günde sonrada 40 günde yumurtlama sorunu yaşıyordum hiç yumurta oluşmuyordu rahim filmi çekindim temiz çıktı eşimdede bi sorun yoktu sonra iğne yapacaktı doktor yumurta gelişsin diye peşindende çatlatma iğnesi nisanda kist vardı doğum kontrol hapı kullan adet olunca gel yaparız iğneyi dedi mayısta gittim tatile çıkıyorum bidaha adetinde gel yapalım dedi bende üzülmüştüm bi türlü yaptırmak kısmet olmadı iğneleri diye adet olsam biran önce diye beklerken arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım pozitif çıktı şaşırdım halen daha hamileliğimden bişe hissetmiyorum
ama açıkcası ne zaman yumurtladım merak ediyorum

valla ben ogün tek yumurta çift yumurta yı duydum
doktor dedi daha çok küçük olduğu için belli olmaz dedi

valla o pek belli olmuyor yani çift yumurta ikizi olunca genelleme bakarsan biri erkek biri kız olabiliyor ama benim bi akrabam çift yumurta ikizi ikiside erkek, biri sarışın biride tam tersi esmer tenide öyle, ama ben tek yumurta ikizlerini çok severim ikiside aynı tıpatıp benziyolar onlar çok şeker oluyor, Allah gönlüne göre versin çok güzel bi duygu olsa gerek

kesinlikle erkek pipiyi görmüyormusun dedi canım... ilk iki resimde bacakları ve pipisi-çıkıntıya pipi dedi doktor- var

benimde işk erkek demişlerdi sonra kız çıktı, senin 14 hafta kesin olma şansı daha yüksek tabi Allah kucağına hayırlısıyla almayı nasip etsin.

bende tatlım bende klomenle hamile kaldım tedavi görüyodum iğnelerle olmadı hiç ummadığım ayklomenle oldu onun için bende bilmiyorum ne olduğunu ne zaman döllendiğini ondan bu karrasızlığım:)

desene aynı durumdaymışız neyseki benimki kendiliğinden oldu gerçe ben o ay bitkisel ilaç kullanmıştım ve bitki çayı belkide hiç yumurtlamayan ben o bitkiler sayesinde yumurtladım ve hamile kaldım
şimdi bana bazen doktorumu soruyorlar annem yanımda olunca doktorsuz kendi kendine oldu diyor gülüyorum :86:
kötü olan iğneleri boşuna almış oldum

Doğru aslında gerci benim birkaç arkadasım yaptırmadı bile çünkü sonuc kötü bile olsa ne yapabiliriz düşüncesi de var ama hastaneler arası bu kadar fark olmasıda enteresan
Ben iki kızımda medipole Hakan apaydin a gidiyordum ki iyi doktor aslında ama 3. De farklı doktor hastane istediğim için arada kaldim

valla canım iyi bir doktor bulmanda fayda var bir an önce
eğer özel sağlık sigortan varsa acıbademden vazgeçme

15 değil ultrasona göre 16 haftada canım. baktığımda ben pipiye benzetiyorum ama kordon vs olur mu onu bilemem işte. hayırlısı neyse o olsun

Keske benım melegım de azıcık edepsız olsa da cok merakta bırakmasa benı.
Evet, hamdolsun gordum ve o kadar mutlu oldum kı.
Kuzum ne hareketler yaptı annesıne, 'bak annecıgım, ben buradayım, mutluyum' dercesıne.
Oyy hala gozlerımın onunden gıtmıyor o tepınısı.
Bıze vıdeo vermedı, ılerleyen zamanda verecekmıs.
Sımdı safak sayacagız artık.
Bır dahakı kontrol zamanını soylemedı bana, unuttu mu ne, benımde hıc aklıma gelmedı sormak.
Bakalım, olmadı telefon acar randevu ısterım bayramdan once, sansımı denerım.

Allahtan bayrama çok yok

Evet, cok sukur, safak sayacagım artık.

Ben cok etkılendım ):
Fızıksel ve ruhsal anlamda.
Herkese sinirlenıyorum, gercı onlarda sınır edecek sekılde davranıyorla bana.
Dun mesela ablam heyecanımı anlamak yerıne, 'Allah akıl versın' dıyor.
O kadar heyecanlanıyorum, elımde usg goruntusune bakıyorum dıye.
Nesı garıp bunun anlamadım!
Ona bellı etmesem de cok sınırlendım.
Bırde konusma esnasında kılo aldıgımı soyledım.
Daha sımdıden kılo alırsam, doguma kadar 100 kg olurmusum, oyle dıyor.
Yahu ne sinir bu ınsanlar. Ablamda olsa soyledıklerıne gıcık oldum.

Rabbım hepımızın yardımcısı olsun, ne dıyeyım.
ınsallah cok daha beterı olmadan gecer gıder bu gunler.

afrikadaki bebekleri,anneleri izledim içim parçalandı rabbim yardımcıları olsun inşallah...

biz daha doğmamış bebeklerimizin üzerine titriyoruz...oradadaki bebekler canlı ceset gibiler...

rabbim kabul ederse fitremi oraya gönderdim...'AFRİKA' yazıp 5601 'e diyanete gönderiliyor..

inşallah bir küçük bebek benim sayemde 1 şişede olsa 1 süt içer.

kızlar herkeze merhaba inşallah sizler ve meleklerınız iyisinizdir.yeni gelen annişler sizlerde hoşgeldiniz:79:

kızlarr genel olarak kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti size zahmet öğrenen yazabilirmi çok merak ediyorum da benimki ne acaba aman sağlıklı olsundaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…