2012 Şubat Anneleri

Ay bana da zaman gecmiyor benim sıpa gostermedi kendisini babasıyla bana yüzüstü yatıyordu iceride keyifci bebek =)))
Ben de 26 sında gidicem Safak 14 =)) Sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini ogrenmeyi yavrumunnn (=

ben oruc tutmuyorum canım, hamilelikte bebegin iyi beslnmesi gerektigi icin tutmuyorum, ben senin icin yazdım onları

canım bu tabiki sadece senin verebileceğin bir kara en doğrusunu sen bilirsin...
ancak dışarıdan bakınca , kardeş çok başka bişi....sevgisi paha biçilemez...senin yaşadığın bir takım olumsuzluklar yüzünden
bebeğini yanlız bırakmak, koca dünyada bir kardeşsiz bırakmak bence bencillik olur..dediğim gibi karar tabiki seninn...ama önyargılı davranma,bir annenin sevgisi 50 çocuğu olsa yeter...

oruç tutmayınca bebek aç kalır diye bişey söz konusu değil...doktoruma sordum bugün sahurda iyi beslenirsen bişey olmaz dedi....80 gr tosun gibi

haklısın cnm ölümlü dünya ölsek gitsek..kardeşler iyide olsa kötüde olsa genede birbirlerine sahip çıkarlar.

Aynen sana katılıyorum canım benim ilk bebeğim ve yaşım 33 bitmek üzere Allah izin verirse bende 2 çocuğu fazla ara vermeden istiyorum 1 yıl gibi kısa bir süre sonra, tabi Zaman ne gösterir bilinmez.

oruç tutmayınca bebek aç kalır diye bişey söz konusu değil...doktoruma sordum bugün sahurda iyi beslenirsen bişey olmaz dedi....80 gr tosun gibi

Genelleme baktıklarında dr ların ortak kararını söyledim canım ben sana, tabiki sen karar vericeksin buna ama benim içim rahat etmez asla tedirgin olurum.

cnm ben senin haklılığını kanıtlamak için yazdım

pardon canım sonradan anladım

öyle tabiki arası kötü olan kardeşler kadar çok iyi geçinen bir birine bağlı olanlarda var
ama ben ondan çok maddi açıdanda düşünüyorum yani çocuk büyütmek bu devirde büyük sorumluluk ve günümüzde malesef herşey masraf bakalım hayırlısı neyse o olsun gelecekte neler olur allah bilir

selam kızlar epeydir giremiyodum umarım herkes ıyıdır.. özledim sizi... azelyayı cok merak ediyorum burda değil galiba. bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?

selam kızlar epeydir giremiyodum umarım herkes ıyıdır.. özledim sizi... azelyayı cok merak ediyorum burda değil galiba. bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?

hoşgeldin sabah buradaydı sonra kayboldu oğlan demiş doktor yanlış hatırlamıyorsam tabi tabi öyle çünkü baştan kıza heveslendim süsler püslerim diye şimdide genç delikanlı oğlum olacak falan diyordu

maddi açıdan tabiki bir şey söyleyemem.. ama yinede ben kendi açımdan söyliyeyim...
1 yiyeceğine yarım yer, 2 giyeceğine 1 giyer, bir şekilde büyür gider....
ama ömrü boyuu bir kardeşin eksikliğini hisseder ve aklı erer ermezde kendisini tek bırakmanıza eminim çok kızar:)
bu dünyada kardeşten kıymetli hiç bir yiyecek, hiç bir giyecek, hiç bir imkan olamaz...
bence sen biraz daha değerlendir canım, iş işten geçerse artık dönüşünde olmaz...

Ay bana da zaman gecmiyor benim sıpa gostermedi kendisini babasıyla bana yüzüstü yatıyordu iceride keyifci bebek =)))
Ben de 26 sında gidicem Safak 14 =)) Sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini ogrenmeyi yavrumunnn (=

cok uzun zaman yaaa ayda 1 kontrol mü olurrr... 15 günde 1 yapılsınn sikayetcii oluciiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…