- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.741
selammm kızlaarrrrr.. bugünn bişi batıyo gibii banaaa.. resmenn karnımınn üst tarafındann batıyooo asagıdan cıkıo gibi garip bişi:44: neyseee ayın 25 i olsun daaaa bende gideyimm dokturaa hem cinsiyetimizz kesinlessinn hemm bebügümü göregim yafff.. avatarımda gördgünüzz üzree kafasıı yuvarlaklasmamıstıı bebeginn armut gibi.. simdii bakıyorumm haftası ilerleyenlarınn tamamenn olusmusss. zamann gecmekk bilmiyoooo gelsinn artıkk.. safak 13
kızlar babam veda yazısı yazmış herkese mail atmış çok kötü oldum
evet cnm allah kabul etsin inşallah...bebek için kahvaltının önemini şöyle anladım.
dr kahvaltı yapmadan gitmiştim...bebek hiç kıpırdamadı dr niye kahvaltı yapmadın diye kızdı..
neyse kantine gittim kahvaltımı yaptım tekrardan gittim oğlum taklalar atıyor mutluluktan.
artık sen orucu yarılamışsın cnm...bebeklerimiz rabbimize emanet
kızlarr genel olarak kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti size zahmet öğrenen yazabilirmi çok merak ediyorum da benimki ne acaba aman sağlıklı olsundaaa:)
vallaha biz iki kardeşiz en büyüğü benim 4 yaş küçük erkek kardeşim var evli çocukta yaptı hemen ama çok ayrımcılık oluyor onu benden daha üstün görüp el üstünde tutuyorlar ve bu her ailede oluyor illaki çocuklar arasında farklılıklar oluyor o yüzden anne babaların ilgisi davranışıda farklı oluyor o yüzden ben bitane olsun sevgim ilgim bitanesinin olsun sen ben kavgası olmaz hem maddi açıdanda bence bir çocuk bugünün şartlarına yeter geleceği daha sağlam olur
ben oruc tutmuyorum canım, hamilelikte bebegin iyi beslnmesi gerektigi icin tutmuyorum, ben senin icin yazdım onları
canım bu tabiki sadece senin verebileceğin bir kara en doğrusunu sen bilirsin...
ancak dışarıdan bakınca , kardeş çok başka bişi....sevgisi paha biçilemez...senin yaşadığın bir takım olumsuzluklar yüzünden
bebeğini yanlız bırakmak, koca dünyada bir kardeşsiz bırakmak bence bencillik olur..dediğim gibi karar tabiki seninn...ama önyargılı davranma,bir annenin sevgisi 50 çocuğu olsa yeter...
hayırdır ne vedası canım ???
canım bu tabiki sadece senin verebileceğin bir kara en doğrusunu sen bilirsin...
ancak dışarıdan bakınca , kardeş çok başka bişi....sevgisi paha biçilemez...senin yaşadığın bir takım olumsuzluklar yüzünden
bebeğini yanlız bırakmak, koca dünyada bir kardeşsiz bırakmak bence bencillik olur..dediğim gibi karar tabiki seninn...ama önyargılı davranma,bir annenin sevgisi 50 çocuğu olsa yeter...
oruç tutmayınca bebek aç kalır diye bişey söz konusu değil...doktoruma sordum bugün sahurda iyi beslenirsen bişey olmaz dedi....80 gr tosun gibi
cnm ben senin haklılığını kanıtlamak için yazdım
babamla aynı şirketteyiz
insan kaynakları şefi
bugün işten ayrılıyor çok kötü oldum
adi insanlar yüzünden
selam kızlar epeydir giremiyodum umarım herkes ıyıdır.. özledim sizi... azelyayı cok merak ediyorum burda değil galiba. bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
öyle tabiki arası kötü olan kardeşler kadar çok iyi geçinen bir birine bağlı olanlarda var
ama ben ondan çok maddi açıdanda düşünüyorum yani çocuk büyütmek bu devirde büyük sorumluluk ve günümüzde malesef herşey masraf bakalım hayırlısı neyse o olsun gelecekte neler olur allah bilir
Ay bana da zaman gecmiyor benim sıpa gostermedi kendisini babasıyla bana yüzüstü yatıyordu iceride keyifci bebek =)))
Ben de 26 sında gidicem Safak 14 =)) Sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini ogrenmeyi yavrumunnn (=
selam kızlar epeydir giremiyodum umarım herkes ıyıdır.. özledim sizi... azelyayı cok merak ediyorum burda değil galiba. bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
uzun zamandır canım ayva çekiyor:97::97::97:
bugün rüyamda sabaha kadar 2 kasayı bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?