- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.721
kızlarr genel olarak kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti size zahmet öğrenen yazabilirmi çok merak ediyorum da benimki ne acaba aman sağlıklı olsundaaa:)
kızlarr genel olarak kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti size zahmet öğrenen yazabilirmi çok merak ediyorum da benimki ne acaba aman sağlıklı olsundaaa:)
benım senınle aynı haftadayken 11+5 söyledı ama kesın değil.erkek olabılır dedı.26 ağustosta öğrenıcez inşallah
slm kızlar bu sabah doktora gittim ... büyük ihtimalle kıza benziyor dedi haftaya tekrar gidicem inş..kız demesine çok şaşırdım açıkcası ama çokta sevindimmmmmmmmmmmmm
Ben cok etkılendım ):
Fızıksel ve ruhsal anlamda.
Herkese sinirlenıyorum, gercı onlarda sınır edecek sekılde davranıyorla bana.
Dun mesela ablam heyecanımı anlamak yerıne, 'Allah akıl versın' dıyor.
O kadar heyecanlanıyorum, elımde usg goruntusune bakıyorum dıye.
Nesı garıp bunun anlamadım!
Ona bellı etmesem de cok sınırlendım.
Bırde konusma esnasında kılo aldıgımı soyledım.
Daha sımdıden kılo alırsam, doguma kadar 100 kg olurmusum, oyle dıyor.
Yahu ne sinir bu ınsanlar. Ablamda olsa soyledıklerıne gıcık oldum.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun, ne dıyeyım.
ınsallah cok daha beterı olmadan gecer gıder bu gunler.
kızlar bebeğim 80 gr göbekli maşallahyatmış sırt üstü keyif yapıyor..annem oruçlu rahatsız etmim der gibi.oyy oyyyyyyyyy .
mehtap cnm seninde benim gibi ilkinmi
benimkide kıza benziyo dedi, nedense kızlar açık ve net göstermiyolar heralde...
edepli kızlarımız bizimm
kızlar bebeğim 80 gr göbekli maşallahyatmış sırt üstü keyif yapıyor..annem oruçlu rahatsız etmim der gibi.oyy oyyyyyyyyy .
evet 4,5 yıldır evliyim ilk bebeğim olacak ama zaten 1 tane yeter diyorum ikinciye gerek yok bu devirde
1 tane yetmez cnm kardeş çok önemli..
ileride pişman olursun.
benimki 11 haftadan beri çok açık hiç uğraştırmadan gösterdi ama net 13 haftada belli oldu, yani göstermiyor olayı her zaman tutmayabiliyor:)
canım Allah kabul etsin ama hamilelikte dr lar orucu onermiyolar cunku az ve sık yemek yemeli bebeğin gelisimi acısından
vallaha biz iki kardeşiz en büyüğü benim 4 yaş küçük erkek kardeşim var evli çocukta yaptı hemen ama çok ayrımcılık oluyor onu benden daha üstün görüp el üstünde tutuyorlar ve bu her ailede oluyor illaki çocuklar arasında farklılıklar oluyor o yüzden anne babaların ilgisi davranışıda farklı oluyor o yüzden ben bitane olsun sevgim ilgim bitanesinin olsun sen ben kavgası olmaz hem maddi açıdanda bence bir çocuk bugünün şartlarına yeter geleceği daha sağlam olur1 tane yetmez cnm kardeş çok önemli..
ileride pişman olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?