2012 Şubat Anneleri

slm kızlar bu sabah doktora gittim ... büyük ihtimalle kıza benziyor dedi haftaya tekrar gidicem inş..kız demesine çok şaşırdım açıkcası ama çokta sevindimmmmmmmmmmmmm

kızlarr genel olarak kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti size zahmet öğrenen yazabilirmi çok merak ediyorum da benimki ne acaba aman sağlıklı olsundaaa:)

benım senınle aynı haftadayken 11+5 söyledı ama kesın değil.erkek olabılır dedı.26 ağustosta öğrenıcez inşallah

kızlarr genel olarak kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti size zahmet öğrenen yazabilirmi çok merak ediyorum da benimki ne acaba aman sağlıklı olsundaaa:)

benım senınle aynı haftadayken 11+5 söyledı ama kesın değil.erkek olabılır dedı.26 ağustosta öğrenıcez inşallah

13 haftada daha net anlaşılıyor canım 12 haftalarda karısabiliyor ( normal ultrasonda )

slm arkadaşlar bende 13. haftamda erkege benziyo dedi 2 hafta snra kesin sölerim dedi ama erkeğe benzettiyse erkektir boşuna sölemez doktor

bende aynen öyleyim çevremde herkesten uzak dursam diyorum hepsine sinir olmaya başladım herkese kızıyorum tartışıyorum sonrada oturup ağlıyorum gerçe ağlamalarım bu hafta azaldı geçtiğimiz 2 hafta çok kötüydüm inşallah düzelir durumumuz canım

benimkide kıza benziyo dedi, nedense kızlar açık ve net göstermiyolar heralde...
edepli kızlarımız bizimm

benimki 11 haftadan beri çok açık hiç uğraştırmadan gösterdi ama net 13 haftada belli oldu, yani göstermiyor olayı her zaman tutmayabiliyor:)

kızlar bebeğim 80 gr göbekli maşallah yatmış sırt üstü keyif yapıyor..annem oruçlu rahatsız etmim der gibi.oyy oyyyyyyyyy.

canım Allah kabul etsin ama hamilelikte dr lar orucu onermiyolar cunku az ve sık yemek yemeli bebeğin gelisimi acısından

selammm kızlaarrrrr.. bugünn bişi batıyo gibii banaaa.. resmenn karnımınn üst tarafındann batıyooo asagıdan cıkıo gibi garip bişi:44: neyseee ayın 25 i olsun daaaa bende gideyimm dokturaa hem cinsiyetimizz kesinlessinn hemm bebügümü göregim yafff.. avatarımda gördgünüzz üzree kafasıı yuvarlaklasmamıstıı bebeginn armut gibi.. simdii bakıyorumm haftası ilerleyenlarınn tamamenn olusmusss. zamann gecmekk bilmiyoooo gelsinn artıkk.. safak 13

evet cnm allah kabul etsin inşallah...bebek için kahvaltının önemini şöyle anladım.

dr kahvaltı yapmadan gitmiştim...bebek hiç kıpırdamadı dr niye kahvaltı yapmadın diye kızdı..

neyse kantine gittim kahvaltımı yaptım tekrardan gittim oğlum taklalar atıyor mutluluktan.

artık sen orucu yarılamışsın cnm...bebeklerimiz rabbimize emanet

1 tane yetmez cnm kardeş çok önemli..

ileride pişman olursun.
vallaha biz iki kardeşiz en büyüğü benim 4 yaş küçük erkek kardeşim var evli çocukta yaptı hemen ama çok ayrımcılık oluyor onu benden daha üstün görüp el üstünde tutuyorlar ve bu her ailede oluyor illaki çocuklar arasında farklılıklar oluyor o yüzden anne babaların ilgisi davranışıda farklı oluyor o yüzden ben bitane olsun sevgim ilgim bitanesinin olsun sen ben kavgası olmaz hem maddi açıdanda bence bir çocuk bugünün şartlarına yeter geleceği daha sağlam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…