2012 Şubat Anneleri

Sanırım hepimiz aglamaya hazır birer varlık olduk..
Beni de aglattın valla..

Evet ilk çatlaklar başladı böylece :) Ne kullanırsan kullan çatlayacağı varsa çatlıyor arkadaşım, bakalım ben ne zaman çatlıcam.

Ay kıyamam canım benim, okurken ben de duygulandım :)

Cok guzel bır duyguymus bu, anlatamam.
Ama nasılsa sızler de bu duyguyu yasıyorsunuz, bılıyorsunuz dıger butun duygulardan ne kadar ayrı oldugunu.

Sanırım hepimiz aglamaya hazır birer varlık olduk..
Beni de aglattın valla..

Canım benım, aglatmak ıstemedım, keske yazmasaydım.
Ben fecı durumdayım, barı sız olmayın.
Dıyorum kı; 'ben boyle hamılelık gecırırsem, kım bılır bebısım nasıl da hassas, içli bir cocuk olur'
Cok duygusal da olsun ıstemıyorum, bıraz gaddar olsun kı, kımsecıkler kolay uzemesın melegımı.
Hıc bırımızınkını.

selam kızlar,bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler,hayırlı olsun,gözünüz aydın insallah bizde en kısa zamanda öğreniriz
benim dilimdeki yaralar ne yaptıysam geçmedi,hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum,moralim çok bozuk ondan
elevit kullanan arkadaşlar günde kaç defa alıyorsun,bana doktor bir defa dedi :44:

gemiş olsun canım, elevit günde bir kere alıyoruz. ihtiyacı karşılıyormuş...

Ne mutlu sana ve bizlere..
Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..

Bende günde bir tane kullanıyorum..

Bana folik asiti 11. haftada bıraktırdı. Sonra da elevit yerine ferro sanol başladı.
Sağlık ocağında aile hekimine gittiğimde ilk üç ay hiç bir vitamini önermiyoruz dedi.
Bu da bana garip gelmişti.

Aile hekiminin dediği bana da garip geldi, halbuki ilk 3 ay gelişim açısından çok önemli, neden öyle dediler acaba.

Arkadaslar, doktorum bana elevıt vermedı.
Bakıyorum neredeyse hepınız kullanıyorsunuz.
Acaba bana neden vermemıs olabılır?

Bana ilk gittiğim günden beri elevit kullandırıyor ve özellikle doktorada sordum folik asit takviyesi alacakmıyım diye hayır dedi bunun içerisindede var dedi ve hala kullanıyorum..
Geçenlerdede sağlık ocağına gittiğimde orda çalışan bir tanıdığım ebe vardı dedi kan hapı kullanıyormusun
dedim elevitten başka ilaç kullanmıyorum dedi ferrum fortta yazdır kullan dedi ve internettan araştırdım kan seviyesi düşük gebeler kullanıyormuş ama ben yinede aldım şimdilik kullanıyorum bakalım..
Doktorumun haberi yok ama gittiğimde başka ilaç takviyesi verirse bırakcam..
Ben folic asiti hamile kalmadan 2.5 ay önce kullanmaya başlamıştım. Biryerde okumuştum kullanılması lazım diye.

Ablamda hamile kalmadan önce kullanmıştı ve üç ay sonra elevite geçti senin gibi..

Merhabalar ben meltem,31 yaşındayım,trabzonda yaşıyorum,öğretmenm,ikinci hamileliğim,3 yaında bir oğlum var, 2.ni,n cinsiyetini bilmiyorum henüz. Sat 8 mayıs,beklenen doğum tarihi 12 şubat. Birinci normal doğum,ikinci nolur bilmiyorum. Tabloya beni de eklerseniz sevinirim. Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı gebelikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…