- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.881
Berraksuu, 12 haftalıksın sanırım. Dr cinsiyetini nasıl görebildi? Benim ki neden birşey söylemiyor.
Allah öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin. Ama içimden kızdan başka birşey geçmiyor.
Benim etrafımda o kadar çok erkek var ki (anneanne, anne, hala, teyze, kızkardeş hiçbiri yok) birşeyler paylaşabileceğim bir kız evladı istiyorum. 23 ağustosta detaylı ultrason yapılacak o zamana kadar öğrenemiyeceğim.
Selam kızlar
Az sonra geç kalmış iftar yemeğime başlayacağım
Sizler nasılsınız
Bir de kızlar az önce cinsiyet belirleme topiklerini dolaştım...
Diyorlar ki...
Adet sonrası sık ilişki ......kız bebek
Adet sonrası tek ilişki......erkek bebek
Sizler kız ve erkek bebek cinsiyeti belli olan anneler
Size uyuyor mu?
Benimki daha belli olmadığından bu topiklerde dolaştım
Merak gerçekten kötü bişey ya
oley sonunda tickerim olduavatarımdaki bebişe benzeyen bi bebişim olur inşallahhh
Arkadaslar herkes erkek bebek bekliyor sanırım. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
Su çin takvimi yöntemini bir denesinler bakalım. Ne derece doğruymuş anlayalım. Benim öğrenmeme daha çok var.
Erken old. için doktorum cinsiyet ile ilgili hiç bişey söylemiyor.
iyi haftasonları diliyorum herkese kızlarrrrrr bugün dr.gittim ve %80 kızım oluyomuşşşşşşş kesinleşti gibi artık darısı daha öğrenemeyenlerin başınaa
iyi haftasonları diliyorum herkese kızlarrrrrr bugün dr.gittim ve %80 kızım oluyomuşşşşşşş kesinleşti gibi artık darısı daha öğrenemeyenlerin başınaa
aslında cnm erkeknden cinsiyeti söylememeleri bence daha mantıklı. 12ıncı haftada cinsiyetini dr.erkek diyor fakat net değil bir sonraki ayda kesinleşir diyor yinede tahminlerimde yanılmam diyor.
ikili test yaptırdım şımdı sonuçlarına bakıyorum burdan okuduğum hcg değerı 87 çıktı 50 nın altındaysa erkek üstüyse kız diyorlar kafam karıştı.
tabiki dr un tahmini doğrudur ama değişir düşüncesiyle hiç bişi alamıyorum bebişime...hayılrısı artık...
.
ikili test nasıl yapılıyor. vajinal muayene mi? Bana abdominal muayene olacağım söylendi. birde kan alınacakmış.
bana biraz bilgi verir misiniz
merhaba kızlar. nihayet cinsiyeti öğrendik eşimden sonra kalbime 2. aşkı tatdıracak erkeğim yolda :))
merhaba kızlar. nihayet cinsiyeti öğrendik eşimden sonra kalbime 2. aşkı tatdıracak erkeğim yolda :))
Kızlar cok kotuyum
Goguslerim catlamaya baslamıs yaaa
Karnımda da hep isilik cıkmıs of of
Hiç birşey kullanmıyormuydun kuzu?
Gerçi ablam kullandığı halde hep göğüsleri çatlamıştı..
Yok daha erken catlama olmaz diye bisey kullanmıyodum yeni bebekyagı kullanmaya baslamıstım sanırım gec kalmısım
Canımmm gözünaydınn
Kızlar cok kotuyum
Goguslerim catlamaya baslamıs yaaa
Karnımda da hep isilik cıkmıs of of
Nıhayet meraklı bekleyıslerınız sona erdı.
Sıra benım gıbı ogrenemeyenlerde.
Ben bugun melegım ıle 2'li test ıcın hastaneye gıttım.
Doktora tahmınde bulunması ıcın rıcada bulundum ama O, '4.5 aylık olmadan bellı olmaz' dedı.
Bugun mınık kartalımın kalp atıslarını ılk kez duydum.
Nasıl da güm güm dıye atıyordu, yavrum benım.
Once bır afacanlık yaptı, bır oyana bır buyana dondu.
Ama baktı doktor amcası olcum yapacak, uzandı sırt ustu, ellerını de kaldırdı...
Akıllı bebegım benım, annesının sut kokulu yavrusu.
Buraya bunları yazarken nasıl gozlerım doluyor, burnum sızlıyor, anlatamam.
ıse geldıkten sonra gırdım lavaboya, sevıncten agladım.
Ben hayatımda hıc bu kadar mutlu olmamıstım, mutluluktan aglamamıstım sanırım.
Oysa gune yıne nasıl da kotu baslamıstım, kuzumu gorunce butun sinirlerim alınıyor sanki.
Ah, bebem sımdıden benı ne hallere soktun.
Ya senı kucagıma aldıgımda ne yapacagım ben?
Hayırlı olsun..
Off daha 8 gün var öğrenmeme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?