- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.941
Benım basım normalde de cok agrırdı.
Sımdı daha bır arttı.
Agrı kesıcı almıyorum ama hamılelerın mınoset kullanabılecegını okudum.
Ben genelde masaj yaparak gecırmeye calısıyorum.
Hatta bazen masaj deyımı az kalır.
Esıme klonya ıle ovduruyorum basımı, oda yetmezse saclarımı dıpten cektırıyorum.
Belkı sacma yada kokrkunc gelecek bu yontem sıze ama, benım ıcın o agrı daha korkunc.
Gecmıs olsun.
masaj yapabilirsin şakaklarınave iki kaşın tam ortasına..bide baş parmağının işaret parmağıyla olan aradaki yere baskı yap bir kaç kez...kolonyada iyi gelir masaj yaparken uygula istersen..geçmiş olsunn...
Arkadaşım öncelikle bebişine maşallah. Bütün bebişler sağlıkla doğsun bir an önce büyüsünler inşallah.
Canım burdan takip ettiğim kadarıyla çok sık ultrasona giriyorsun. Çok özür dileyerek benim nacizane fikrim çok sık ve uzun süreli ultrason seni mutlu edebilir ama bebiş için etkilerini bilmediğimizden dolayı daha dikkatli davranmak gerekir. Ben Ankara'dayım Aydan BİRİ adında bir doktorun özel muayenesine aylık kontrole gidiyorum. Ve ona da aylık kontrolde hiç ultrasana girmesem de olabileceğini ya da uzun süre ultrasonda kalmak istemedğimi söyledim beni destekledi. Hatta bazı akademisyen hastaları benim gibi hiç istemyorlarmış ve hamilelik boyunca sadece üç kere ultrasona giren bile varmış 3. 6. ve son ayda.Benim üçüncü ayım btti Misal ben sadece üç kere ultrasona girdim ilk ikisinde en fazla üç belki dört dakika durmuşumdur. İlki keseyi görmek ikinci kalp atışları için Son ultrason ikili test içindi onun süresi belki on dakikaya yakındır ama daha fazla değildir.
herkese günaydınnnnn...ben döndüm özlemiştiniz değil mi????????????
tatilde en ufak midem bulanmadı o kadar iyiydim ki anlatamam.ankaraya döndüm gene sürünüyorum....
tatilde ikili taramamın sonucu çıkmış doktorum cepten arayıp sonucu bildirdi.oran olarak bahsetmedi ama herşey normal dedi.çok şaşırdım dr aramasına hiç alışmamışız ya biz arayacağız peşlerinde koşturacağız falan.....bu doktorda kararsızdım ama şimdi kesin kararımı verdim.......şimdi çıkmam lazım ama işlerimi bitirip en kısa sürede aranızdayım...
ben de 2 kızımda da aydan hanıma gitmiştim ve çok memnun kalmıştım.bunda da kesin ona giderdim diyordum ama gaziden ayrılmış duyduğum kadarıyla da koruda çok pahalıymış.cesaret edemedim...isabetli bi karar vermişsiniz.....
Tüm anne adaylarına sorum olacak
Doktorunuz çay ve kahve konusunda sınırlama getirdi mi? Benim doktorum birşey soylemedi ama ben kendim içmemeye çalışıyorum. Nerdeyse kahvaltıda bile içmemeye çalışıyorum. Hamilelikten önce türk kahvesine bayılırdım. şu an canım hiç istemiyor. Psikolojik olarak kendimi şartladım sanırım.
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Tüm anne adaylarımız iyidir inşallah...
Herkese güzel pazarlar....
Doktorunuz çay ve kahve konusunda sınırlama getirdi mi? Benim doktorum birşey soylemedi ama ben kendim içmemeye çalışıyorum. Nerdeyse kahvaltıda bile içmemeye çalışıyorum. Hamilelikten önce türk kahvesine bayılırdım. şu an canım hiç istemiyor. Psikolojik olarak kendimi şartladım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?