- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.861
esra neyin olucak?benim oğlum olucak
cnm ikili testinin sonucu nasıl?
cnm bebeğinn cinsiyeti belli mi sabah bi ark sordu da erkek dediler
esra neyin olucak?benim oğlum olucak
slmlar kızlar bugün pek giremedim nasılsınız bakalım.....?bişey sorucam böyle göbeğiniz ve göbeğinizin yan tarafları ağrıyomuuuu???bugün bende bu tarz bi ağrı oldu da:44:
merhaba annişler.umarım gününüz gzel geçmiştir.ben test sonuçlarını aldım.dr iyi dedi bebişim sağlıklıymış.elisa testinde kafama takılan bir sorun var.anti rubella ıgG 282,3 pozitif çıktı. acaba pozitif olması normalmi yoksa dr gözünden mi kaçtı?çok pimpirikli oldum ya.
evet cnm ya ama ben alamıyorum henüz cinsiyeti belli olmadıgı için.Kızlar selam, muhtemelen birazdan eve geçicem.Bugün netteki bebek alışveriş sitelerine takıldım kaldım buraya bakamadım pek..
Harika şeyler var ya, hepsini alası geliyor insanın
canııım cok sevindim ne zaman ögrendin cinsiyetini kac haftalıkken?benim de oğluşum olacak inş.bugün tulumlar aldım çok şekerler.senin de gözün aydın allah tamamına erdirsin
canım bana da oluyor arada. bazende gaz sancısı gibi oluyor. ama uzanınca dinlenince geçiyor dikkat et cnmslmlar kızlar bugün pek giremedim nasılsınız bakalım.....?bişey sorucam böyle göbeğiniz ve göbeğinizin yan tarafları ağrıyomuuuu???bugün bende bu tarz bi ağrı oldu da:44:
sorma ben catlamak üzereyim meraktan :)))Selam kızlar
Az sonra geç kalmış iftar yemeğime başlayacağım
Sizler nasılsınız
Bir de kızlar az önce cinsiyet belirleme topiklerini dolaştım...
Diyorlar ki...
Adet sonrası sık ilişki ......kız bebek
Adet sonrası tek ilişki......erkek bebek
Sizler kız ve erkek bebek cinsiyeti belli olan anneler
Size uyuyor mu?
Benimki daha belli olmadığından bu topiklerde dolaştım
Merak gerçekten kötü bişey ya
hoşgeldin cnmmmmmMrb...Bende yeni üye oldum..
13 haftalık hamileyim..iyi gidiyo inşallah...sat 13 mayıs. tahmini doğum tarihi 16 şubat 2012...benide tabloya eklermisiniz...Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Selam kızlar
Sizler nasılsınız
Diyorlar ki...
Size uyuyor mu?
Selam kızlar
Sizler nasılsınız
Diyorlar ki...
Size uyuyor mu?
evet cnm ya ama ben alamıyorum henüz cinsiyeti belli olmadıgı için.
canııım cok sevindim ne zaman ögrendin cinsiyetini kac haftalıkken?
canım bana da oluyor arada. bazende gaz sancısı gibi oluyor. ama uzanınca dinlenince geçiyor dikkat et cnm
sorma ben catlamak üzereyim meraktan :)))
hoşgeldin cnmmmmm
bu arada ben de listede yokum sanırsam benide ekleyin ok? sat 15 mayıs tahmini d.t. 15 şubat cinsiyet belli değil teyzeleri :)
cnm ben hiç inanmıyorum sık ilişki tek ilişki olayına çünkü allahıma şükür eşimle bir ayda birkez beraber olduk bugün doktor kız büyük ihtimal dedi..allah verdikten sonra bunların hepsi uydurma..çok mutluyummmmmmmmm
bendede tam tersi hamilekaldığım ay sık ilişkiden erkek bebeğim olduo bilgi tammamen uydurma canım
erkek senesi diyenler doğru söylemişler gerçekten...ben kundaktaki kızlara bakmaya başladım malum kızlar azaldı
Arkadaslar herkes erkek bebek bekliyor sanırım. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
Su çin takvimi yöntemini bir denesinler bakalım. Ne derece doğruymuş anlayalım. Benim öğrenmeme daha çok var.
Erken old. için doktorum cinsiyet ile ilgili hiç bişey söylemiyor.
canım çin takvimine göre kız çıkıyordu benim...
ama kuzum erkek çıktı teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?