2012 Şubat Anneleri

slmlar kızlar bugün pek giremedim nasılsınız bakalım.....?bişey sorucam böyle göbeğiniz ve göbeğinizin yan tarafları ağrıyomuuuu???bugün bende bu tarz bi ağrı oldu da:44:

slmlar kızlar bugün pek giremedim nasılsınız bakalım.....?bişey sorucam böyle göbeğiniz ve göbeğinizin yan tarafları ağrıyomuuuu???bugün bende bu tarz bi ağrı oldu da:44:

evet canım o tarif ettiğin ağrının aynısı bende var.karnımız buyuduğu için oluyormuş

Selam kızlar
Az sonra geç kalmış iftar yemeğime başlayacağım
Sizler nasılsınız

Bir de kızlar az önce cinsiyet belirleme topiklerini dolaştım...
Diyorlar ki...

Adet sonrası sık ilişki ......kız bebek
Adet sonrası tek ilişki......erkek bebek

Sizler kız ve erkek bebek cinsiyeti belli olan anneler
Size uyuyor mu?

Benimki daha belli olmadığından bu topiklerde dolaştım
Merak gerçekten kötü bişey ya

Mrb...Bende yeni üye oldum..
13 haftalık hamileyim..iyi gidiyo inşallah...sat 13 mayıs. tahmini doğum tarihi 16 şubat 2012...benide tabloya eklermisiniz...Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

canım bendede rubella pozitif çıkmıştı Rubellaya karşı bağışıklık olup olmadığı kanda yapılacak olan serolojik bir inceleme ile kolaylıkla anlaşılabilir. Rubella IgG pozitif olması o kişinin kızamıkçığa karşı bağışıklığının olduğunu gösterir.

Kızlar selam, muhtemelen birazdan eve geçicem.Bugün netteki bebek alışveriş sitelerine takıldım kaldım buraya bakamadım pek..
Harika şeyler var ya, hepsini alası geliyor insanın
evet cnm ya ama ben alamıyorum henüz cinsiyeti belli olmadıgı için.

benim de oğluşum olacak inş.bugün tulumlar aldım çok şekerler. senin de gözün aydın allah tamamına erdirsin
canııım cok sevindim ne zaman ögrendin cinsiyetini kac haftalıkken?

canım bana da oluyor arada. bazende gaz sancısı gibi oluyor. ama uzanınca dinlenince geçiyor dikkat et cnm

sorma ben catlamak üzereyim meraktan :)))

hoşgeldin cnmmmmm
bu arada ben de listede yokum sanırsam benide ekleyin ok? sat 15 mayıs tahmini d.t. 15 şubat cinsiyet belli değil teyzeleri :)

cnm ben hiç inanmıyorum sık ilişki tek ilişki olayına çünkü allahıma şükür eşimle bir ayda birkez beraber olduk bugün doktor kız büyük ihtimal dedi..allah verdikten sonra bunların hepsi uydurma..çok mutluyummmmmmmmm

bendede tam tersi hamilekaldığım ay sık ilişkiden erkek bebeğim oldu o bilgi tammamen uydurma canım

bendede tam tersi hamilekaldığım ay sık ilişkiden erkek bebeğim oldu o bilgi tammamen uydurma canım

Teşekkürler kızlar
Şafak 6 benim...
Haftaya cuma randevum var..
Aslında cinsiyetini öğrenmeyecek
Süpriz olsun istemiştim
Ama yok kızlar
Ben bu merakla erken doğum falan yaparım
Rabbimden hayırlısı...

erkek senesi diyenler doğru söylemişler gerçekten...ben kundaktaki kızlara bakmaya başladım malum kızlar azaldı

Arkadaslar herkes erkek bebek bekliyor sanırım. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar
Su çin takvimi yöntemini bir denesinler bakalım. Ne derece doğruymuş anlayalım. Benim öğrenmeme daha çok var.
Erken old. için doktorum cinsiyet ile ilgili hiç bişey söylemiyor.

canım çin takvimine göre kız çıkıyordu benim...

ama kuzum erkek çıktı teyzesi.

canım çin takvimine göre kız çıkıyordu benim...

ama kuzum erkek çıktı teyzesi.

Berraksuu, 12 haftalıksın sanırım. Dr cinsiyetini nasıl görebildi? Benim ki neden birşey söylemiyor.
Allah öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin. Ama içimden kızdan başka birşey geçmiyor.
Benim etrafımda o kadar çok erkek var ki (anneanne, anne, hala, teyze, kızkardeş hiçbiri yok) birşeyler paylaşabileceğim bir kız evladı istiyorum. 23 ağustosta detaylı ultrason yapılacak o zamana kadar öğrenemiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…