- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.921
Merhabalar ben meltem,31 yaşındayım,trabzonda yaşıyorum,öğretmenm,ikinci hamileliğim,3 yaında bir oğlum var, 2.ni,n cinsiyetini bilmiyorum henüz. Sat 8 mayıs,beklenen doğum tarihi 12 şubat. Birinci normal doğum,ikinci nolur bilmiyorum. Tabloya beni de eklerseniz sevinirim. Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı gebelikler...
benim doktorum bana kan hapı verdi dün gittiğimde..ferum fort sahurda tok karnına içiyorum..eleviti bıraktım doktorumada dedim midemi ağrıtıyordu çünkü.....
slm millet bebekler nasıl bakalım bugün..ben miniğimin ayağını falan hissediyorum artık.....tabi teklemelerini değilde neremde olduğunu anlıyorummmmmmmmm
hayırdır inşallah rüyalar tersine çıkar demekki bebeğin çok güzel ağzı dişleri çok güzel bi bebeğin olucakselammm kızlarrrr.. nasıl bebişler bugün bakalım?? dün gece rüyamdaa hayırlara cıksın kocişle kimseye sölemeden doktora gidiyoduk. yolda dedim ki bana kızmıyosun dimi erkenden gidiyorum diye ama bebegi görmek istiyorum dedim. yok cnm ne kızcam dedi. nöbetci bi doktor vardı hastahanede. erkek. kadın benden kayıt parası almadı muayene saati degildi zaten acil gibi girdim.. adamm ultrasonda bebegi gösterdi yemin ederim bir yaratıkk bana bakıodu sankii.. bebek aynı bebek ama agzı yaratık agzı dişleri capa resmen.. cok korkktumm cokkkkkk.. bide bana cok saglıklı 50 gr dedi
Eczacı bana aç karnına iç dedi..
Hatta internettende şöyle okudum hapı içtikten iki saat sonra yemek ye yazıyordu..
CNM DÜN DAYANAMAYIP GENE ULTRASYONA GİTTİM..KUZUM ARTIK TAM BİR İNSAN OLMUŞ
SÜREKLİ ELİNİ AĞZINA GÖTÜRÜYOR..AĞIZ HAREKETLERİ BİLE O KADAR BELLİ Kİ
YAVRUM BENİM TEYZESİ BİRDEN UYUDU KALDI İNANAMADIM..KALP ATIŞINI GÖRMESEM ÇOK KORKARDIM..
BİRŞEY DAHA ÖĞRENMİŞ OLDUM.BIRAKSALAR GENE GİDERİM ŞİMDİ:84::84::84:
Kızlar yanlıslıkla sakız yuttum ya bisey olur mu :44:
Ben size bi şey sormak istiyorum arkadaşlar...Başım çatlarcasına ağrıyor bi haftadır. Normal de başım hiç ağrımaz,ilk bebeğimde de hiç baş ağrısı yaşamadım...Aynı durumda olan arkadaşlar var mı aranızda,neler yapabilirim ilaç almadan....:94:
Ben size bi şey sormak istiyorum arkadaşlar...Başım çatlarcasına ağrıyor bi haftadır. Normal de başım hiç ağrımaz,ilk bebeğimde de hiç baş ağrısı yaşamadım...Aynı durumda olan arkadaşlar var mı aranızda,neler yapabilirim ilaç almadan....:94:
hayırdır inşallah rüyalar tersine çıkar demekki bebeğin çok güzel ağzı dişleri çok güzel bi bebeğin olucakbende geçenlerde rüyamda gördüm bi bebek vardı kucağımda benim bebeğimmiş ama çok çirkindi cilti alacalı filandı ben çok korkmuştum bu benm olamaz kimseye benzemiyo demiştim çok düşünüyoruz işte böylesaçma rüyalar görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?