2012 Şubat Anneleri

Merhabalar,ben meltem,31 yaşındayım,trabzonda yaşıyorum,öğretmenim,3 yaşında bir oğlum var,ikincinin cinsiyeti henüz belli değil, Sat 8 mayıs,beklenen doğum 12 şubat,1.normal doğum 2. nolur bilemiyorum.Beni de tabloya eklerseniz sevinirim. Herkese huzurlu,sağlıklı,mutlu gebelikler...

hoşgeldin meslektaşım hayırlı olsun sanada sağlıklı gebelikler

slm millet bebekler nasıl bakalım bugün..ben miniğimin ayağını falan hissediyorum artık.....tabi teklemelerini değilde neremde olduğunu anlıyorummmmmmmmm​

benim doktorum bana kan hapı verdi dün gittiğimde..ferum fort sahurda tok karnına içiyorum..eleviti bıraktım doktorumada dedim midemi ağrıtıyordu çünkü.....

slm millet bebekler nasıl bakalım bugün..ben miniğimin ayağını falan hissediyorum artık.....tabi teklemelerini değilde neremde olduğunu anlıyorummmmmmmmm​

CNM DÜN DAYANAMAYIP GENE ULTRASYONA GİTTİM..KUZUM ARTIK TAM BİR İNSAN OLMUŞ

SÜREKLİ ELİNİ AĞZINA GÖTÜRÜYOR..AĞIZ HAREKETLERİ BİLE O KADAR BELLİ Kİ

YAVRUM BENİM TEYZESİ BİRDEN UYUDU KALDI İNANAMADIM..KALP ATIŞINI GÖRMESEM ÇOK KORKARDIM..

BİRŞEY DAHA ÖĞRENMİŞ OLDUM.BIRAKSALAR GENE GİDERİM ŞİMDİ:84::84::84:

selammm kızlarrrr.. nasıl bebişler bugün bakalım?? dün gece rüyamdaa hayırlara cıksın kocişle kimseye sölemeden doktora gidiyoduk. yolda dedim ki bana kızmıyosun dimi erkenden gidiyorum diye ama bebegi görmek istiyorum dedim. yok cnm ne kızcam dedi. nöbetci bi doktor vardı hastahanede. erkek. kadın benden kayıt parası almadı muayene saati degildi zaten acil gibi girdim.. adamm ultrasonda bebegi gösterdi yemin ederim bir yaratıkk bana bakıodu sankii.. bebek aynı bebek ama agzı yaratık agzı dişleri capa resmen.. cok korkktumm cokkkkkk.. bide bana cok saglıklı 50 gr dedi

Son düzenleme:
hayırdır inşallah rüyalar tersine çıkar demekki bebeğin çok güzel ağzı dişleri çok güzel bi bebeğin olucak bende geçenlerde rüyamda gördüm bi bebek vardı kucağımda benim bebeğimmiş ama çok çirkindi cilti alacalı filandı ben çok korkmuştum bu benm olamaz kimseye benzemiyo demiştim çok düşünüyoruz işte böylesaçma rüyalar görüyoruz

Eczacı bana aç karnına iç dedi..
Hatta internettende şöyle okudum hapı içtikten iki saat sonra yemek ye yazıyordu..

evet banada doktorum yemeklerden 2 saat önce yada sonra iç dedi.gıdalarla bır araya geldiğinde zehırlenmeye yol açabılır dedi.hatta sırf bu yuzden ben ilacı adam akıllı kullanamıyorum

Ben ferro sanolu gece yatarken içiyorum böylece arkasından birşey yememiş oluyorum. Aç karna içilmesi arksından iki saat birşey yenilmemesini doktorum söylemişti. Gece yeni yemek yemiş olmuyorum sonuçta akşam yemeğini 8 gibi yesem yatana kadar sadece meyve atıştırmalık vs yediğim için süper tok sayılmam kendime böyle bir çözüm buldum :)

kızlar ben sabahları uyandığımda karnımda kasıklarıma doğru bı ağrı oluyor.ama gun içerisinde geçiyo.sizlerdede böyle oluyormu.karnımız buyuduğu içinmidir yoksa ben yalnış pozisyonlardamı uyuyorum:44::44:

Arkadaşım öncelikle bebişine maşallah. Bütün bebişler sağlıkla doğsun bir an önce büyüsünler inşallah.
Canım burdan takip ettiğim kadarıyla çok sık ultrasona giriyorsun. Çok özür dileyerek benim nacizane fikrim çok sık ve uzun süreli ultrason seni mutlu edebilir ama bebiş için etkilerini bilmediğimizden dolayı daha dikkatli davranmak gerekir. Ben Ankara'dayım Aydan BİRİ adında bir doktorun özel muayenesine aylık kontrole gidiyorum. Ve ona da aylık kontrolde hiç ultrasana girmesem de olabileceğini ya da uzun süre ultrasonda kalmak istemedğimi söyledim beni destekledi. Hatta bazı akademisyen hastaları benim gibi hiç istemyorlarmış ve hamilelik boyunca sadece üç kere ultrasona giren bile varmış 3. 6. ve son ayda.Benim üçüncü ayım btti Misal ben sadece üç kere ultrasona girdim ilk ikisinde en fazla üç belki dört dakika durmuşumdur. İlki keseyi görmek ikinci kalp atışları için Son ultrason ikili test içindi onun süresi belki on dakikaya yakındır ama daha fazla değildir.

çok doğru arkadaşım ben ilk bebeğimi İngilterede doğurdum.dr.um bir sıkıntı olmadığı için 4-5 ten fazla ultrasona sokmayacağını söylemişti.Türkiye de çok sokuyolar.
ve de bazı arkadaşlar diyor,dr. çok güzel ilgilendi bebeğin her yerine ayrıntılı baktık die ama bu iyi bişey değil ki.1.5 dk.dan sonra bebeğin kalbinde ısınma yapıyor.

Ben size bi şey sormak istiyorum arkadaşlar...Başım çatlarcasına ağrıyor bi haftadır. Normal de başım hiç ağrımaz,ilk bebeğimde de hiç baş ağrısı yaşamadım...Aynı durumda olan arkadaşlar var mı aranızda,neler yapabilirim ilaç almadan....:94:

Benım basım normalde de cok agrırdı.
Sımdı daha bır arttı.
Agrı kesıcı almıyorum ama hamılelerın mınoset kullanabılecegını okudum.
Ben genelde masaj yaparak gecırmeye calısıyorum.
Hatta bazen masaj deyımı az kalır.
Esıme klonya ıle ovduruyorum basımı, oda yetmezse saclarımı dıpten cektırıyorum.
Belkı sacma yada kokrkunc gelecek bu yontem sıze ama, benım ıcın o agrı daha korkunc.

Gecmıs olsun.

masaj yapabilirsin şakaklarınave iki kaşın tam ortasına..bide baş parmağının işaret parmağıyla olan aradaki yere baskı yap bir kaç kez...kolonyada iyi gelir masaj yaparken uygula istersen..geçmiş olsunn...

agzı ve dişleri bana benzersee güzel olur.. gerci babasınında dişleri inci gibi cok güzel.. ama bizim cocugun dişlerii cirkinden ziyade korkunctu yavv sivri sivriii.. içerden karnımı ısırsaa dısarı cıkardı o derecee.. ayy korkunccctuuuu:18::18::18: allahımm kolu bacagı tam aklı yerinde olsunn diyoruz daa dişi de testere agzı gibi olmasın yani.. gözleri de kızgın bakıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…