2012 Şubat Anneleri

herkese merhabalar
çoğu kişi cinsiyetini öğrenmiş ne güzel
ben daha öğrenmedim ay sonu gibi gitmeyi düşünüyorum
ama sanırım erkek olucak benimki hayırlısı olsun
herkesler iyidir umarım

keske tabloyu gorebilmenin kolay yolu olsaydı
acaba bunun icin topic mi acılsa?
arada guncellenir ust sıralarda durur.. istedigimiz zaman girer bakabiliriz
her seferinde sayfa sayfa tablo arıyorum ben

Ilk sayfada tablonun guncellenmis hali var,eger sizin bilgileriniz guncel degilse gurbetguzeline ozelden mesaj atin kendisi guncellemeleri yapiyor.Tabloyu birinci sayfadan takip edebilirsiniz.

Selam kızlar nasılsınız.
Hepinize hayırlı pazarlar..

Bugun sanırım benim sıpayı hissettim. Durup durup karnımda pıt pıt diye bisey attı aralıklarla =)

benim hiçbiryerim şişmedi hamile kalmadan nasılsam hala öyleyim sadece akşama doğru karnımda çıkıklık oluyor
göğüslerimde şişmedi aynılar niye büyümedilerki acaba
:44:

asagida toplam sayfayi yaziyor degilmi 1298 o yazinin uzerine tikladigin zaman kutucuk aciliyor onun icine 1298 yazip ileri diyeceksin (bu toplam sayi bolumu topigin ust ve alt kisminda bulunur)ve birinci sayfadasin canim kullanimi bu sekilde cok basit

Toplam Sayfa: 1298 Sayfa no: 1 1 2 3 11 51 ...
Sonuncu

ben neden yokum bu tabloda ki???
canim ben tutuyorum tabloyu...
bebegimi kaybettigim icin ben listeden ciktim ve tabloyu devam ettirme karari aldim....
topigi takip edemiyorum cunku ne yazabilirim ki bebegimle ilgili ne paylasabilirimki...
o yuzden bildirimler özel msj atarak yapiliyor
buraya yazarsaniz sayet eger rastlarsam görur eklerim...
aksi takdirde ekleyemem uzgunum

kizlar memnun olmayan varsa görevi devredebilirim memnuniyetle....
kizmam darilmam gücenmem burada olmama sebeb sizleri sevdigimdendir
anne adaylari selametle......

benim için sıkıntı yok canım. sen bu işi gayet iyi yapıyorsun... inşallah en kısa zamanda ailenin beklenen üyesi de gelir...

Ay olurmu öyle seyy askolsun
Ama bisey dicem biz 2008 Eylül annelerinde
Bu kdr detaylı tablo olmamasına rağmen gercek isimlerimizi eklemiştik canım
Sonradan buluşmalar fln olmuştu telefonlasmalar fln... Boyle nickle değilde isimle hitap etmek daha samimi oluyor bence
Yoksa sen tabiki gayet guzel tablo taptın cnmcm :)

gurbet güzeli,arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.çok üzüldüm.herşeyde vardır bir hayır.umarım en kısa zamanda yeni bebek haberini alırız.ben özel mesaj atmaya çalıştım ama toplam mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyormuşum ne saçma.o yüzden tablo için bilgilerimi özel mesaj atamıyorum.benim yerime bir arkadaşım atabilirmi rica etsem veya okursanız beni de eklermisiniz....sat 21 mayıs, tdt 25 şubat,cinsiyet belli değil.ikini hamileliğim.8 yalşında bir kızım var....teşekkürler....

canım arkadaşım bendeilk gebeliğimde bebeğimi kaybetmiştim ama çok şükür rabbim bi tane daha verdi Allahın izniyle sağlıkla kucağıma alırım inşallah ve inşallah sende en yakın zamanda bize bebek müjdesi verirsin toblo konusunda sanırım pek takip etmediğinden bazı arkadaşlar size özelden mesaj atılacağını bilmiyor. biz senden çok memnunuz

slm kızlar
gece olmak üzere
hasta gibiyim nedense
parmaklarımda mecal yok yazmaya
o derece
yarın işe gidilecek
pazartesileri hiç sevmiyorum

umarım sizler iyisinizdir

attım cnm ben seninn içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…