2012 Şubat Anneleri

37. haftaya kadar calısmam, dogum ucretımı almama engel degıl aynı zamanda sanırım.
120 gunluk prım odenmesı sartı var, dıye bılıyorum bırde.
Ama ucretten emın degılım.
Gunluk ucretın 3/2 si verılıyor dıye bılıyorum.
Pekı bu ucret neye gore belırlenıyor?
Yanı benım maasım ne yazık kı gercek aldıgım ucret uzerınden gosterılmıyor.
Bu durumda gosterılen rakam uzerınden verılecek ucretım degıl mı?

Günaydın kızlarrrr Pazar günü iftara eşimin arkadaşlarını davet etmiştik, cumartesi akşamı o bahaneyle derin temizlik yaptık, yemek felan, zaman nasıl geçti gitti anlamadım vallahi cumartesi pazar Yarın bebişimi görücem 16:30da renkli renkli, çok heyecanlıyım yine

Memnun olmayan yoktur canım sanmıyorum, bizi yalnız bırakmaman benim çok hoşuma gidiyor, inşallah en yakın zamanda gebelik dolayısı ile bir topic daha açmak nasip olur sana

günaydın yavru kuşlarım
hafta sonu 2 gün yoktum ama yokluğumu farkeden olmamışş hııııhhhh

Dünürümmmmm cumartesi ben 1-2 satır yazıp çıktım, dün yoktum zaten, farketmeyenlerden ele yani beni mazeretim var

Hoşgeldin aramıza canım, Allah kucağına almayı nasip etsin.

Dunyam80 canım bebişi hissetmek ne güzel dimi Benimkisi geceleri kendini hissettiriyor, uyku sersemi bi gülümseyim karnımı okşayıp geri uyuyorum ama gündüz hiç sesi çıkmıyor :44:

Dunyam80 canım bebişi hissetmek ne güzel dimi Benimkisi geceleri kendini hissettiriyor, uyku sersemi bi gülümseyim karnımı okşayıp geri uyuyorum ama gündüz hiç sesi çıkmıyor :44:

Evet harika bisey hissetmek
Evet gunduzleri ayaktayken otururken hissetmiyorum. Yatarken hissediyorum.
Zaten bebekler anne yorgun oldugu zaman hareket etmezlermis anne karnında. Daha fazla yormayalım annemizi diyolar herhalde

ay ben zayıfım ya o pantalonlar bana büyük geliyor daha, bende c.tesi kot desenli tayt aldım onlarla idare ediyorum

kızlar selam,lc waikikı de çok iyi hamile kıyafetlerin fiyatları etekler kapriler falan bende aldım iki tane dediğiniz gibi çok rahat hakkaten.

ben pek kilo almadım ama 55 kiloyum hala yinede rahat mı rahat etek 15, kapri 19 tl

Aslında tam bir bilgim yok. Calısırken hamile bayan vardı yanımızda ondan biliyorum bu bilgileri de onun anlattıgı kadarıyla.
Eger 37. haftaya kadar dayanabilirsen tabiki cıkabilirsin. Bu sefer dogumdan sonraki bebeginle gecirecegin suren artmıs olur.
Sanırım dedigin gibi sigortada aldıgın maas uzerinden hesaplanıp alıyorsun maasını. Cunku bankaya yatırıyorlar bu parayı da.

Etek nasıl bir etek?
Uzun mu? Resmini gosterme sansın var mı. Ben etekle cok rahat ediyorum pantolon sıkıyormus gibi geliyor bol olsa da.

Evet harika bisey hissetmek
Evet gunduzleri ayaktayken otururken hissetmiyorum. Yatarken hissediyorum.
Zaten bebekler anne yorgun oldugu zaman hareket etmezlermis anne karnında. Daha fazla yormayalım annemizi diyolar herhalde

tam 15 haftalıkkenmi hissetmeye başladın, net hissediyormusun yoksa seyirme gibimi oluyor, ben 13 haftamdayım daha bisey hissetmiyorum yada anlayamıyorum

evet oraya bende baktım orda güzel seyler var ama benim için daha erken biraz daha tombikleşmem lazım

Günaydın kızlar nasılsınız yarın bende 2li test için gideceğim ve inşallah doktorum cinsiyet hakkında ipucu verir biraz ısrarcı davranacağım :86:

kızlar benim ikili testimde iyi çıktı çokşükür down sendromu 11500/1
birde bişi yazıyo o ne demek anlamadım trisomy 99000/1
tbhcg1 de 64 çıkmış sizlerinki nasıldı

canım bende yarın 2li sonucumu alıp dr.göstricem keşke aramızda bu sonuçları yorumlayan olsa ablamda hamile benden 2 ay önde..

lakin onun sonuçları farkı benimkinden ibareler sonuçlar çok değişik hcg mesala bende 87 onunki 12 mi neydi uçurum fark var sanırım hamilelik haftasıyla orantılı artışlar..

evet banada biraz büyük 36 beden düşün ama içinde ayarlı lasktikli düğme yapmışlarya ayar yapıyorsun giyince

Kızlar sizlere bir sorum olucak.

Dogmamıs bebek icin de fitre verilmesi gerekiyor mu?
Yani bizim bebişlerimiz icin de vermemiz gerekiyor mu? Kaynanam yok gerekmiyor dedi ama emin olamadım..

Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. Erkek miş oğlum olacak hayırlısıyla kızlar.

Günaydın bayanlar nasılsınız? bende hastaneden geldim test sonucumu aldım Allaha şükür herşey normal çıktı...

Gozun aydın canım.

ins ekimde haber ederim canim hamis oldugumu ilk sana bildiricem ins dua edin bana

Rabbım ınsallah gonlune gore verır.
Bu kadar cok ıstıyorsun, ınsallah melegın senı cok bekletmez.

ınsallah dayanabılırım canım.
Dayanamazsam artık cıkacagım mecburen.
Zaten bana kalsa cıkarım da, ıs veren pek razı degıl.

Evet, sımdı arastırdım bıraz.
Sgk brut ucretınden hesaplanıyor ucret.
3/2 sı odenıyor.

Sanırım dogum ucretını almak ıcın rapor ıle sgk kurumuna basvuru yapmak yeterlı oluyor.
Ama bu ucretın bankaya yattıgından emın degılım.
Kurumdan da alınabılıyor dıye bılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…