- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.021
32. haftaya kadar calısman gerekiyor canım. Ama eger doktorun calısamaz diye rapor verirse daha da erken cıkabiliyorsun izne. 4 ay dogum izni kullanıyorsun 32. haftadan itibaren. Dogumdan 2 ay kadar sonra ise geri donmen gerekiyor. O arada zaten sigortadan para alıyorsun + dogum parası alıyorsun 2000 diye biliyorum ben ama emin degilim.
Ve eger ise geri donmek istemezsen 6 aya kadar ücretsiz izin kullanma hakkın da var canım. Tabi isyerin sorun cıkartmazsa.
çok pahalı yaaa 3 tane aldım bende 200 tl verdim içim cız etti
kızlarr dün hamile pantolonu aldım
allahım ne kadar büyük bir rahatlık varmış dünyadaaa
hepinize tavsiye ediyorum, almayan arkadaşlar varsaaaa hiç vakit kaybetmesinler...
ins ekimde haber ederim canim hamis oldugumu ilk sana bildiricem ins dua edin bana
Canım gurbetim...
Süper annelerdetakipcinim
Hamiş kaldığını burdan canlı canlı veriyormuşum...
Dualarımdasın inan canım
Günaydın bayanlar nasılsınız? bende hastaneden geldim test sonucumu aldım Allaha şükür herşey normal çıktı...
canim ben tutuyorum tabloyu...
bebegimi kaybettigim icin ben listeden ciktim ve tabloyu devam ettirme karari aldim....
topigi takip edemiyorum cunku ne yazabilirim ki bebegimle ilgili ne paylasabilirimki...
o yuzden bildirimler özel msj atarak yapiliyor
buraya yazarsaniz sayet eger rastlarsam görur eklerim...
aksi takdirde ekleyemem uzgunum
kizlar memnun olmayan varsa görevi devredebilirim memnuniyetle....
kizmam darilmam gücenmem burada olmama sebeb sizleri sevdigimdendir
anne adaylari selametle......
günaydın yavru kuşlarım
hafta sonu 2 gün yoktum ama yokluğumu farkeden olmamışş hııııhhhh
Günaydın arkadaşlar bende sizin gibi şubat annesi olacağım İnşallah...Aslında uzun zamandır sizi takip ediyorum ama yazamıyordum bir takım sebeplerden dolayı, benide aranıza alırsanız sevinirim.bundan sonra bende sizlerin arasında olmak isterim . 15+4 . haftadayım bebeğimin cinsiyeti belli değil daha bekliyoruz bakalım
gözünaydın canım
Dunyam80 canım bebişi hissetmek ne güzel dimiBenimkisi geceleri kendini hissettiriyor, uyku sersemi bi gülümseyim karnımı okşayıp geri uyuyorum ama gündüz hiç sesi çıkmıyor :44:
gözünaydın canım
ay ben zayıfım ya o pantalonlar bana büyük geliyor daha, bende c.tesi kot desenli tayt aldım onlarla idare ediyorum
37. haftaya kadar calısmam, dogum ucretımı almama engel degıl aynı zamanda sanırım.
120 gunluk prım odenmesı sartı var, dıye bılıyorum bırde.
Ama ucretten emın degılım.
Gunluk ucretın 3/2 si verılıyor dıye bılıyorum.
Pekı bu ucret neye gore belırlenıyor?
Yanı benım maasım ne yazık kı gercek aldıgım ucret uzerınden gosterılmıyor.
Bu durumda gosterılen rakam uzerınden verılecek ucretım degıl mı?
kızlar selam,lc waikikı de çok iyi hamile kıyafetlerin fiyatları etekler kapriler falan bende aldım iki tane dediğiniz gibi çok rahat hakkaten.
ben pek kilo almadım ama 55 kiloyum hala yinede rahat mı rahatetek 15, kapri 19 tl
Evet harika bisey hissetmek
Evet gunduzleri ayaktayken otururken hissetmiyorum. Yatarken hissediyorum.
Zaten bebekler anne yorgun oldugu zaman hareket etmezlermis anne karnında. Daha fazla yormayalım annemizi diyolar herhalde
kızlar selam,lc waikikı de çok iyi hamile kıyafetlerin fiyatları etekler kapriler falan bende aldım iki tane dediğiniz gibi çok rahat hakkaten.
ben pek kilo almadım ama 55 kiloyum hala yinede rahat mı rahatetek 15, kapri 19 tl
kızlar benim ikili testimde iyi çıktı çokşükür down sendromu 11500/1
birde bişi yazıyo o ne demek anlamadım trisomy 99000/1
tbhcg1 de 64 çıkmış sizlerinki nasıldı
tam 15 haftalıkkenmi hissetmeye başladın, net hissediyormusun yoksa seyirme gibimi oluyor, ben 13 haftamdayım daha bisey hissetmiyorum yada anlayamıyorum
evet oraya bende baktım orda güzel seyler var ama benim için daha erken biraz daha tombikleşmem lazım
Günaydın bayanlar nasılsınız? bende hastaneden geldim test sonucumu aldım Allaha şükür herşey normal çıktı...
ins ekimde haber ederim canim hamis oldugumu ilk sana bildiricem ins dua edin bana
Aslında tam bir bilgim yok. Calısırken hamile bayan vardı yanımızda ondan biliyorum bu bilgileri de onun anlattıgı kadarıyla.
Eger 37. haftaya kadar dayanabilirsen tabiki cıkabilirsin. Bu sefer dogumdan sonraki bebeginle gecirecegin suren artmıs olur.
Sanırım dedigin gibi sigortada aldıgın maas uzerinden hesaplanıp alıyorsun maasını. Cunku bankaya yatırıyorlar bu parayı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?