- 30 Kasım 2010
- 9.749
- 19.717
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.061
kızlarr dün hamile pantolonu aldım
allahım ne kadar büyük bir rahatlık varmış dünyadaaa
hepinize tavsiye ediyorum, almayan arkadaşlar varsaaaa hiç vakit kaybetmesinler...
İnternetten baktım verilmez diyor evet.
Ama ben somaliye yardım icin sms atmayı dusunuyorum. Onu da yavrum adına atıcam. Onun basının gozunun sadakası olsun. Rabbim bizlere bagıslasın onları.
kızlar günaydın
benim ikli testim maalesefkötü çıktı 1:50
doktor hemen amniyosentez işleminden bahsetti
beni tanıdığı bi profa gönderdi
ama ona gitme konusunda çok kararsızım acaba başka doktora gidip testimi tekrarlasam yoksa direk detaylı ultrasonamı girsem
benim gibi sonucu kötü çıkan varmı onlar nasıl bi yol izlediler eğer yazarsanız çok sevinirim ne yapacağımı şaşırdım ben ya
Dur once bblau ile biz varız daha sırada buyuk olup da kendisini gostermeyenler olarakdan
evet haklısın canım size doktor bakmadımı yoksa bebişlermi göstermedi kendini benimki en son gittiğimde 16 haftadan önce bişe söylemiyorum bekliyorum demişti o yüzden ısrarcı davranacağım ama tabiki zorlayamam :82:
:)) Seninle aramızda 1-2 gün var, şimdi içerde uzuvları kabak gibi belliCumayı bekleme en kısa sürede git bu kez gösterecek
kızlar günaydın
benim ikli testim maalesefkötü çıktı 1:50
doktor hemen amniyosentez işleminden bahsetti
beni tanıdığı bi profa gönderdi
ama ona gitme konusunda çok kararsızım acaba başka doktora gidip testimi tekrarlasam yoksa direk detaylı ultrasonamı girsem
benim gibi sonucu kötü çıkan varmı onlar nasıl bi yol izlediler eğer yazarsanız çok sevinirim ne yapacağımı şaşırdım ben ya
valla cinsiyetlerini bilmiyorum canım daha
ben ikiz olduğunu öğrendim geçen hafta şoktayım hala
ama inşallah bir tanesi kız olur inşallah
bu haftaiçi izin alcam bir gün doktora gidicem
hem 2 li test için
dur canım hemen karamsar olup kendinide bebeğinide üzme bu testler yüzde yüz güvenilir olmuyor zaten bence test zamanı geçmeden hemen git birde prof baksın ne insanlar var test kötü çıkıyorda bebekleri sağ salim dünaya geliyor bişeycikleri olmuyor
Canım, c.tesı 2'li test yaptırdım bende, sonucları beklıyorum.
Persembe gunu doktoruma testı yaptırmakta ne kadar kararsız oldugumu anlatmıstım.
Verdıgı cevaplarla ıkna ettı benı.
Soyledıklerındne bırı de suydu, 2'li testte olumsuz sonuc aldıgımız cok olmustur, bu durumda amnıyosentez yapılır.
Bu testın sonucunda 2'li testın yanlıs cıktıgına cok kez tanıklık etmısımdır.
Icını ferah tut yanı, ınsallah hersy guzel olacak.
devlet baba biz hamile annelere bi jest yapsa. hamile kaldığımızı öğrendiğimiz gün izne çıksak, meleklerimizi 1 yaşına getirene kadar da izinli olsak :))) bu süreç ücretli izin olarak geçse ve isteyen anneler bebeklerini 1 sene daha olmak üzere ücretsiz izinle beraber 2 yaşında yapabilse.
hayat bayram olsa...
haftasonları cuma sabahından başlayıp p.tesi öğle saatine kadar sürse falan.
canim ben tutuyorum tabloyu...
bebegimi kaybettigim icin ben listeden ciktim ve tabloyu devam ettirme karari aldim....
topigi takip edemiyorum cunku ne yazabilirim ki bebegimle ilgili ne paylasabilirimki...
o yuzden bildirimler özel msj atarak yapiliyor
buraya yazarsaniz sayet eger rastlarsam görur eklerim...
aksi takdirde ekleyemem uzgunum
kizlar memnun olmayan varsa görevi devredebilirim memnuniyetle....
kizmam darilmam gücenmem burada olmama sebeb sizleri sevdigimdendir
anne adaylari selametle......
Ama artık saglık karnesı yok kı?
Ne yapacagız o zaman?
120 gunum tamam artık
Sanırım sartları bır tek bu zaten.
Dıgerlerı evrak, v.s. onları eksıksız tamamlamak lazım.
ınsallah Rabbım ızın verırse, belgelerı tamamlarım da ucretımı alırım.
Haklısın aslında, ılgılenmıyorlar bıle.
Senın daha cok hakkın var darılmaya.
Dogumda yanında kım olacak pekı?
Ben sımdıden bunu dert edıyorum.
Annem gelemeyebılır, babam 3 gunluk cocuk gıbı.
Annemsız hala duramıyor.
Asık oldugundan fılan degıl, alıskanlık onunkı!
Kayınvalıdemden de pek umıtlı degılım.
Gelse de, ılk fırsatta lafını eder dıye ıstemıyorum.
ılk evlnedıgım yıl cok hastalanmsıtım, gelmıstı benımle ılgılenmeye kı,
ben hıc bır talepte bulunmadım, cok hasta olmama ragmen yanında ne uzandım, ne de bır corba ıstedım.
Fakat ılk tartısmada, 'sen hasta ıken ben sana baktım' demıstı.
Sımdı ben bu kadına nasıl guvenırım kı!
Bebeğimin cinsiyeti belli oldu. Erkek miş oğlum olacak hayırlısıyla kızlar.
Hamilelikte en uygun yatıs sol tarafaymıs. Bebege kan gidiyormus. O yuzden kendimi alıstırdım psikolojik olarak saga donsem de geri sola donuyorum
26'sında kontrolum Haftaya cuma. Ama dayanabilir miyim bilmem belki salı carsamba falan giderlim randevu alıp
bildiğim kadarıyla soda içincede bebek hareketleniyormuş ama inatlığı tutarsa tutar işte bişe yapamazsın şimdiden huyu suyu ortada bebişlerin yani daha ne diyeyim zamane bebekleri işte :44:Bu sefer dayanıcam cikolatayla meyvesuyunu oyle gidicem
Aslına bakarsak bu testler kafa karışıklığından başka bişi değil,bende sonuçları sürekli birileriyle karşılaştırıyorum aa yüksek aa benimki düşük dye evham yapıyorum.yaptırmasak daha çok içimizde tedirginlik kalacak, 1:50 dediğin nedir?
Günaydın arkadaşlar. Herkese iyi haftalar…
Geçmişi pek okuyamadım, herkes afiyettedir inşallah.
Ben çok kızgınım. Az önce facebookta hamile bir arkadaşımın iletisini okudum…
Hamileliğine atıfta bulunarak (muhtemelen bebeğine yada eşine sesleniyor belki de) “Bir bilsen ne zormuş.Artık katlanamıyorum…” yazmış.
Şok oldum!
Bu kadar kolay mı ya!
Henüz 7 haftalık hamile. Yorum yapmak istedim sen ne gördün güzelim,zorlu hamilelik geçirenler görmesin,kimsenin yanında söyleme kıçıyla güler millet diye. Tuttum kendimi.
Katlanamadığı da bulantı sadece. Ne zaman görsem yada duysam geziyor ama…Ölüyorum kafamı kaldıramıyorum hep yatıyorum dedi telefonda geçen gün, akşamına arkadaşlarıyla oturup eğlenirken gördüm,gözümle.
Katlanamıyorum sözü bana ağır geldi…Anne olmak bu kadar kolay mı, insan evladına katlanamıyorum der mi!
Ya ben mi çok köpek canlıyım dedim kendi kendime. Hipertansiyon, şeker, tiroiditten halen muzdarip olmama, kese yanında çok ciddi bir kanama atlatmama, aşırı bulantı yüzünden daha henüz 1 kilocuk alabilmiş olmama, neredeyse ilk 12-13 haftamı aç ve çoğu zaman yatarak/bayılmak üzere geçirmeme rağmen ben çok kolay bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyorum. 9 ay sırt üstü yatmak zorunda kalanlar, ne badireler atlatanlar var…
Altı üstü günde 2-3 kere şeker tansiyon ölçüyorum diye zorlu hamilelik mi geçirmiş oluyorum yani.
Evlat sahibi olmak kolay mı….
Çok sinirliyim, boğasım var hatun kişiyi!
inşallahhhh canım inşallhhh
çook stresli bi cumartesi günü geçirdim akşamıda bu stres eşimle bana çook yansıdı kötü bi kavga ettik neyse aramız çok şükür şimdi çok iyi ama
sanırımm stresten olacak göbeğimde yaklaşık 10 tane böylr sivilce gibi değil ama ona benzer kızmızı bi şeyler çıktı
haklısın canım artık bizlerde şaşırdık hayırlısıyla yarın benimde 2li testim var bakalım ne çıkacak bu 1:50 dedikleri ense kalınlığı galiba
canını sıkmaman gerekiyor....bu sonuçların hiçbir zaman kesinliği olmadığını biliyorsun....herşey çok güzel giderken bi çok sorunun çıktığını da....hatta doğumdan sonraki kayıplar da cabası...dua et canım bol bol....
Allah yardımcınız olsun....dualarımız seninle...
hayır canım, bu sonucun verildiği annenin yaşında,aynı kan değerlerine sahip 50 kadından 1'nde risk var demek 1:50.
ço tşk ederimm
inşallah amniyosenteze kadar gitmez durum
yani benim bu kadar karasız kalmamın sebebi doktoruma karşı olan bi güvensizlik sanırım
2li testi tekrar edersem bana vakit kaybı olacakmış gibi geliyo yaa biliyorsunuz sonuç 7 8 günde çıkıyoo
offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?