- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.141
ben misafirliğe gittiğimiz zaman perişan oluyorum peşinde dolaşmaktan evde rahatım ama salonumuzu bi görsen duvarlar dolaplar kalemle çizildi çekmeceleri yerinden söktük hiç bir süs eşyası sehpa yok taşınıp gidecek gibi sen zaten zayıftın sanki daha da kuruma kaç kilo aldın hamilelikte canım
Ayyyy demeeeAman Allah'ım nolur uslu bir bebik olsun
Ben 49 ile hamile kaldım, şimdi 4. aya girdik şükür..Oldum 52
senin oğlan uslu olur inşallah iyi çok kilo almamışsın ben de 2.5 kilo aldım
her doktorun kendi bildiği var 2li test 14. haftaya kadar yapılıyor benim doktorum en geç 13+3 olunca gel ondan geç olmasın dedi mesela demekki en uygun ozaman bakıyor bazı doktorlar 12. haftada bakıyor değişiyor yani inşallah cinsiyetinide öğrenirsin zira benim doktorum 16. haftadan önce söylemiyorum yanılma payı ola biliyor dedi ve ben meraktan duramıyorumslmm kızlar bende daha yaptırmadım 2 li testi bu hafta yapılacak galiba cinsiyetimizde belli deil bugün dr a gidecez hayırlısı olsun inşş :84:
İnşallah öyle olur canım ama zamane çocukları hele birde erkekse dediğin gibi uslu olması zor oluyor
Sen de gayet az almışsın.İnşallah böyle gideriz.
günaydın kızlar, geçmişi tam okuyamadım.
mannak arkadaşım ne yazıkki bu konularda bir bilgim yok ama içini ferah tut. zor biliyorum ama ihtimaller yüzünden kendimizi yıpratıyoruz. inşallah sorun yoktur.
ben de cuma doktora gideceğim, hem şikayetlerim var, hem de 3lü test hakkında konuşacağım. kendi doktorum ısrarla ben yapılmasını uygun görüyorum diyor. gittiğim 2 doktor da gerek yok diyor... kararsız kaldım. bir de başka çocukları olan anneler; park yatak tecrübesi olan var mı aramızda?
dur tekrar maşallah diyim sana
canım ilk gebeliğim evlendikten iki yıl sonra kendiliğinden oldu...
15 haftalıkken kalp atışı durdu.....
sonra dış gebelik geçirdim....
2-3 kere de kimyasal gebelik.....
sonunda rahimde perde çıktı ameliyatla (laparoskopi ile) onu aldılar....
bunları yaşarken iki kere rahim filmi çektirdim....
tabi 4 sen de bitti....artık umutla beklerken gebelik oluşmadı....
klomenler çatlatma iğneleri......
aşılamaya geçtik...1,2 ve 3 üncü aşılamalarım başarısız....
doktor "yaşın geçiyor" dedi....tüp bebek....
"bir ay dinlenin tüp bebeğe geçiyoruz" .....
peki dedik....
temmuzda tüp bebek yaptıracağız kesin....raporumuzu da çıkarttık ki haziranda beklediğim adet gelmedi....
tabi hiç umudum yok ateş de ölçüyorum....ben o ay yumutlamadım diye biliyorum...
ama ateşim de yükseldi düşmüyor....
bir test ve mucize çif çizgi....
kanda pıhtılaşma da var....
hergün bir iğnemiz var....
yaşadığım herşeye şükrediyorum....benim yaşadıklarım bazı yaşananların yanında çok ufak kalıyor.....
bu günümüze şükür....işte bu ayşecim hikayem.....
kızlar o kadar sinirliyim ki size yazmadan edemedim.
tatil dönüşü ablam bizi yemeğe gelin diye çağırmıştı.abimler falan da oradaydı.eşim eve gelince abin bana çok soğuktu falan dedi.ben de iftardan yeni çıktılar ya ondandır falan demiştim çok da üzerinde durmamıştım.şimdi annemle konuştum nedenini öğrendim.ilk başdan beri diyorum ya eşim bu bebeği istememişti .ama şöyle ben 3 ay korunmamıştım ve eşime de her seferinde bak hamile kalabilirim kalırsam da asla aldırmam diyordum o da bu kadar dikkat ediyorum bunun sonucunda olursa bravo o bebeye doğmayı hak ediyo falan deyip gülerdi.yani hiç istemiyorum olursa da aldırırım falan gibi konuşmamıştı.hamile olduğumu öğrenince de ufak çaplı bi şok yaşadı ama şu an benden daha hevesli gördüğü herşeye yapışıyo falan..ben de bu ilk süreçte ablama şaka yollu bahsetmiştim eşim ben bu bebeği istemedim hiç bişeyine karışmam falan diyor demiştim.
biz eşimle maaşlarımızı kendimiz çekiyoruz yani ben maaşımı eşime vermiyorum.o da bana herşeyi kendin alırsın demişti.ablam da bunu aileme öyle kötü lanse etmiş ki şimdi bütün ailem eşimden nefret ediyormuş .abim nasıl olur da bi insan çocuklarına karışmaz falan diye esip gürlüyormuş.işin ilginç yanı hakikaten eşim iki kızıma da inanılmaz ilgili bi babadır bizim üzerimize titrer.nasıl oldu da onu öyle sorumsuz bi babab kategorisine koydular anlamıyorum.belki bi çoğunuza göre çok acı gelecek ama abim de ablam da eşlerinden ayrılar çocukları ikiye bölünmüş durumda.
o kadar üzgünüm ki anlatamam 1 saatir ağlıyorum.2 kelime için benimö eşimi nasıl silebilirler hiç mi tanımamışlar kaç yıllık damatlarını.....kızlarım sorup duruyor anne niye ağlıyosun diye.eşime anlatamam daha da hırslanır ben sonuçta affederim ama o affetmez.....
ben de affınıza sığınarak sizlere yazdım....
slmm kızlar bende daha yaptırmadım 2 li testi bu hafta yapılacak galiba cinsiyetimizde belli deil bugün dr a gidecez hayırlısı olsun inşş :84:
Kızlar daha zilli oluyor bence bu zamanda
Kızlar daha zilli oluyor bence bu zamanda
Kızlar sahi aklıma geldi de, aranızda mineral makyaj ürünü kullanan var mı?
Ben bugüne kadar almadım neredeyse makyaj da yapmadım...Sizler ne alemdesiniz?
kızlar korkunç diş ağrısı çekiyorum, cumartesi günü kanal tedavisine başlandı. şimdi antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. (doktorumun izniyle ve önerileriyle tabi) çok keyifsizim
canım ben hamileliğimin ilk gününden bugüne mineral makyaj yapıyorum ,
hoş öncesinde de mineral makyaj ürünleri kullanırdım,
i.d bare minerals benim ürünlerim , çok da memnunum..
her doktorun kendi bildiği var 2li test 14. haftaya kadar yapılıyor benim doktorum en geç 13+3 olunca gel ondan geç olmasın dedi mesela demekki en uygun ozaman bakıyor bazı doktorlar 12. haftada bakıyor değişiyor yani inşallah cinsiyetinide öğrenirsin zira benim doktorum 16. haftadan önce söylemiyorum yanılma payı ola biliyor dedi ve ben meraktan duramıyorum
Canım ben çok aşırı makyaj yapmıyorum
Özel günlerde yapıyorum
Bir kalem bir dudak parlatıcısı işimi görüyor
Bu konuda Bare Escantuals firmasının ürünlerini tek geçerim ama
Çok kaliteli..
Net üzerinden Strawberrynet.com var
Ordan alıyorum
Ama bu ürünlerin raf ömürleri diğer malzemeler gibi değil
Dikkat et alırsan
Fiaytlarda uygun bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?