- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.161
kızlarrr yaa ben elevit almamıstım evde vardı. bugün almam lazım bitti ama bişi sorcam. ssk karsılıyo mu eleviti ne kadar?? yok cok farklı degilse ben evden cıkmıyım bosuna saglıkocagı cok uzak. kociş alıversin eczaneden
Canım strawberry bir ara gümrük mevzuatının değişmesi sebebiyle kargolamada problemler yaşatıyordu üyelerine, son durum nedir biliyo musun?
Güya ben ithalat departmanındayım ama haberim yok
vakit ayırp yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim....biraz dışarı çıktım daha sakinleştim çok şükür....
benim de saçlarımdaki beyazlar acayip belli oluyor.ne yapabilirim bu konuda bi fikriniz var mı?makyaj da çok yapmıyorum şimdilik evdeyim salaş salaş dolaşıyorum ama okullar açılınca mecbur biraz süreceğiz artık.
strawberry artık türkiye'ye gönderimini kaldırdı
kızlarrr yaa ben elevit almamıstım evde vardı. bugün almam lazım bitti ama bişi sorcam. ssk karsılıyo mu eleviti ne kadar?? yok cok farklı degilse ben evden cıkmıyım bosuna saglıkocagı cok uzak. kociş alıversin eczaneden
strawberry artık türkiye'ye gönderimini kaldırdı
Geçen yıl hala alabiliyordum
hangi aydı hatırlamıyorum ama
Temmuz 2010 doğumlu kızım benim
Muhtemelen 2009 kasım ve 2010 mart arası aldım
2 yıl kullanım ömrü vardı
parlatıcı ve kalem var bende hala
ve kullanıyorum
Ne ara kaldırdı
Haberin var mı
ve kullanıyorum
Ne ara kaldırdı
Haberin var mı
ve kullanıyorum
Ne ara kaldırdı
Haberin var mı
ben de bugün elevit'e ve maltofer adında bir demir hapına başladım nihayet:)
Kızlar yaa 1 hafta nasıl sabredicem melegimi gormek icin.. Cok sabırsızlanıyorum kocaman oldugunu gormek icin
Ah bir de cinsiyetini gosterse sıpam dunyalar benim olur. Hemen babamıza mujdemizi veririz
Ama nedense icimden hep erkek geciyor benim. Allah gonlumuze gore verir insallah saglıklı dogsun da sagsalim yavrum. Kız da olsa erkek de olsa severim ben minik melegimi :)
ve kullanıyorum
Ne ara kaldırdı
Haberin var mı
ben de bugün elevit'e ve maltofer adında bir demir hapına başladım nihayet:)
Kızlar yaa 1 hafta nasıl sabredicem melegimi gormek icin.. Cok sabırsızlanıyorum kocaman oldugunu gormek icin
Ah bir de cinsiyetini gosterse sıpam dunyalar benim olur. Hemen babamıza mujdemizi veririz
Ama nedense icimden hep erkek geciyor benim. Allah gonlumuze gore verir insallah saglıklı dogsun da sagsalim yavrum. Kız da olsa erkek de olsa severim ben minik melegimi :)
Ben de alayım diye düşündüm. Günlük hayatımda fazla makyaj yapmıyorum bugune kadar idare ettim o yüzden...
Bir de cildimde filan olumlu anlamda çok değişme oldu hamile kaldıktan sonra, ihtiyaç duymadım.Ama bayram geliyor, bayramda makyajsız olmaz,alayım dedim :)
Bakayım dur senin önerdiğin markaya hemen.
canım 2-3 ay oldu kalkalı,
ben de şoke olmuştum ilk alamadığımda ,
çünkü neredeyse her ay alışveriş yapıyordum oradan,
sitede geçici bir süreliğine gönderim yapamıyoruz diyor ama bu iş Türkiye'de mahkemelik oldu haksız rekabet dolayısıyla ,
o nedenle benim hiç umudum yok açıkçası
bana böyle bir hap vermedi doktorum
Decavit verdi...
Hepsi aynı kapıya çıkıyor sanırım bunların
Canım randevun ne zaman
Çok sık değil mi randevuların
benim ayda bir
FAzla ultrasona girmek de bebeğin sağlığı açıısından iyi değil
Yurtdışında 3-4 kez giriyorlarmış emin ol...
Ben geçen yıl 5 kez girdim
hatta doktorum bana
normal kişileri senden çok görüyorum diye şaka yaptı
Sen sıpam diyorsun ya
Bana da erkek gbi geliyor o zaman
Ama bence seninki kız....
HAyırlısını versin Rabbim hepimize...
Kız erkek hepsi bizim için dünyam
Canım sağol...
Gerçekten güzel bir siteydi..
Umut yok o vakit desene...
Canım aynı anda msj atmışsız
sen 3 kez ben 2 kez
Ben de nooluyor diyorum
vakit ayırp yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim....biraz dışarı çıktım daha sakinleştim çok şükür....
benim de saçlarımdaki beyazlar acayip belli oluyor.ne yapabilirim bu konuda bi fikriniz var mı?makyaj da çok yapmıyorum şimdilik evdeyim salaş salaş dolaşıyorum ama okullar açılınca mecbur biraz süreceğiz artık.
ben hamile kalmadan önceki makyaj ürünlerimi kullanıyorum çünkü zaten çok kaliteli annem almanyaya gidip geldikçe oradan sipariş verdiğim iyi bi firma vardı ona gettitiriyorum
ben makyajı okadar takmıyorum benim için saçımı boyatamamam çok kötü oldu zira çooook beyaz saçım var çok uzayınca ne yapacağım bilmiyorum saçımın ana rengide malesef siyah sırf beyazlar yüzünden açtırmak zorunda kaldım rengini ama sarı değil kumral renge yaptırmıştım yoksa siyahı çok severim
Randevum haftaya benim. 2li testten sonra 1 ay sonra cagırmıstı doktorum. Gecen hafta ozele gittim cinsiyeti belli oldu mu diye sadece. İnternetten arastırdıgıma gore usg nin bebege bir zararı yokmus.
Kaan kocatepenin acıklamasıydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. O yuzden sorun yapmıyorum ben usg ye girmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?