2012 Şubat Anneleri

Demek ki boşuna demiyorlar ev içerisinden en ufak bir ters konuşmadan en yakınında olsa kimseye bahsetme diye.Gerçekten üzücü bir durum, ablanın bunu farklı şekilde lanse etmesi de çok üzücü.

Eşine bencede bahsetme çünkü herşey daha kötüye gider..
Senin yapman gereken ablanla konuşup olayları yanlış anladığını söylemek..
O da gitsin abinlerle yani ailenle konuşsun ve arayı yumuşatmaya çalışsın..

Allah Allah bunda bu kadar büyütülecek ne var yahu? ablanıza eşinizin şaka yaptığından bahsetmediniz mi? insan kendi parçası için cidden böyle şeyler der mi hiç? abiniz abartmış biraz. sizde sakin olun hamilesiniz siz. üüzlmeyin böyle ufak şeyler için. sonuçta bu bir şaka, aileniz tarafından yanlış anlaşılmış bir olay. düzelir kendinizi ağlayıp harab etmeyin.

Aileler bazen böyle gereğinden fazla tepkiler koyabiliyor canım…Tabi bazen de olduğundan daha farklı lanse eden aile bireyleri de olabiliyor içinde bulunulan durumu.
Keşke ablana hiç demeseydin. Ben arada çok dayanamadığım zamanlar anneme birkaç kez dert yanayım dedim kayınvalidemden,görümcelerden baktım benden fazla hırslanıyor hiç anlatmadım.
O unutmuyor çünkü. Kafasında kuruyor, çözüyor…
Kardeşim de aynı, bana çok düşkün olduğu için, biri bana bir şey yapsa, hemen kinleniyor, duyurmuyorum aileme bu tip şeyler…
Sonra benim ilişkim de bozuluyor ailemle üstüne…
Bence sen bir konumunu yakalarsan yanlış anladıklarını onlara anlar. Eşine hiç yansımasın olay, gereksiz yere büyür sonra…

İlginçmiş
Bir yakınım bu kış hiç üşümeyeceksin, hamileyken üşümüyor insan kışın dedi, bakalım doğru çıkacak mı :)

Evet banada öyle diyolar bazen yazın üşürsün kışında terlersin diyolar bakalım nolcak

canım bencede eşine sakın bahsetme kinlenir
sende olsan eşinin ailesine karşı kinlenirdin ister istemez
ailene en güzeli güzelce anlat durumu öyle bir şey olmadığını şakadan ibaret olduğunu
hiçde üzülme kendinide bebişlerinide
üzme

Ben de geçen sene aldığımı giyeyim diyorum,kaşe demiştim ya. Dediğin gibi boşuna 1-2 aylık alınmaz bu tip bir şey…
Bir de örebilirsem öreyim bakalım.
Arkadaşlar dediler ya çok üşünmüyormuş zaten. Ben normalde de kat kat giyinmesini sevmem hemen daral gelir bana.
Buna rağmen de çok üşürüm, bakalım napıcam

çok üzüldüm canım ya ağlama aslında ağlanacak bi durum değil ama bize hamileliğin verdiği bişe bu bende herşeye ağlıyorum zoruma gidiyor her duyduğum
sen eşine sakın bişe deme sonuçta bi yanlış anlaşılmadan ibaret bi durum onlar senin kardeşlerin yarın öbür gün hatalarını anlarlar ama eşinle aralarına bir kere soğukluk girince zor olur ben çektim halen çekiyorum benim ailem eşime hep soğuk evlenirken istemediler ama hiç bişe anlatmıyorum belli etmiyorum gerek yok içime atarak yıpranıp üzülüyorum ama olsun en azından olay çıkmıyor bitaraf öyleyse en azından öbür taraf bişeyin farkında değil sakin

sen bence annene babana anlat durumu ablam yanlış anlamış eşim şaka yapıyordu ciddiye alınacak büyütülecek bi durum yok ortada desene

canm istanbulda hangi taraftasın sanırım ikili testte problem çıktı dr una güvenmiyorsan gerçekten çok iyi proflar var olmadı benim gittiğim dr duppler uzmanı çok dikkatli davranıyo bu konuda amniyosentezden korkma emin ellerde takip edilirsen hiçbir sorun çıkmaz bazen su kesesinden kaynaklı fazla su olması dr u yanıltabiliyor ben incirlide hizmet memorial de sait beye gidiyorum çok memnunum gözünden bişey kaçırmamaya dikkat ediyor ama sen tedirgin olma bişey çıkacağını sanmam

ay canım üzülme. ailelere birşey yansıtmamak lazım aslında. ablana gerekli açıklamayı yapınca düzelir herhalde. abine de durumu o açıklamalı...

azelya tebrikler canım oğlanlar biraz daha yaramaz oluyor sanki benim oğlum bir sn yerinde oturmaz ikinci kız olsa belki uslu olur diyoruz bakalım artık

Cok guzelmıs bu.
Benzer bırsey gorsem alırım.

Canım, hangı konuda olursa olsun, eslerımız ıle anlasamadıgımız konuları aılelerımıze yansıtmamalıyız.
Bızler eslerımızı hos gorup, affedebılıyoruz.
Ama onlar asla!

Benım esım de bır yakınımıza bır hususta saka yapmıs, esım o aksam aralarında gecen mevzuyu bana anlattı.
'Yanlıs yapmıssın' dedım sadece.
Aradan uzun zaman gectı, bır gun ablama esımın yaptıgı sakadan bahsettım.
Meger haberlerı varmıs, o kısı bır sekılde aıleme esımın soyledıklerını gercek gıbı yansıtmıs.
Ve abım sırf bu nedenle su an esımden hoslanmıyor ve onunla konusmuyor.

Kısacası, eslerımızle aramızda gecenlerı aılemızden,
aılemızle aramızda gecenlerı de, esımızden saklamalıyız.

Her ıkı tarafda vaktı gelınce, bunları bır koz olarak kullanıyor ve bırbırlerınden soguyorlar.

slmm kızlar bende daha yaptırmadım 2 li testi bu hafta yapılacak galiba cinsiyetimizde belli deil bugün dr a gidecez hayırlısı olsun inşş :84:

Sağol canım, artık yaramaz olursa ne yaparım bilmiyorum kurur giderim herhalde peşinde

ben misafirliğe gittiğimiz zaman perişan oluyorum peşinde dolaşmaktan evde rahatım ama salonumuzu bi görsen duvarlar dolaplar kalemle çizildi çekmeceleri yerinden söktük hiç bir süs eşyası sehpa yok taşınıp gidecek gibi sen zaten zayıftın sanki daha da kuruma kaç kilo aldın hamilelikte canım

merhaba [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL][/URL] adayları
size sipariş üzerine yaptığım bebek bataniyeleri ve takımını göstermek istedim belki bebişlerinize yapmak istersiniz diye düşündüm

kızlar inanın değerinden düşük fiyata satıyorum tüpbebek tedavisi için para biriktirdiğim için paraya acil ihtiyacım var ,,ilgilenen olursa özelden irtibata geçebilir ..sevgiler

bu arada fiyatlara kargo dahildir,bide sitede fiyat yazmak yasak diye biliyorum o yüzden ilgilenen arkadaşa özelden yazacam fiyatları
bu grili takımı kkda tanıştığım bir arkadaşımın kızına yaptım

bu mavi takımıda ekim anneleri topiğinden bir arkadaşın oğluna yaptım

ve son olarakta benim topiğimde
hamile kalan arkadaşımın oğluna yaptıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…