- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.101
gözün aydın canım darısı benim gibi henüz öğrenemeyenlerin başına
ay çatlıyorum merkatan vallaha
kaç haftalık hamilesin?
Ben panço ile idare edicem sanırım, altına kalın yünlü tunikler felan.Bere ve atkıda taktık mı tamamdır :)
artık mecburen önü açık giyeceğiz canım benim kardeşimin hanımı geçen ocak sonu doğum yapmıştı hep montun önü açık geziyordu dışarıya çıkınca
vallaha artık okadarını düşünmedim şal falan bişeler atarız üzerimize idare edeceğiz artık inşallah diyorum bu seneki gibi olmazda bahar hep kış gibi geçti inşallah bizler doğum yapınca martta açar havalar pırıl pırıl güneşli olur
pantolon bende giyemiyorum artık geçen bitane giyeyim dedim baktım düğmesi kapanmıyor şaşırdım hemde hamile kaldığımdan bu yana 2 kilo vermişim
ben sürekli tayt tarzı giyiniyorum çok rahat oluyor artık havalar soğunca bi hamilelik pantolonu alırım ama kışında tayt üzerine giyilen şu elbise tarzı bluzlerden düşünüyorum
Ben panço ile idare edicem sanırım, altına kalın yünlü tunikler felan.Bere ve atkıda taktık mı tamamdır :)
günaydın kuzucuklar ,
sabah randevumuz vardı ,
cinsiyetini göstermedi yine bizim yaramaz
Ben de palto olarak ne giyeceğini düşünenlerdenim kış için
Geçen sene kaşe bir panço aldım çok beğenmiştim, nispeten iyi olan havalarda giydim görüntüsü güzel diye ama çok soğuk havalarda yeterli olmaz sanki…
İnşallah çok soğuk olmaz valla, ne giyicez koca göbeklerle
Zaten maşallahım var benim normalde de :26:
Ben de palto giyer önümü açık bırakır, önüme atkı takarım diye düşündüm, ben zaten normalde montlarımın felan önünü örtmezdim :)) Antrenmanlıyım
Ben önünü örtmeden paltonun hem görüntüsünü sevmiyorum hem de çok üşüyorum, ergenlik çağında ve 20li yaşların başlarında soğuk ürtikeri geçirmiştim…
Bi de paltonun,montun önünü örtmeyince sanki salaş salaş sokağa çıkıvermişim, kendime bakmamışım gibi hissediyorum ne alakaysa
İlginçmiş
Bir yakınım bu kış hiç üşümeyeceksin, hamileyken üşümüyor insan kışın dedi, bakalım doğru çıkacak mı :)
azelya55 erkek mi oluyor?
Benimde bir arkadaşım aynısını söyledi..
Sakın kışlık hamile kazaklarından alayım deme dedi..
Terliyorsun, sıkılıyorsun felan dedi..
Tuniklerin üzerine geniş hırkalardan giymeyi düşünüyorum bende..
Benim memleketimde zaten fazla kış olmuyor bakalım..
Evet tatlım erkek
ahahahahhaah :)) benim meleğim de erkek teyzesi. doktora " sakın kız demeyin yeminle çığlığı basarım" dedim, o da ; "aman sessiz olun artık ikincisinde basarsınız çığlığı ilk miniğiniz erkek" dedi. ilk eşimle gözgöze geldim Allah Affetsin şoka girdik bozulduk biraz. şimdi de yere göğe sığdırımıyoruz oğlumuzu...
ne gelirse gelsin sağlıkla hayırlısıyla gelsin...
Evet tatlım erkek
ahahahahhaah :)) benim meleğim de erkek teyzesi. doktora " sakın kız demeyin yeminle çığlığı basarım" dedim, o da ; "aman sessiz olun artık ikincisinde basarsınız çığlığı ilk miniğiniz erkek" dedi. ilk eşimle gözgöze geldim Allah Affetsin şoka girdik bozulduk biraz. şimdi de yere göğe sığdırımıyoruz oğlumuzu...
ne gelirse gelsin sağlıkla hayırlısıyla gelsin...
Oyyy şehzadeler ağır basıyorAnnemle ben de şoka girdik ilk başta, ama insan akşamına benimsiyor hemen, önceden yoldaki kız çocuklarına bakardım hep, şimdi erkek çocuklarına bakıyorum, hayaller kuruyorum, şimdi yanlış görmüşüz kızmış derlerse üzülürüm, çok alıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?