- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.181
adengökçe sen Zonguldaktaydın galiba? hangi doktora gidiyorsun? Hayırlı olsun oğlunuz
teşekkür ederim, teyzesi. evet zonguldaktayım. burdaki doktorum hasan çağlar gürol. ama ben ankaraya özel medikana hastanesine gittim son kontrolümde. sizde mi zonguldaktasınız?
Ya organik boyaya benim eski doktor "fasa fiso, organij organik deselerde tam organik değil onlar, kesinlikle organikte kullanmayacaksın" demişti, şimdiki doktoruma da sormak aklıma gelmedi, çünkü ben röfle yaptırmak istiyorum, onun organiği de yok, mecbur beklicem
kızlar prize takılan sinek kovucu ürünler var bilirsiniz..onları gece yatarken odada prize taksam sizece sakıncası varmıdır?
slm arkadaslar kac gündür giremiyorum ya simdi girebildim saate bakın :) aslında kafama bisey takıldı o yüzden bilgisayari actim, 2 gündür afedersiniz sanki altdan böyle igne batiyor sizdede böyle seyler oldumu arkadaslar? persembe günü randevum var ama ben dayanamam ozamana kadar
günaydınn millletttttt
Günaydın Özgecim...
NAsılsın
Bebeklerimiz 14. haftalarına girmiş...
Seninkide 13+0 miş
Şimdi gördüm
Kız aynı gün mü doğaracağız biz?
Karnın nasıl çıktı mı
ayy canım gözde ben bu arada:)
karnım benim öncedende hep vardı...ama ben sertleştiğini farkediyorum,sanırım 1 aya kalmaz mızrak çuvala sığmıcak
benmki bugün 13+1 oldu galiba ben senden 1 gün önce doğurucam
topik çok hareketsiz kızlar neden böyle olduk:26:
Canımsın Gözdem...
Ama ben sezeryan oluyorum ya
Muhtemlen senden önce olabilirim...
20 şubat bebişin normal doğum tarihi...
15 gün önce yaparlar
Ama ben geç aldıracağım
Nasip yani....
Bebeğimiz büyüyor
Ama hareketleri için henüz hala erken
Kızlar asıl tekme atıyorlar
Onu hissedince ne yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?