2012 Şubat Anneleri

hoş geldin bizden daha öndesin aramızda bebişini ilk kucaklayacak sensin galiba pardon mart okuyup nasıl ocak diye alğıladım bilmiyorum.düzelteyim dedim hoş geldin aramıza

Son düzenleme:
o kadar "oğlum olcak benim" diye ortalığı inletmeme rağmen hiç erkek ismi düşünmediğimi anladım. hep kız isimleri var aklımda, oğluma isim bulamıyorum
ve bugün konuştuğunuz olayın üstüne azcık komiklik olsun;
benim arkadaşlarım hep kızım olacağına inandırmışlar kendilerini. abartısız her haberdar olan şaşkınlığını gizleyemedi. hatta en yakın arkadaşım erkek deyince olsun onu da severiz annesi dedi sonra yarım saat geçti bir daha aradı. hay Allahım ben ne dedim öyle umarım kızmadın,sağlıkla gelsin biz oğlumuzu çok severiz, yerlere göklere sığdıramayız paşamızı dedi.
annem alışverişlerde hala pembelilere saldırıyor, eşim ağzından kaçırıp kızım diye seviyor.
tabiki en önemlisi Rabbimin bize sağlıklı bebekler nasip etmesi ama bizde de durum varolanın tersi. kız delisi bir çevrem varmış da haberim yokmuş

hoş geldin bizden daha öndesin aramızda bebişini ilk kucaklayacak sensin galiba

Nasıl yani...
Derin 11 hafta 6 günlük sanırım
En küçüğümüz 12. haftasında bizlerden

Bu arada hoşgeldin derin...

Son düzenleme:

bu isimler son zaman da çok özellikle ilköğretim bölümünde o yüzden yazdım.benim adım esra esralarda fazla aceleci sabırsız oluyorlar diyebilirim.ama bunlar herkes için doğrudur diyemem.sadece gözlemlediklerim.ama tanıdığım her furkan felaket yaramaz efelerde öyle .bilmem birazcık şans meselesi yaramaz da olsa yapacak bişi yok ama riskli isimleri koymayı düşünmüyorum bu arada mehmetler fazla merhametli cebindeki parayı dağıtmayı çok seviyorlar

hoş buldukkk
yanlış yazdı galiba arkadaş.
kızlar ikili testi yaptırdınızmı? aç tok fark ediyormuymuş test yapılırken?

Çoğumuz yaptırdık canım.
Usg ye girerken tok olursan daha iyi fetal hareketleri görebilir doktorun.
Yoksa öyle kıpırtısız duruyor bebek sen açken.
Kan testinde de tok olabiliyorsun.

canım allahım esirgemiş bende düştüm dün popomun üstüne kaç saat ağladım korkudan sen nasıl olmuşsundur allah bilir geçmiş olsun canım
ahahaha çok güzel yaa süpersin :)

gel canım hoşgeldin banada şubat 1 dedi doktor ama belli olmaz bende ocak annelerine uğrasam fena olmicak :)

Çoğumuz yaptırdık canım.
Usg ye girerken tok olursan daha iyi fetal hareketleri görebilir doktorun.
Yoksa öyle kıpırtısız duruyor bebek sen açken.
Kan testinde de tok olabiliyorsun.
teşekkürr ederimmm bblauu :)

littlesunshine

DERin83 kullanıcısından alıntı

yanlış yazdın galiba canım ben 11+6 yım
aranızda en küçüğüz elma şekerimle

hoşgeldin.hayırlı olsun canım. bana da biz 15+lar Ocakta alırız bebişleri kucağımıza gibi geliyor

hayırlısıı sağlıklı doğsundaa 29 şubatta doğmasın ama yaa, şansımıza bu sene şubat 29 çekiyor, çocuğun 4 yılda bir doğum günü olacak yoksa

Selam Şubat Anneleri;

internetten 16. hafta gebelikte bebeğimizin hafif hafif hareketlerini hissedebileceğimizi söylemişler. bunu duyar duymaz her saniye başı kendimi dinler oldum en ufak kıpırdanma hissinde evet evet kesin bebeğimdir diye kendime telkin veriyorum. sanki çok tecrübeliymişim gibi:)

bu haftasonu doktora gideceğiz belki miniğimin cinsiyetini de öğrenebiliriz:)

Son düzenleme:

bizimkilerde oğlan olduğunu öğrenince bozuldular ama en komiği eşimdi. ne yani oğlummu oluyor dedi algılayamadı.kızım olacak deyip duruyordu.kız bebişlerini çok seviyordu.şimdi de oğlum olacak diye dolaşıyor herkese söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…