- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.461
ben yan komşunuz 2012 mart annelerinden derin
benim kuzumun beklenen doğum tarihi 1 mart ama
şubatın son haftası ya da martın ilk haftasıda gelebilir,
benide aranıza alırsanız ben iki tarafta gideyim geleyim arada diyorum
ben yan komşunuz 2012 mart annelerinden derin
hoş geldin bizden daha öndesin aramızda bebişini ilk kucaklayacak sensin galiba
hoş geldin bizden daha öndesin aramızda bebişini ilk kucaklayacak sensin galiba
yanlış yazdın galiba canım ben 11+6 yımhoş geldin bizden daha öndesin aramızda bebişini ilk kucaklayacak sensin galiba
Nasıl yani...
Derin 11 hafta 4 günlük sanırım
En küçüğümüz 12. haftasında bizlerden
Bu arada hoşgeldin derin...
ahahahahha furkan dıye kuzenim var yaramaz değildir. kaan abımın adı evet yaramzdı. mehmet dıye çok tanıdıgım oldu hepsı de Aman Allah'ım çocuk degıl Canavar dedıgımız turden çocuklardı. Batuhan dıye kuzenım var hakıkaten ıyı nıyetlı temız saf. ipek dıye kuzenımın çocugu var mıy mıy bı kız. Gökçe benım adım tembel degılım ben yahu :)) büşra dıye kuzenım var evet hırs küpü. irem dıye eşimin kuzenı var guzellık abıdesı ve evet geveze :))) okan kuzenım var zekı kabul edıyorum.
ahahahahahhaah ılahı ya. bızım sulaleyı yazmışsınız.
hoş buldukkk
yanlış yazdı galiba arkadaş.
kızlar ikili testi yaptırdınızmı? aç tok fark ediyormuymuş test yapılırken?
yanlış yazdın galiba canım ben 11+6 yım
aranızda en küçüğüz elma şekerimle
hoş buldukkk
Bizden nasıl önde :26:
canım allahım esirgemiş bende düştüm dün popomun üstüne kaç saat ağladım korkudan sen nasıl olmuşsundur allah bilir geçmiş olsun canımbir arkadaşım şöyle diyordu (çok şirin bir kızı var) ben daha iyisini yapana kadar en iyisi en güzeli benim kızım. o aman anlamıyordum komik geliyordu şimdi daha iyi anlıyorum aynısını düşünüyorum en güzel bebek benim kisiymiş gibi geliyor.sanırım her anne için öyledir.kendi bebeği en güzelidir.o yüzden kız olmuş erkek olmuş kim ne düşünmüş önemli değil.hamileliğimin tadını çıkarmak niyetindeyim ki nerdeyse dün hastanelik oluyordum. allah korudu merdivenlerden düştüm dizimde birkaç morlukla atlattım o yüzden kimsenin düşünceleri yüzünden üzülmeyin
ahahaha çok güzel yaa süpersin :)bazı bebekler isimlerini taşıyamıyorlarmış ağır geliyormuş o yüzden sıkıntı da var özellikle için de nur olan isimlerde böyle bir şey var diye biliyorum.çok araştırmakta iyi değil herhalde kafam karışıyor .ama öğrencilerimden gözlemlediğim kadarıyla furkalar çok yaramaz hareketli oluyorlar kaanlar da öyle mehmetler uslu ağır oluyorlar.batular fazla iyi niyetli oluyorlar ipekler ve gökçeler biraz tembellige meğilli oluyorlar büralar hırslılar ama hırslarını herzaman derse yöneltmiyorar iremler çok konuşuyor okanlar çok zeki oluyorlar vs tabi bunlar benim genelde gördüklerim kesin böyledir diyemem
gel canım hoşgeldin banada şubat 1 dedi doktor ama belli olmaz bende ocak annelerine uğrasam fena olmicak :)ben yan komşunuz 2012 mart annelerinden derin
teşekkürr ederimmm bblauu :)Çoğumuz yaptırdık canım.
Usg ye girerken tok olursan daha iyi fetal hareketleri görebilir doktorun.
Yoksa öyle kıpırtısız duruyor bebek sen açken.
Kan testinde de tok olabiliyorsun.
hoş buldukkk
o kadar "oğlum olcak benim" diye ortalığı inletmeme rağmen hiç erkek ismi düşünmediğimi anladım. hep kız isimleri var aklımda, oğluma isim bulamıyorum
ve bugün konuştuğunuz olayın üstüne azcık komiklik olsun;
benim arkadaşlarım hep kızım olacağına inandırmışlar kendilerini. abartısız her haberdar olan şaşkınlığını gizleyemedi. hatta en yakın arkadaşım erkek deyince olsun onu da severiz annesi dedisonra yarım saat geçti bir daha aradı. hay Allahım ben ne dedim öyle umarım kızmadın,sağlıkla gelsin biz oğlumuzu çok severiz, yerlere göklere sığdıramayız paşamızı dedi.
annem alışverişlerde hala pembelilere saldırıyor, eşim ağzından kaçırıp kızım diye seviyor.
tabiki en önemlisi Rabbimin bize sağlıklı bebekler nasip etmesi ama bizde de durum varolanın tersi. kız delisi bir çevrem varmış da haberim yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?