- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.441
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle...Allah tamamına erdirsin.
Elevit benim de dışkılama düzenimi değiştirdi, ama ciddi kabız yaptığını söyleyemeyeceğim.Elbette eskisi gibi sık değil,ama ciddi boyutta da değil bende.
Fakat bu multivitamin kompleksi, sizin depolarınızdan eksiltmeden bebeğin tüm günlük gereksinimlerini karşılıyor.
Gebelik sonunda saç,diş, kemik yoğunluğunda kayıp yaşamak istemiyorsak bu tip vitamin takviyeleri bizler için iyi olabilir.
Elbette tüm ilaçlar karaciğerde parçalanıyor, böbrekten geçerek atılıyor.
Fakat yediğimiz pek çok ürün de bu vitaminlerden fazla karaciğere yükleniyor, bu da bir gerçek.
Kar zarar hesabını doktorlarımız yapmalı derim ben.
İlaca kendi insiyatifyle başlamaya da bırakmaya da karşıyım.
Benim de bacak ağrılarım vardı, kas ağrısı yoğunluklu. Mg takviyesi aldığımdan buyana iyiyim.
Bu işleri çok da araştırıyor olmama rağmen doktorumun tasarrufuna bırakıyorum.
,ahahahha en anlam veremediğim insan tipi. çat kapı insanları.
nedir kardeşim bu çat kapı merakı ınsanların bilmem. çat kapı misafiri sevmediğim gibi çat kapı misafırlege de gıtmem ben. bence sen bi sabah çat kapı yaptığında eşinle peş peşe banyoya girin. eşin de biraz somurtsun hatta çaktırsın bi özel hayatınız oldugunu. ha siz utanırsınız da kendisi utanır mı o'nu bilemeyeceğim :)
allah yardımcın olsun tatlım neyseki benimki çok gidip gelmez kızlarının çocukları varken benimkini seviceğini pek sanmıyorum zaten.küçük kaynım annesiyle yatar genelde geçen gün dedim anne o üniverste kazanıp gidene kadar torunun yetişir onu alırsın koynuna. ne dese beğenirsin bende emineye(büyük görümcem) diyorum doğur bitane daha bana ver diye vermiyo dedi güldükaldım yine bu şekil
bizim 2 aile de şehirdışında. 2sine de uzağız. geleceklerini haber verdikleri zaman sevinçten deliriyoruzHerkesin derdi başka işte. Ama biraz mesafe olacak büyüklerle arada. annem hep der. kardeşin evlense üst kattaki daireyi değil kiraladığımız bir daireyi dayarız döşeriz, öyle altlı üstlü illaki sorun çıkar. haklı valla kadıncağız.
Allah sorun yaşayanlara sabır, sorun yaşatan kayınvalidelere de annem aklı versinbugün çok neşeliyim umarım kimse alınmaz bu halime
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaş sormuştu bebeklerimiz içinde fitre vericekmiyiz diye ben verilmez diye biliyordum ama araştırdım veriliyormuş bilginize....
"olsun canım olsun bi dahaki iyi olur güzel olur" da deseymiş tam bomba olacakmış ama. Allah'tan dememiş amcam bu lafı.
valla ortamda sessizlik olunca hani "kız doğdu " denilen bi toplumda yaşıyoruz canım biz. o yüzden fazla içerleme. doğuda babaya "kız çocuğun oldu" dediklerinde ortamı sessizlik kaplarmış. o yüzden ortamda sessizlik oduğunda kız bebek doğdu denmesi bizlerde.
bir de kız bebek cinsiyetini geç gösterirmiş ki, annem babam beni aldırmasın diye derler.
ne diyim toplum olarak yontulmaya ihtiyacımız var :))
o merak heyecan olmazsa hamilelik bu kadar güzel olmazdı bence her seferinde dediğin gibi yeni bir heyecan. isim olayı daha farklı ilerde bebişimin işini zorlaştırmayacak ve onun da severek kullanacağı bir isim bumaya çalışıyorum.küçük çocuklar birbirlerine acımasız oluyorlar çok uğraşıyorlar birbirleriyle ilerde de ergenlik problemleri vs işimiz çok zor
evet canım çok haklısın çocuklara güzel isim koymak dinende anne babanın görevi. bende dinen anlamı güzel bi isim koymak istiyorum
bu konuyla ilgili tıp camiasında tartışmalar var.isterseniz bu konuyla ilgili makaleleri gönderebilirim.doktorunuzun tavsiyesine uymanızı anlayışla karşılıyorum.
ama ben bir doktor olarak bu destekleri kullanmayacağım.
Kız olursa ismi hazır gibi..
İrem yada Zeynep düşünüyorum..
Ama erkek olursa ne yaparım bilmiyorum..
Enes hoşuma gidiyor Kayra da öyle ama bilemiyorum Ömer ismi nasıl olur acaba diyorum..
Emirde hoş ama emir verir gibi diyorum vaz geçiyorum..
bir arkadaşım şöyle diyordu (çok şirin bir kızı var) ben daha iyisini yapana kadar en iyisi en güzeli benim kızım. o aman anlamıyordum komik geliyordu şimdi daha iyi anlıyorum aynısını düşünüyorum en güzel bebek benim kisiymiş gibi geliyor.sanırım her anne için öyledir.kendi bebeği en güzelidir.o yüzden kız olmuş erkek olmuş kim ne düşünmüş önemli değil.hamileliğimin tadını çıkarmak niyetindeyim ki nerdeyse dün hastanelik oluyordum. allah korudu merdivenlerden düştüm dizimde birkaç morlukla atlattım o yüzden kimsenin düşünceleri yüzünden üzülmeyin
naber bblau? nasilsin canim? ee anca girebildim onemli misafirlarim vardi VIP
bir arkadaşım şöyle diyordu (çok şirin bir kızı var) ben daha iyisini yapana kadar en iyisi en güzeli benim kızım. o aman anlamıyordum komik geliyordu şimdi daha iyi anlıyorum aynısını düşünüyorum en güzel bebek benim kisiymiş gibi geliyor.sanırım her anne için öyledir.kendi bebeği en güzelidir.o yüzden kız olmuş erkek olmuş kim ne düşünmüş önemli değil.hamileliğimin tadını çıkarmak niyetindeyim ki nerdeyse dün hastanelik oluyordum. allah korudu merdivenlerden düştüm dizimde birkaç morlukla atlattım o yüzden kimsenin düşünceleri yüzünden üzülmeyin
12 erkek 6 kız aslında ama gurbetgüzeli beim kızımı yazmamış listeye
o merak heyecan olmazsa hamilelik bu kadar güzel olmazdı bence her seferinde dediğin gibi yeni bir heyecan. isim olayı daha farklı ilerde bebişimin işini zorlaştırmayacak ve onun da severek kullanacağı bir isim bumaya çalışıyorum.küçük çocuklar birbirlerine acımasız oluyorlar çok uğraşıyorlar birbirleriyle ilerde de ergenlik problemleri vs işimiz çok zor
evet canım çok haklısın çocuklara güzel isim koymak dinende anne babanın görevi. bende dinen anlamı güzel bi isim koymak istiyorum
dygbal hala ikizlerin belli değilmi çok merak ediyorummmmmmmmm:44:
geçmiş olsun cnm allah korumuş....dikkat edin aman..
İrem ben de çok beğeniyorum.
Ama anlamı hakkında soru işaretlerim var...
bazı bebekler isimlerini taşıyamıyorlarmış ağır geliyormuş o yüzden sıkıntı da var özellikle için de nur olan isimlerde böyle bir şey var diye biliyorum.çok araştırmakta iyi değil herhalde kafam karışıyor .ama öğrencilerimden gözlemlediğim kadarıyla furkalar çok yaramaz hareketli oluyorlar kaanlar da öyle mehmetler uslu ağır oluyorlar.batular fazla iyi niyetli oluyorlar ipekler ve gökçeler biraz tembellige meğilli oluyorlar büralar hırslılar ama hırslarını herzaman derse yöneltmiyorar iremler çok konuşuyor okanlar çok zeki oluyorlar vs tabi bunlar benim genelde gördüklerim kesin böyledir diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?