2012 Şubat Anneleri

bu konuyla ilgili tıp camiasında tartışmalar var.isterseniz bu konuyla ilgili makaleleri gönderebilirim.doktorunuzun tavsiyesine uymanızı anlayışla karşılıyorum.
ama ben bir doktor olarak bu destekleri kullanmayacağım.

uykudan kaldırdığını gözleriyle görüyo geç açıyoruz kapıyı anlamıyomu dengesiz işte geçende eşimi zor sakinleştirdim patlıyacaktı ama bir dahakine karışmam

amin canım aminnn

niye alınalım ne güzel işte bugün bende tam aksi çok asabiyim offfff
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaş sormuştu bebeklerimiz içinde fitre vericekmiyiz diye ben verilmez diye biliyordum ama araştırdım veriliyormuş bilginize....

ayyyy kıyamam

evet canım çok haklısın çocuklara güzel isim koymak dinende anne babanın görevi. bende dinen anlamı güzel bi isim koymak istiyorum

evet canım çok haklısın çocuklara güzel isim koymak dinende anne babanın görevi. bende dinen anlamı güzel bi isim koymak istiyorum

Kız olursa ismi hazır gibi..
İrem yada Zeynep düşünüyorum..
Ama erkek olursa ne yaparım bilmiyorum..
Enes hoşuma gidiyor Kayra da öyle ama bilemiyorum Ömer ismi nasıl olur acaba diyorum..
Emirde hoş ama emir verir gibi diyorum vaz geçiyorum..

bir arkadaşım şöyle diyordu (çok şirin bir kızı var) ben daha iyisini yapana kadar en iyisi en güzeli benim kızım. o aman anlamıyordum komik geliyordu şimdi daha iyi anlıyorum aynısını düşünüyorum en güzel bebek benim kisiymiş gibi geliyor.sanırım her anne için öyledir.kendi bebeği en güzelidir.o yüzden kız olmuş erkek olmuş kim ne düşünmüş önemli değil.hamileliğimin tadını çıkarmak niyetindeyim ki nerdeyse dün hastanelik oluyordum. allah korudu merdivenlerden düştüm dizimde birkaç morlukla atlattım o yüzden kimsenin düşünceleri yüzünden üzülmeyin

Konunun uzmanıysanız,kendi tasarrufunuzdur.Konuyu sizinle derinlemesine tartışabilecek teknik bilgi sahibi değilim.
Bebek sizin, beden sizin, yorum sizin.
Makaleleri yollarsanız okurum, lakin ben tıp okumadım, okuduğumu ancak mantık çerçevesinde yorumlarım.Detayları bilemem.
Tıp biliminin namütenahi olduğunu düşünüyorum,dolayısıyla iki makale okuyup yorumlayarak bu destekleri almaya yada almamaya karar veremem.
Doktorumun tavsiyesine uymamın anlayışla karşılanmayacak tarafı yok elbette, bu kararları yardımsız verebilecek olsam gebeliğimi de kendim takip ederdim...
Elbette bana dayatılanı sorgusuz kabul etmiyorum ama işin uzmanı olduğuna kanaat getirdiğim hekimin tecrübelerine de güveniyorum.

Son düzenleme:

İrem ben de çok beğeniyorum.
Ama anlamı hakkında soru işaretlerim var...

aman dikkat! çok geçmiş olsun.

her çocuk dünyanın en güzel çocuğudur ve her anne o çocuğa sahiptir.

geçmiş olsun cnm allah korumuş....dikkat edin aman..

Elbette inanılmaz güzel heyecanlar bunlar, ohooo sen şimdiden nerelere odaklanmışsın

bazı bebekler isimlerini taşıyamıyorlarmış ağır geliyormuş o yüzden sıkıntı da var özellikle için de nur olan isimlerde böyle bir şey var diye biliyorum.çok araştırmakta iyi değil herhalde kafam karışıyor .ama öğrencilerimden gözlemlediğim kadarıyla furkalar çok yaramaz hareketli oluyorlar kaanlar da öyle mehmetler uslu ağır oluyorlar.batular fazla iyi niyetli oluyorlar ipekler ve gökçeler biraz tembellige meğilli oluyorlar büralar hırslılar ama hırslarını herzaman derse yöneltmiyorar iremler çok konuşuyor okanlar çok zeki oluyorlar vs tabi bunlar benim genelde gördüklerim kesin böyledir diyemem

ben yan komşunuz 2012 mart annelerinden derin
benim kuzumun beklenen doğum tarihi 1 mart ama
şubatın son haftası ya da martın ilk haftasıda gelebilir,
benide aranıza alırsanız ben iki tarafta gideyim geleyim arada diyorum

ahahahahha furkan dıye kuzenim var yaramaz değildir. kaan abımın adı evet yaramzdı. mehmet dıye çok tanıdıgım oldu hepsı de Aman Allah'ım çocuk degıl Canavar dedıgımız turden çocuklardı. Batuhan dıye kuzenım var hakıkaten ıyı nıyetlı temız saf. ipek dıye kuzenımın çocugu var mıy mıy bı kız. Gökçe benım adım tembel degılım ben yahu :)) büşra dıye kuzenım var evet hırs küpü. irem dıye eşimin kuzenı var guzellık abıdesı ve evet geveze :))) okan kuzenım var zekı kabul edıyorum.

ahahahahahhaah ılahı ya. bızım sulaleyı yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…