2012 Şubat Anneleri

Benim de öyle hatırı sayılır süt içtiğim söylenemez, sadece sabah meyvemden sonra 1 küçük kutu 200 ml'lik.
Peynir de sabah kahvaltıda bir gıdımcık.Ayrana da başlayalı 2-3 gün oldu.Meyveden sonra içiyorum kan şekerim aniden yükselmesin diye.
Ama günde 3-4 porsiyon meyve yiyorum ilk günden beri.Sebze,baklagil yemeye çalışıyorum.Etle aram yok pek ama
Zararlı şeyleri tüketmiyorum ama dün 1 bardak gazoz içtim :26:
Balık neredeyse Hiç yiyemiyordum, onu da başardım ama sadece 1 kez
Bol su içiyorum. Doktorum bana kalsiyum desteği ve balık yağı başlattı...Bebeğin illaki beslenir ama senden eksileni yerine koymamız lazım dedi.
Daha 1 kg alabildim ben az mı acaba....
Yarından tezi yok da beslenme listeme tam uymaya ve yürüyüşlere başlayacağım, şu şekerimi düşürmem lazım mutlaka.

Merkaba arkadaşlar bende aranıza dün katılmıştım.Beslenmeden bahsetmeşsiniz bende oruç tutamayanlardanım sütte hiç içemiyorum ilk hamileliğimde tiksinmiştim.Bir de benim kilo problemim var çok dikkat etmem gerekiyor ilerisi için.şimdilik kilo almadım ama bakalım...

kızlar çalışanlar bişey sorcm ben şimdi çalışıyorum ama personel değişikliği olacakmış şayet işten çıkarılırsam bir hak talep edebiliyormuyuz 4 aydayım 5 aya gireceğim o zamana kadar ssklıyım..7 aydır çalışıyotum..ne olcak bayramdan sonra belli değil..herşeyin hayırlısı ama tazminat hakkım varsa almak isterim..çünkü o zaman doğum parası alamicam..

Allah kabul etsin canım.Tutabilene ne mutlu...
Ben normalde çok rahat geçirirdim ramazanı ama bu sene acıkıveriyorum.
Önceden de çok kaza etmişliğim, nafile tutmuşluğum vardır, kendime güveniyorum tutarım diye.

Bildiğim kadarıyla tazminat haketmek için 1 sene dolması gerekiyor.
Ama emin değilim, sanırım elefera IK'cıydı, o bilir.

benimde kanamam olmuştu 3cü ayımda doktor hiç ağır kaldırma fazla yol yürüme ve dinlen dedi süt bende az içtim o zamanlar çünkü felaket şişkinlik ve gaz yaptı yiyebiliyorsan yoğurt ye kaşar peynirli bişey yap tost gibi peynir ye ama güvenilir ve kapalı al her markada iyi değil..roka limon birgün canım felaket çekmişti hiç unutmam...bişey olmaz limondan ama sürekli tüketme eğer hala kanaman varsa maydonozlu bişey asla yeme..yumurta her daim şart zaten ...elma bol bol ye canım çok sağlıklı bizim için şu dönem..ben çok yiyorum..

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız
ben bugün 2li test için doktordaydım çok şükür ultrason ölçümleri iyi geçti bi sorun yok miniğimin burnuda gelişmiş daha doğrusu herşeyi yerli yerindeydi elleri parmakları kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu elleri ayakları sürekli oynuyordu
ama 4boyutlu ekrana geçince durdu hareketi
doktorum cinsiyet hakkında hiç bişe söylemek istemiyorum 3 hafta sonra gel bu haftalarda yanılma payı oluyor şimdi bi cinsel organı görünmüyor ama bakarsın 3 hafta sonra pipisi görünür yanıltmış olurum dedi ben yine meraklar içinde kaldım :44:

Bildiğim kadarıyla tazminat haketmek için 1 sene dolması gerekiyor.
Ama emin değilim, sanırım elefera IK'cıydı, o bilir.

inş bilen biri cevap yazar..yazık olacak o kadar hayalime..peş parasız işsiz kalacağızz....eşimlede aynı yerde çalışıyorum bide..daha bişey belli değil ama laflar dönüyor ortalıkta..iş yerimize yeni ortak gelecek ve personeli değiştirecekmiş...hayırlısı ama keşke 4 ay daha çalışabilseydim..eşim iş bulurda ben ne yapacağım..

Maşallah subhanallah...4 boyutlu da resmen minik bir insan olduğu nasıl da belli.
Allah nazardan saklasın

Allah yardımcın olsun canım hakknda hayırlısı Allahım bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar unutma

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin.Allah tamamına erdirsin.
Ben de kiloluyum.Ama şekerine çok dikkat et arada ölçtür.Kilolularda zaman zaman sorun olabiliyor.

Canım bozma hemen moralini, çıkaracakları kesin değil ki.Belki de siz devam edeceksiniz...

Maşallah subhanallah...4 boyutlu da resmen minik bir insan olduğu nasıl da belli.
Allah nazardan saklasın

ay evet ya olduğu gibi ortada elinide yüzüne doğru koymuş yukarıya
ben boyutluya ekstra ücret alıyorlar sanıyordum normal ultrasonda baktı doktor çok hareketeliydi sonra ensesini ve vicudunu 2 kere ölçtü peşinden pat diye ekran değişti bi baktım renkli ve boyutlu şaşırdım keşke o andada hareketli olsaydı belki cinsiyeti görünürdü

demin komşumun biri bu görüntüye bakarak erkek dedi ama nerden anladın bişe belli olmuyor sonra cinsel organ göremedik yani bi çıkıntı falan dedim bişe demedi

Daha küçük canım ama 1-2 haftaya görünür belki de...

teşekkür ederim canım şimdilik şeker problemim yok ama ilerisi için doktorumda fazla kilo almamı istemiyor biliyosun tansiyon da çok problem kilolular için

teşekkür ederim canım şimdilik şeker problemim yok ama ilerisi için doktorumda fazla kilo almamı istemiyor biliyosun tansiyon da çok problem kilolular için

Evet canım sorma...Ben zayıf zamanlarımdan beri tansiyondan muzdariptim zaten.
Gebeliğimin başında da yüksek seyrediyordu...17'ler 18'lerden bahsediyorum...
Ama şükür ki birkaç haftadır, 105/60'ları görmeye başladım (bir kez de 95/58 ölçtük) ki bu bi mucize benim için.
Ben diyetisyen kontrolünde ilerliyorum...Şimdilik 1 kg aldım...
Açlık şekerim yüksek sadece, bozulmuş glukoz toleransı olabilir diye düşünüyorum, inşallah beslenme programımla düşüreceğim.
Yarın yürüyüşlerime de başlıyorum bakalım nasipse.

doktorum 1 ay sonra gel dedi dayanamazsan 3 hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi ama ben belki 2 hafta sonra kendi doktoruma değilde başka bi hastaneye gidip baktırırım

Ben de başka doktora gitmeye çekiniyorum...olur da kafamı karıltıracak brşey der filan diye...
Ben SAT'a göre 16+4, gerçek hafta olarak 15+4'üm ama daha göstermedi benimki de.

Benimde yürümem lazım ramazanın çıkmasını bekliyom açıkçası tek başıma yürüyüşü sevmiyorum kocamada kıyamıyom akşamları malum ramazan yorgunluğu Allah yardımcımız olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…