- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.501
Muhtemelen öyle...Politiktir benim eşim, son söyleyeceğini en başta söylemez ben gibi
beslenme konusunda bende çok düzenli değilim
mesela süt içemiyorum önceleri günde 2 bardak içerdim şimdi içince midem alt üst oluyo bütün gün mahvoluyorum üstelik sütüde seven biriydim
ayran içmeye çalışıyorum oda çok düzenli olduğu söylenemez yumurta 1 gün yemesem 1 gün yiyorum
etten tiksindim köfte olarak almaya çalışıyorum oda her zaman değil
meyvede sık sık tüketemiyorum zoraki zoraki yemeğe çalışıyorum sırf bebeğim için normalde meyve yiyen birisi değildim
ben daha çok zararlı olan besinleri tüketmiyorum diğer gıdalarımı normal alıyorum
bende tutuyorum hem doktorum izin verdi hemde rahat hamileleik geçiriyorum çok şükür hemde seneye asla tutamam çünkü mart kadar zaten lohusa olacağım sonra bebek emecek beni temmuzada yine ramazan geliyor 3 ayda bütün borcu bitirmem lazım güvenemedim kendime..çevremde herkes bi daha tutulmuyor dedi ..çok şükür bitti ramazan ne kaldı..bazen hiç acıkmıyoruz bebeğimle...:
kızlar çalışanlar bişey sorcm ben şimdi çalışıyorum ama personel değişikliği olacakmış şayet işten çıkarılırsam bir hak talep edebiliyormuyuz 4 aydayım 5 aya gireceğim o zamana kadar ssklıyım..7 aydır çalışıyotum..ne olcak bayramdan sonra belli değil..herşeyin hayırlısı ama tazminat hakkım varsa almak isterim..çünkü o zaman doğum parası alamicam..
ben de beslenmede çok zorluklar yaşıyorum süte dayanamıyorum artık midem febna oluyo.et desen oyle ben vejeteryanmısım da haberım yokmus.meyve yemeye calısıyorum.her gun az da olsa yumurta yemeye calısıyorum.onu da ya peynırlı ya sucuklu.yoksa sade haytta yıyemm. bı de salata.bol bol marul dere otu ve roka yemeye calısıyorum ve de lımon sıkıyorum tabı.c vitamininden mahrum kalmayalım.ama daha yeni yeni başladım bunlarada.ilk 3 ay kanamm oldu.bu yedıklerım de kanamayı attrıcı seyler.bakalım nasıl olcak sımdılık ıız.sız nasıl beslenıyosunz??
Bildiğim kadarıyla tazminat haketmek için 1 sene dolması gerekiyor.
Ama emin değilim, sanırım elefera IK'cıydı, o bilir.
Selam kızlar nasılsınız
ben bugün 2li test için doktordaydım çok şükür ultrason ölçümleri iyi geçti bi sorun yok miniğimin burnuda gelişmiş daha doğrusu herşeyi yerli yerindeydi elleri parmakları kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu elleri ayakları sürekli oynuyordu
ama 4boyutlu ekrana geçince durdu hareketi
doktorum cinsiyet hakkında hiç bişe söylemek istemiyorum 3 hafta sonra gel bu haftalarda yanılma payı oluyor şimdi bi cinsel organı görünmüyor ama bakarsın 3 hafta sonra pipisi görünür yanıltmış olurum dedi ben yine meraklar içinde kaldım :44:
Eki Görüntüle 241961
inş bilen biri cevap yazar..yazık olacak o kadar hayalime..peş parasız işsiz kalacağızz....eşimlede aynı yerde çalışıyorum bide..daha bişey belli değil ama laflar dönüyor ortalıkta..iş yerimize yeni ortak gelecek ve personeli değiştirecekmiş...hayırlısı ama keşke 4 ay daha çalışabilseydim..eşim iş bulurda ben ne yapacağım..
Merkaba arkadaşlar bende aranıza dün katılmıştım.Beslenmeden bahsetmeşsiniz bende oruç tutamayanlardanım sütte hiç içemiyorum ilk hamileliğimde tiksinmiştim.Bir de benim kilo problemim var çok dikkat etmem gerekiyor ilerisi için.şimdilik kilo almadım ama bakalım...
inş bilen biri cevap yazar..yazık olacak o kadar hayalime..peş parasız işsiz kalacağızz....eşimlede aynı yerde çalışıyorum bide..daha bişey belli değil ama laflar dönüyor ortalıkta..iş yerimize yeni ortak gelecek ve personeli değiştirecekmiş...hayırlısı ama keşke 4 ay daha çalışabilseydim..eşim iş bulurda ben ne yapacağım..
Maşallah subhanallah...4 boyutlu da resmen minik bir insan olduğu nasıl da belli.
Allah nazardan saklasın
ay evet ya olduğu gibi ortada elinide yüzüne doğru koymuş yukarıya
ben boyutluya ekstra ücret alıyorlar sanıyordum normal ultrasonda baktı doktor çok hareketeliydi sonra ensesini ve vicudunu 2 kere ölçtü peşinden pat diye ekran değişti bi baktım renkli ve boyutlu şaşırdım keşke o andada hareketli olsaydı belki cinsiyeti görünürdü
demin komşumun biri bu görüntüye bakarak erkek dedi ama nerden anladın bişe belli olmuyor sonra cinsel organ göremedik yani bi çıkıntı falan dedim bişe demedi
Daha küçük canım ama 1-2 haftaya görünür belki de...
teşekkür ederim canım şimdilik şeker problemim yok ama ilerisi için doktorumda fazla kilo almamı istemiyor biliyosun tansiyon da çok problem kilolular için
doktorum 1 ay sonra gel dedi dayanamazsan 3 hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi ama ben belki 2 hafta sonra kendi doktoruma değilde başka bi hastaneye gidip baktırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?