2012 Şubat Anneleri

canım bizde de aynı şey oldu. doktor erkek diyince eşim ben kız bebekleri daha çok severim ama olsun inşallah 2. bebek kız olur dedi. yani daha 1. bebeğimiz doğmadan 2. bebeğin hayallerine daldı. hatta ben üzüldüm sanki bebeğim karnımda söylenenleri duyup üzülürmüş gibi epeyce tedirgin oldum. karnımı sevdim hep ben oğlumu çok seviyorum çokta sevicem dedim

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum siteyi ama üye olmayı ndense yeni akıl ettim.ben de 15 hafta 5 günlük hamıleyım bı erkek bebeğimz olacak.subat bası gıbı kucagımıza alıcaz ınsallh.ilk gebeliğm ve ben de oruc tutamıyorum zaten 46 kıloyum.50 kılodan dustum.ınsallh bebegım besleneblıyordur.sureklı bıseler yemeye calısyorum.oruc tutanlara da hayranım.en az 2 lt su içmek gerekıyomus ve 5 öğün yemek lazımmıs.nasıl ayarlıorlar???rabbim hepimizin bebekleriini sağlıkla kucaklarımıza almak nasıp eder ınsallh )

yok ben korkudan ağlayamadım bişi oldumu olacakmı diye manyak gibi oldum..acımı bile umursayamadım.dizlerim morarmış biraz açılmış kanamış ama korku en kötüsü kendini umursamıyorsun zaten.sana da çok geçmiş olsun.allah korumuş nazar mı olduk ne

Ben eşimi çözemedim. Başından beri içine kız doğduğunu söylüyordu. Ben de kız istiyor herhalde diyordum.
Geçen hafta doktor hareketli olduğu için erkeğe benziyor deyince göz göze geldik, gözleri ışıldadı.
Herhalde içten içe erkek istiyor bu adam dedim kendi kendime o an.
Ama göstermedi bizim yaramaz o gün öğrenmedik.
Yalnız geçen gün bir arkadaşına gönlünden kız geçtiğini söylerken duydum.
Söze karıştım “Ama doktor erkek deyince gözlerin parladı?” dedim. “Sadece netliğe kavuşuyor diye, ikimize ait bir şey olduğu için, bebeğimize ait bir şeyi öğrendik diye senle göz göze gelme ihtiyacı hissettim.” dedi.
Hani ortamda ani bir şey olunca yanındakiyle gözgöze gelip konuşmadan anlaşırsın ya, onun gibiymiş…
İnsan evladını kız,erkek diye nasıl kategorize eder diye de bilmişlik tasladı bi de üstüne :26:

Son düzenleme:

hoş geldin sağlıkla kucaklamak nasip olur inş

Hoşgeldin canım,Allah tamamına erdirsin...

beslenme konusunda bende çok düzenli değilim
mesela süt içemiyorum önceleri günde 2 bardak içerdim şimdi içince midem alt üst oluyo bütün gün mahvoluyorum üstelik sütüde seven biriydim
ayran içmeye çalışıyorum oda çok düzenli olduğu söylenemez yumurta 1 gün yemesem 1 gün yiyorum
etten tiksindim köfte olarak almaya çalışıyorum oda her zaman değil
meyvede sık sık tüketemiyorum zoraki zoraki yemeğe çalışıyorum sırf bebeğim için normalde meyve yiyen birisi değildim
ben daha çok zararlı olan besinleri tüketmiyorum diğer gıdalarımı normal alıyorum

Ben eşini çok beğendim bblau
Bence bilmişlik değil o tasladığı...
Doğru söylüyor...
Kız erkek inan fark etmez
Hele ki sizin ki ilk bebek gülüm...

iyi işte kimisinin eşi küsüp tirip yapıyor şanslısın.bence gönüllerinden geçeni kırmamak için yada başına geleceklerden korktukları için söylemiyorlar

hamileyken oruç tutan kaç kişi var
ben tutamıyorum denemedim amaçok çabuk acıktığım için tutamam
gece bile açıkıyorum

Ben de tutamıyorum.Hem çok susuyorum hem de acıkıyorum...
Şekerim de yüksek olduğu için günde ara öğünlerim de dahil 7 öğün yiyorum...
Bu sene hiç denemedim ben de, inşallah kaza edeceğim Allah izin verirse.

Canım cinsiyeti belli olmuştur
Kızın mı oluyor sevgi kelebeği?

Kaza atlatan arkadaşlarımıza da çok geçmiş olsun bu arada.Yazacağım yazacağım araya bir şeyler karıştı hep.
Bir ihtiyaç sahibine 3-5 birşeyler verin kızlar, az sadaka çok bela savar diye bir söz vardır.

Ben eşini çok beğendim bblau
Bence bilmişlik değil o tasladığı...
Doğru söylüyor...
Kız erkek inan fark etmez
Hele ki sizin ki ilk bebek gülüm...

Evet canım bizimkisi ilk...Bir de kaybımız var, o yüzden de hassasız.
Allah buna sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Rabbim.
Ben de içime oğlan doğuyor diye o fikre alıştım sanki ama, inan hiç farketmez, Rabbim sağlıklısını versin, hayırlısını versin, O'ndan gelen başım üstüne...

hamileyken oruç tutan kaç kişi var
ben tutamıyorum denemedim amaçok çabuk acıktığım için tutamam
gece bile açıkıyorum

bende tutuyorum hem doktorum izin verdi hemde rahat hamileleik geçiriyorum çok şükür hemde seneye asla tutamam çünkü mart kadar zaten lohusa olacağım sonra bebek emecek beni temmuzada yine ramazan geliyor 3 ayda bütün borcu bitirmem lazım güvenemedim kendime..çevremde herkes bi daha tutulmuyor dedi ..çok şükür bitti ramazan ne kaldı..bazen hiç acıkmıyoruz bebeğimle...:

ben de beslenmede çok zorluklar yaşıyorum süte dayanamıyorum artık midem febna oluyo.et desen oyle ben vejeteryanmısım da haberım yokmus.meyve yemeye calısıyorum.her gun az da olsa yumurta yemeye calısıyorum.onu da ya peynırlı ya sucuklu.yoksa sade haytta yıyemm. bı de salata.bol bol marul dere otu ve roka yemeye calısıyorum ve de lımon sıkıyorum tabı.c vitamininden mahrum kalmayalım.ama daha yeni yeni başladım bunlarada.ilk 3 ay kanamm oldu.bu yedıklerım de kanamayı attrıcı seyler.bakalım nasıl olcak sımdılık ıız.sız nasıl beslenıyosunz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…