- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.481
hamileyken oruç tutan kaç kişi var
ben tutamıyorum denemedim amaçok çabuk acıktığım için tutamam
gece bile açıkıyorum
ben en son tabi oruçlu gittiğim için öyle yatıyor tosunummmmmmmmaçken hareket etmiyorlar neden acaba?:44:
bizimkilerde oğlan olduğunu öğrenince bozuldular ama en komiği eşimdi. ne yani oğlummu oluyor dedi algılayamadı.kızım olacak deyip duruyordu.kız bebişlerini çok seviyordu.şimdi de oğlum olacak diye dolaşıyor herkese söylüyor
canım allahım esirgemiş bende düştüm dün popomun üstüne kaç saat ağladım korkudan sen nasıl olmuşsundur allah bilir geçmiş olsun canım
ahahaha çok güzel yaa süpersin :)
gel canım hoşgeldin banada şubat 1 dedi doktor ama belli olmaz bende ocak annelerine uğrasam fena olmicak :)
bizimkilerde oğlan olduğunu öğrenince bozuldular ama en komiği eşimdi. ne yani oğlummu oluyor dedi algılayamadı.kızım olacak deyip duruyordu.kız bebişlerini çok seviyordu.şimdi de oğlum olacak diye dolaşıyor herkese söylüyor
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum siteyi ama üye olmayı ndense yeni akıl ettim.ben de 15 hafta 5 günlük hamıleyım bı erkek bebeğimz olacak.subat bası gıbı kucagımıza alıcaz ınsallh.ilk gebeliğm ve ben de oruc tutamıyorum zaten 46 kıloyum.50 kılodan dustum.ınsallh bebegım besleneblıyordur.sureklı bıseler yemeye calısyorum.oruc tutanlara da hayranım.en az 2 lt su içmek gerekıyomus ve 5 öğün yemek lazımmıs.nasıl ayarlıorlar???rabbim hepimizin bebekleriini sağlıkla kucaklarımıza almak nasıp eder ınsallh )
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum siteyi ama üye olmayı ndense yeni akıl ettim.ben de 15 hafta 5 günlük hamıleyım bı erkek bebeğimz olacak.subat bası gıbı kucagımıza alıcaz ınsallh.ilk gebeliğm ve ben de oruc tutamıyorum zaten 46 kıloyum.50 kılodan dustum.ınsallh bebegım besleneblıyordur.sureklı bıseler yemeye calısyorum.oruc tutanlara da hayranım.en az 2 lt su içmek gerekıyomus ve 5 öğün yemek lazımmıs.nasıl ayarlıorlar???rabbim hepimizin bebekleriini sağlıkla kucaklarımıza almak nasıp eder ınsallh )
Ben eşimi çözemedim. Başından beri içine kız doğduğunu söylüyordu. Ben de kız istiyor herhalde diyordum.
Geçen hafta doktor hareketli olduğu için erkeğe benziyor deyince göz göze geldik, gözleri ışıldadı.
Herhalde içten içe erkek istiyor bu adam dedim kendi kendime o an.
Ama göstermedi bizim yaramaz o gün öğrenmedik.
Yalnız geçen gün bir arkadaşına gönlünden kız geçtiğini söylerken duydum.
Söze karıştım “Ama erkek doktor erkek deyince gözlerin parladı?” dedim. “Sadece netliğe kavuşuyor diye, ikimize ait bir şey olduğu için, bebeğimize ait bir şeyi öğrendik diye senle göz göze gelme ihtiyacı hissettim.” dedi.
Hani ortamda ani bir şey olunca yanındakiyle gözgöze gelip konuşmadan anlaşırsın ya, onun gibiymiş…
İnsan evladını kız,erkek diye nasıl kategorize eder diye de bilmişlik tasladı bi de üstüne :26:
Ben eşimi çözemedim. Başından beri içine kız doğduğunu söylüyordu. Ben de kız istiyor herhalde diyordum.
Geçen hafta doktor hareketli olduğu için erkeğe benziyor deyince göz göze geldik, gözleri ışıldadı.
Herhalde içten içe erkek istiyor bu adam dedim kendi kendime o an.
Ama göstermedi bizim yaramaz o gün öğrenmedik.
Yalnız geçen gün bir arkadaşına gönlünden kız geçtiğini söylerken duydum.
Söze karıştım “Ama erkek doktor erkek deyince gözlerin parladı?” dedim. “Sadece netliğe kavuşuyor diye, ikimize ait bir şey olduğu için, bebeğimize ait bir şeyi öğrendik diye senle göz göze gelme ihtiyacı hissettim.” dedi.
Hani ortamda ani bir şey olunca yanındakiyle gözgöze gelip konuşmadan anlaşırsın ya, onun gibiymiş…
İnsan evladını kız,erkek diye nasıl kategorize eder diye de bilmişlik tasladı bi de üstüne :26:
gece bile açıkıyorum
beslenme konusunda bende çok düzenli değilim
mesela süt içemiyorum önceleri günde 2 bardak içerdim şimdi içince midem alt üst oluyo bütün gün mahvoluyorum üstelik sütüde seven biriydim
ayran içmeye çalışıyorum oda çok düzenli olduğu söylenemez yumurta 1 gün yemesem 1 gün yiyorum
etten tiksindim köfte olarak almaya çalışıyorum oda her zaman değil
meyvede sık sık tüketemiyorum zoraki zoraki yemeğe çalışıyorum sırf bebeğim için normalde meyve yiyen birisi değildim
ben daha çok zararlı olan besinleri tüketmiyorum diğer gıdalarımı normal alıyorum
iyi işte kimisinin eşi küsüp tirip yapıyor şanslısın.bence gönüllerinden geçeni kırmamak için yada başına geleceklerden korktukları için söylemiyorlar
Ben eşini çok beğendim bblau
Bence bilmişlik değil o tasladığı...
Doğru söylüyor...
Kız erkek inan fark etmez
Hele ki sizin ki ilk bebek gülüm...
gece bile açıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?