- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.421
slm canlar... günlerdir giremiyorum öyle uykum varki işyerinde kafamı nerde koysam orda uyuyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş... kızlar oğluşuma bir kaç isim buldum lütfen fikrinizi söyleyin hangisi güzel.
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir
selam guzel anneler
uzun zamandır yoktum tatıldeydım umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır
dun doktora gttım ve kesın olarak cınsıyetının kız oldugunu soyledı doktor cok ama cok mutluyum
Allah gonlume gore verdı daha guzel bı ısım bulana kadar ela ısmını dusunuyorum
baska cınsıyetı bellı olan bebıslerımız var mı
selam guzel anneler
uzun zamandır yoktum tatıldeydım umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır
dun doktora gttım ve kesın olarak cınsıyetının kız oldugunu soyledı doktor cok ama cok mutluyum
Allah gonlume gore verdı daha guzel bı ısım bulana kadar ela ısmını dusunuyorum
baska cınsıyetı bellı olan bebıslerımız var mı
çocuğa rahat vermezdikki... :)düşünsene sabah öğle akşam...
Yok güzelim yok çok şükür, doktor renkli için bugüne randevu verdi, organ gelişimine felan bakıcakmış, bi de 3lü için kan vericem.
Saçma olabilir ama sormak istedim. bebek ilk doğduğunda babaya benzermiş.çünkü anne ile bağ ilk baştan beri varken .baba ile sonradan gelişiyormuş. birde anne hamileyken en çok kimi görürse bebek ona benzermiş diyorlar o yüzden fotoğraflara bakanlar varmış.bunları duyanlar varmı yada fikri olan
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize dikkat edin, akşama haber veririm canlar
slm canlar... günlerdir giremiyorum öyle uykum varki işyerinde kafamı nerde koysam orda uyuyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş... kızlar oğluşuma bir kaç isim buldum lütfen fikrinizi söyleyin hangisi güzel.
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir
emir ismi cok guzel canımslm canlar... günlerdir giremiyorum öyle uykum varki işyerinde kafamı nerde koysam orda uyuyorum geçmişi okuyamadım çok birikmiş... kızlar oğluşuma bir kaç isim buldum lütfen fikrinizi söyleyin hangisi güzel.
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir
ınsallah guzel haberlerle gelırsın nasıl bısey bızede anlatırsın cok merak edıyorumYok güzelim yok çok şükür, doktor renkli için bugüne randevu verdi, organ gelişimine felan bakıcakmış, bi de 3lü için kan vericem.
benımde cok hosuma gıdıyor sımdılık ısmı bueymen ve emir çok güzel.
ela ismini çok beğeniyorum bence koymalısın. ben kız olsaydı da koyamazdım çünkü eşimin eski kız arkadaşınına adı :) ama çok guzel bir isim.
Konversli Ezgi gelmiş..
Bende seni albümlerinden tanıyorum valla
Çok tatlısın
Yok güzelim yok çok şükür, doktor renkli için bugüne randevu verdi, organ gelişimine felan bakıcakmış, bi de 3lü için kan vericem.
yiğenimin adı eymen bence çok güzel emir de öyle ben oğluşuma demir diye düşündüm ama hala arıyorum. karahan, demirhan ,batuhan,okan bunlarda hoşuma gidiyor çok zor isim işi
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir
1.eymen
2.musab
3.ensar
4.emir
isim konusu hakikaten çok zor. bugün beğendiğim isim yarın hoşuma gitmiyor.
illa ilk ismi de şöyle eski, dini isimlerden bir isim olsun istiyorum ama ı ıhh bulamıyorum gönlüme gore bi izim.
bencede eymen çok güzel. bizde mehmet berat düşünüyoruz
Haklsıın canım
Harikasın...
Canım bence batıl da olsa artık az çok inanıyorum
Oğlum bana benzer...
İlk kızım babasına
Son kızım da okul müdürüme çok bakmışım
Kızım tatar oldu
Gözler maviiiiiiii
Saçlar sarı.............
Oysa ben kumralım
yani ela gözlü koyu kahvesaçlı
Eşim bildiğin esmer
Emir
Oğluşumun adı
Canım hepsi güzel inan[/QUOT
hadi ya şimdi benim bebişim için kimlerin resmine baksam acaba :26:
bencede eymen çok güzel. bizde mehmet berat düşünüyoruz
aynen bende öyleyim eşim daha çok erken diyor ama yok ben kafaya taktım bir kere uyku uyuyamıyorum cinsiyet meselesine döndü ruh sağlımı kaybetmeden doğurabilseydim
Haklsıın canım
Harikasın...
Canım bence batıl da olsa artık az çok inanıyorum
Oğlum bana benzer...
İlk kızım babasına
Son kızım da okul müdürüme çok bakmışım
Kızım tatar oldu
Gözler maviiiiiiii
Saçlar sarı.............
Oysa ben kumralım
yani ela gözlü koyu kahvesaçlı
Eşim bildiğin esmer
Emir
Oğluşumun adı
Canım hepsi güzel inan[/QUOT
hadi ya şimdi benim bebişim için kimlerin resmine baksam acaba :26:
Canım benim gibi yapma..
Karambole gelme...
Sen bilirsin ne yapacağını
Herşey nasılda birbirini takip ediyor dimi bayanlar, önce hamilemiyim değilmiyim merakı, sonra keseyi görebilme merakı, sonra bebeği göreilme merakı,sonra testlerin merakı, sonra cinsiyet merakı, isim arayışı, sonra renkli ultrasonda görme merakı, sonra haraket etmesini bekleme merakı, vs vs diye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?