2012 Şubat Anneleri

eymen ve emir çok güzel.

ela ismini çok beğeniyorum bence koymalısın. ben kız olsaydı da koyamazdım çünkü eşimin eski kız arkadaşınına adı :) ama çok guzel bir isim.

Konversli Ezgi gelmiş..
Bende seni albümlerinden tanıyorum valla
Çok tatlısın

onu bende duydum batılmı bilemiyorum ama benim bebeğim babasına benzesin isterim

Kızlar ben çıkıyorum, kendinize dikkat edin, akşama haber veririm canlar

ilk renkliye giricek olan sensin galiba aramızda bizlerle duygularını paylaşırsın, hadi hayırlı haberlerle bekliyoruz

yiğenimin adı eymen bence çok güzel emir de öyle ben oğluşuma demir diye düşündüm ama hala arıyorum. karahan, demirhan ,batuhan,okan bunlarda hoşuma gidiyor çok zor isim işi

emir ismi cok guzel canım
Yok güzelim yok çok şükür, doktor renkli için bugüne randevu verdi, organ gelişimine felan bakıcakmış, bi de 3lü için kan vericem.
ınsallah guzel haberlerle gelırsın nasıl bısey bızede anlatırsın cok merak edıyorum
eymen ve emir çok güzel.

ela ismini çok beğeniyorum bence koymalısın. ben kız olsaydı da koyamazdım çünkü eşimin eski kız arkadaşınına adı :) ama çok guzel bir isim.
benımde cok hosuma gıdıyor sımdılık ısmı bu

Konversli Ezgi gelmiş..
Bende seni albümlerinden tanıyorum valla
Çok tatlısın

utandırdın benı tesekkur ederım canım
dogsun analı kızlı pembe converse gıyıcez ınsallah

isim konusu hakikaten çok zor. bugün beğendiğim isim yarın hoşuma gitmiyor.

illa ilk ismi de şöyle eski, dini isimlerden bir isim olsun istiyorum ama ı ıhh bulamıyorum gönlüme gore bi izim.

yiğenimin adı eymen bence çok güzel emir de öyle ben oğluşuma demir diye düşündüm ama hala arıyorum. karahan, demirhan ,batuhan,okan bunlarda hoşuma gidiyor çok zor isim işi

Herşey nasılda birbirini takip ediyor dimi bayanlar, önce hamilemiyim değilmiyim merakı, sonra keseyi görebilme merakı, sonra bebeği göreilme merakı,sonra testlerin merakı, sonra cinsiyet merakı, isim arayışı, sonra renkli ultrasonda görme merakı, sonra haraket etmesini bekleme merakı, vs vs diye gidiyor

bencede eymen çok güzel. bizde mehmet berat düşünüyoruz

isim konusu hakikaten çok zor. bugün beğendiğim isim yarın hoşuma gitmiyor.

illa ilk ismi de şöyle eski, dini isimlerden bir isim olsun istiyorum ama ı ıhh bulamıyorum gönlüme gore bi izim.

aynen bende öyleyim eşim daha çok erken diyor ama yok ben kafaya taktım bir kere uyku uyuyamıyorum cinsiyet meselesine döndü ruh sağlımı kaybetmeden doğurabilseydim

aynen bende öyleyim eşim daha çok erken diyor ama yok ben kafaya taktım bir kere uyku uyuyamıyorum cinsiyet meselesine döndü ruh sağlımı kaybetmeden doğurabilseydim

her isim duyduğumda sözlüklere bakıyorum kimi isimler güzel anlamı kötü kimisi için eşim bir yorum yapıyor vazgeçiyorum güya karışmıyor ama çok zor gerçekten

o merak heyecan olmazsa hamilelik bu kadar güzel olmazdı bence her seferinde dediğin gibi yeni bir heyecan. isim olayı daha farklı ilerde bebişimin işini zorlaştırmayacak ve onun da severek kullanacağı bir isim bumaya çalışıyorum.küçük çocuklar birbirlerine acımasız oluyorlar çok uğraşıyorlar birbirleriyle ilerde de ergenlik problemleri vs işimiz çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…