2012 Şubat Anneleri

alıntı yap demiştim ama olmamış niyeyse neyse.....

cinsiyeti daha belli olmadı canım henüz gitmedik haftaya gitcem kesin olsun benim doktorum oturduğum yerde değil özele gidiyorum o yüzden bekliyorum devletten eşleri almadıkları için eşim gitmiyo burdaki hastaneye

ya birde benim ağzımda böyle sürekli acı bir tat var demir yutmuş gibi derlerya
çok sinir bozucu o yüzden ağzıma sürkli birşeyler alma ihtiyacı hissediyorum
sizdede varmı böyle birşey

off bugünde başım da ağrıyo yemeğimi çorbamı yaptım ama pilavı yapamıycam

oruç tutanlarada çok özendim ya ne güzel seneye de bebek emzircez yine tutamam gibime geliyo inş emerde
benim eşimde tutmadığı için tuttuğum zamanda çok zor oluyo tek başına kalk ye geçen senede yeni evlendim 10 gün sonra ramazan oldu kalkamadım çoğunu tutamadım

Ancak ıhbar tazmınatı alabılırsın canım.
6 ayını doldurmadıgın ıcın oda ancak 14 gunluk olacak.

Ama ınsallah ısten cıkartılmazsın.
Bunun psıkolojısı bıle ınsanı etkılıyor.

Tatlım bir yılı doldurmadığın için Kıdem Tazminatından faydalanamıyorsun..
Aynı zamanda bir yılı doldurmadığın için işkurdan işsiz maaşıda alamıyorsun..
Ha iş veren seni işten çıkarırsa İhbar tazminatı belki alabilirsin eğer isteğinle işten çıkarsan onuda alamıyorsun..
Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplaması bu linktende ne kadar alacağını hesaplayabiliyorsun..
Tabiki ben bildiklerimi söylemedim, yanlış biliyor da olabilirim..
Rabbim kuvvet versin hepmize..

Eleferada cevaplamış zaten yeni gördüm..

Son düzenleme:
benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

ozelden msj atarken maıllerınızıde yazın ordan foto yolllarım benım maılım turgutesra@mynet.com

bende hesapladım kendiminkini 14,000 ediyo

kızlar hepınıze hayırlı dogumlar sımdıden saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsalalh

bende 2012 mart anne sı olucam ınsalalhh bı sorum olucaktı sızler ıkılı testı yaptırmıssınızdır benımde haftaya yapılacak doktorum 45 tl tutacagını soyledı sızce cok mu ucuz topıktekı arkadaslarım 250 260 tl arası dıyor ama oglumada 5 sene once yaptırmıstım 90 tl ıdı sızce normal mı

ben araştırma hastanesinde yaptırdım para ödemedim
özelden yaptırsaydım fark olarak 75 tl ödicektim
eşim bağkurlu

selamlar kızlar bizde bebişimle 15 haftalık olduk ilk bulantımız geçen hafta oldu idrar tahlili yaptırdım çok az bi enfeksiyon varmış bol su içiyorum ve bugün sabah kalktığımdan beri baş dönmesi bulantı tedirgin olmaya başladım acaba bi bilginiz varmı demir eksikliği falan da olabilir aynı zamanda şu havada istanbulda ayaklarım üşüyor

cnm ihbar tazminatı nasıl hesaplanır nasıl alınır 6 ay demişsin bu çalışma süremmi hamilelik süremmi ? işten pnlar çıkarırsa çıkacağım ben kendim inş çalışmak istiyorum ama iş yerinde değişiklik olacak yeni ortak falan gıcığında biri işimiz zor..cvp yazdığınız içinde çok teşekkür ederim bu arada 7 ci ayım doldu işte

Calısma suren.
Ancak ben bır oncekı yorumunu yanlıs anladım sanırım.
7 ayını doldurduguna gore, 4 haftalık tazmınat alırsın.
Tabıı bu 7 aylık sure, fıılı degıl, sgk nın baslamıs oldugu tarıh olmalı.
Hesaplama ıse, sgk prımının odendıgı brut maasından ıhbar tazmınatın hesaplanır.
Buna gore; asgarı ucret alan ve 6 ayını doldurmus bır kısı, yol ucretı vs yok ıse mınımum 658 TL alır.

Bu arada google'dan ıhbar tazmınatı hesaplayı aratırsan ve gereklı yerlerı dogru sekılde doldurursan ne kadar tazmınat alacagını hesaplayabılırsın.

Son düzenleme:
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Doktordan geldik, bi 20 dakika bütün organlarını inceledi, çok şükür herşey normal çıktı.
İlk başta görüntü normal ultrason görüntüsüydü, içimden "hani ya renkli" dedim, sonra renkliye geçti ve ben o an tutamadım gözyaşımı, etli butlu bebeğimi görünce çok duygulandım Girmeden önce karnımı doyurdum, çikolatamı yedim, bebişim dönüp dönüp durdu, doktor "maşallah şimdiden yüzüyor içerde" dedi :))
Yalnız resim değil video verdiler.
Bi de %99 erkek dedi, ben de gördüm malı Darısı başınıza kızlar, çok ayrı bir his anlatamıyorum, şimdi izleyip izleyip tekrar ağlamaklı oluyorum

Bi de dayanamadım bu ikisini aldım

Son düzenleme:

ay cuma bana da yapsa keşke. maşallah canım. beni de duygulandırdın. artık hayırlı olsun oğluşun. sayende ben de inanmaya başladım oğlum olacağına

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

ozelden msj atarken maıllerınızıde yazın ordan foto yolllarım benım maılım turgutesra@mynet.com

Ben de geçen hafta ikili taramamı yaptırdım doktor normal 100 tl muayene ücreti dışında bir ücret almadı. labaratuarda ki testler içinde 82 tl verdim o kadar...

oyyy minik kuzu canım çok sevindim darısı bizim başımıza
video verdiler demek özeldemi oldun canım özelde olduğun için sanırım video veriyolar dimi

cicilerde çok şeker

Seneye de bebıslerımızı emzırecegız ınsallah.
Buda baska turlu bır zorluk demek.
Ama sanırım ben bu kez dayanmaya calısırım.

hamileyken oruç tutan kaç kişi var
ben tutamıyorum denemedim amaçok çabuk acıktığım için tutamam
gece bile açıkıyorum

Aynen, esıme sahur hazırlarken arada bende mıdeme ınırıyorum.
Sabah uyandıgımda ıse sankı gunlerdır acmısım gıbı hıssedıyorum.
Keşke birileri de benim yokluğumda beni merak etse...:84::84:
Romantik oluyormuş

Canım, cok hossun
Elbette fark edılırsın.
Ama sanırım fark etsek de hemen yazmıyoruz, bebegımızın heyecanına kapılmısız ya...
Aradan gunler gecıyor, sonra aklımıza yazmak gelıyor.

Artık netlestı dıyebılırız.
Rabbım saglıkla kucagına almayı da nasıp etsın.
Cıcılerı cok guzel sehzadenın
ıyı gunlerde, saglıkla gıyınsın ınsallah.

Son düzenleme:

oy oy oy masallah oglusuna cok duygulandimm... azelyacim zaten erkek diye alistirmistin kendini, degismemesine sevindim acikcasi insan kendini alistirinca sonradan degisik birsey duymak istemiyor..benimkinide %60 gibi kucuk bir ihtimalle kiz oldugunu soylemisti doktorum alistim simdiden kizim diye seviyorum...17. haftamizda bende cinsiyet kesinlestirmek icin istanbulda ultrasona giricem..bakalim insallah benimkide kizdir gercekten...cicileri cok tatli..almakla iyi yapmissin seker cinsiyeti kesinlessin bende hemen o gun ciciler almayi dusunuyorum bebisime

çok sağol elefera sizin gibi bilgili insanlara her zaman ihtiyacımız var allah razı olsun yüreğime sayende su serpildi..ssk kam ocak ayının 21 de başladı inş dediğin gibi küçükte olsa bişey alabilirim..bunun için sanırım ssk ya başvuracağım o zaman eğer yanılmıyorsam çok sağolasın

azelyacım bu topiğe girdiğimden beri hem çok sevdiğim eşim gibi samsunlu olman hemde benm gibi kızın olmasını çok istemendenmidir nedir sana çok kanım kaynadı..şimdi 99 oğlun olacağınada çok sevindim..hayırlısı allahtan dilerim hepimiz elefera bblau ayşebahar dygbal sen ben ve adını yanlış yazmaktan çekindiğim diğer anne adayları evladlarımızı kucağımıza alırız...rabbim yardımcımız olsun..bu arada senin yerine benim kızım olacak eğer cuma değişip pipi görmezsek seninle ortak hayalimiz şortlu gezdirmeyi inş ben yerine getirir senide anarım cnm...öptüm..kocamannnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…