- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.521
kızlar çalışanlar bişey sorcm ben şimdi çalışıyorum ama personel değişikliği olacakmış şayet işten çıkarılırsam bir hak talep edebiliyormuyuz 4 aydayım 5 aya gireceğim o zamana kadar ssklıyım..7 aydır çalışıyotum..ne olcak bayramdan sonra belli değil..herşeyin hayırlısı ama tazminat hakkım varsa almak isterim..çünkü o zaman doğum parası alamicam..
kızlar çalışanlar bişey sorcm ben şimdi çalışıyorum ama personel değişikliği olacakmış şayet işten çıkarılırsam bir hak talep edebiliyormuyuz 4 aydayım 5 aya gireceğim o zamana kadar ssklıyım..7 aydır çalışıyotum..ne olcak bayramdan sonra belli değil..herşeyin hayırlısı ama tazminat hakkım varsa almak isterim..çünkü o zaman doğum parası alamicam..
Tatlım bir yılı doldurmadığın için Kıdem Tazminatından faydalanamıyorsun..
Aynı zamanda bir yılı doldurmadığın için işkurdan işsiz maaşıda alamıyorsun..
Ha iş veren seni işten çıkarırsa İhbar tazminatı belki alabilirsin eğer isteğinle işten çıkarsan onuda alamıyorsun..
Kıdem ve İhbar Tazminatı Hesaplaması bu linktende ne kadar alacağını hesaplayabiliyorsun..
Tabiki ben bildiklerimi söylemedim, yanlış biliyor da olabilirim..
Rabbim kuvvet versin hepmize..
Eleferada cevaplamış zaten yeni gördüm..
kızlar hepınıze hayırlı dogumlar sımdıden saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsalalh
bende 2012 mart anne sı olucam ınsalalhh bı sorum olucaktı sızler ıkılı testı yaptırmıssınızdır benımde haftaya yapılacak doktorum 45 tl tutacagını soyledı sızce cok mu ucuz topıktekı arkadaslarım 250 260 tl arası dıyor ama oglumada 5 sene once yaptırmıstım 90 tl ıdı sızce normal mı
Ancak ıhbar tazmınatı alabılırsın canım.
6 ayını doldurmadıgın ıcın oda ancak 14 gunluk olacak.
Ama ınsallah ısten cıkartılmazsın.
Bunun psıkolojısı bıle ınsanı etkılıyor.
bende hesapladım kendiminkini 14,000 ediyo
cnm ihbar tazminatı nasıl hesaplanır nasıl alınır 6 ay demişsin bu çalışma süremmi hamilelik süremmi ? işten pnlar çıkarırsa çıkacağım ben kendim inş çalışmak istiyorum ama iş yerinde değişiklik olacak yeni ortak falan gıcığında biri işimiz zor..cvp yazdığınız içinde çok teşekkür ederim bu arada 7 ci ayım doldu işte
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Doktordan geldik, bi 20 dakika bütün organlarını inceledi, çok şükür herşey normal çıktı.
İlk başta görüntü normal ultrason görüntüsüydü, içimden "hani ya renkli" dedim, sonra renkliye geçti ve ben o an tutamadım gözyaşımı, etli butlu bebeğimi görünce çok duygulandımGirmeden önce karnımı doyurdum, çikolatamı yedim, bebişim dönüp dönüp durdu, doktor "maşallah şimdiden yüzüyor içerde" dedi :))
Yalnız resim değil video verdiler.
Bi de %99 erkek dedi, ben de gördüm malıDarısı başınıza kızlar, çok ayrı bir his anlatamıyorum, şimdi izleyip izleyip tekrar ağlamaklı oluyorum
Bi de dayanamadım bu ikisini aldım
Eki Görüntüle 242034 Eki Görüntüle 242035
kızlar hepınıze hayırlı dogumlar sımdıden saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsalalh
bende 2012 mart anne sı olucam ınsalalhh bı sorum olucaktı sızler ıkılı testı yaptırmıssınızdır benımde haftaya yapılacak doktorum 45 tl tutacagını soyledı sızce cok mu ucuz topıktekı arkadaslarım 250 260 tl arası dıyor ama oglumada 5 sene once yaptırmıstım 90 tl ıdı sızce normal mı
Doktordan geldik, bi 20 dakika bütün organlarını inceledi, çok şükür herşey normal çıktı.
İlk başta görüntü normal ultrason görüntüsüydü, içimden "hani ya renkli" dedim, sonra renkliye geçti ve ben o an tutamadım gözyaşımı, etli butlu bebeğimi görünce çok duygulandımGirmeden önce karnımı doyurdum, çikolatamı yedim, bebişim dönüp dönüp durdu, doktor "maşallah şimdiden yüzüyor içerde" dedi :))
Bi de %99 erkek dedi, ben de gördüm malıDarısı başınıza kızlar, çok ayrı bir his anlatamıyorum, şimdi izleyip izleyip tekrar ağlamaklı oluyorum
Ben de tutamıyorum.Hem çok susuyorum hem de acıkıyorum...
Şekerim de yüksek olduğu için günde ara öğünlerim de dahil 7 öğün yiyorum...
Bu sene hiç denemedim ben de, inşallah kaza edeceğim Allah izin verirse.
hamileyken oruç tutan kaç kişi var
ben tutamıyorum denemedim amaçok çabuk acıktığım için tutamam
gece bile açıkıyorum
Keşke birileri de benim yokluğumda beni merak etse...:84::84:
Romantik oluyormuş
Calısma suren.
Ancak ben bır oncekı yorumunu yanlıs anladım sanırım.
7 ayını doldurduguna gore, 4 haftalık tazmınat alırsın.
Tabıı bu 7 aylık sure, fıılı degıl, sgk nın baslamıs oldugu tarıh olmalı.
Hesaplama ıse, sgk prımının odendıgı brut maasından ıhbar tazmınatın hesaplanır.
Buna gore; asgarı ucret alan ve 6 ayını doldurmus bır kısı, yol ucretı vs yok ıse mınımum 658 TL alır.
Bu arada google'dan ıhbar tazmınatı hesaplayı aratırsan ve gereklı yerlerı dogru sekılde doldurursan ne kadar tazmınat alacagını hesaplayabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?