2012 Şubat Anneleri

Gormustum daha once bunu, cok kullanıslı kesınlıkle.
Turkıye de yok ama bence yaptırılabılır.
Ben yaptırsam mı yoksa?
[/QUOTE]

ben biraz araştırdım bi kaç benzerini daha buldum türkiyede var sanıyorum ama nerde bilmiyorum gece uyanınca hemen yanında al emzir oh mis valla kalkma derdi yok lohusalıkta çok büyük rahatlık olur ben biraz daha araştırıcam bunu satan biyer mutlakavardır :44:

Hepsi birbirinden harika bayıldım Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin... Ben de bir iki bişey aldım ama resimlerini çekmedim henüz zaten aldıklarımı eve getiremiyorum annem de bırakıyorum doğumdan sonra bir süre annemlerde kalacağım için annem bebek odamızı oraya hazırlayacak:) ben de ocak ayından sonra annemlere taşınırım zaten:) o zaman bol bol resim çeker koyarım...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. daha güzelleri senin olsun. ben de erken başladım biraz zaten. yaşadığım yerde pek seçeneğim yok. yazın memlekete gelmişken birkaç parça alayım dedim. Allah hepimize giydirmeyi nasip etsin

buraya yazabılmek cok guzelmıs neysekı dogurmadan basardım aranızdayım
acaba takıp cızelgesı ıcın yardım edermısınız nasıl yapılıyor=?

Hoşgeldin canım...
Elefera yazmış canım eksik bilgilerini tamamla yapalım

Kuzuuuuu
Ne olur takma ablanı artık ya
Ay ablanın kaç çocuğu var inan bilmiyorum ama
Kızlar benim hiç çocuklardan şikayet ettiğimi duyan gören var mı?
Hayret ediyorum ablana

Amanın !!!!
Adı da belli pipi de belli
Maşallah hepsi çok güzel canım ya
Ben şu el ayak izi olayına bittim...
Nettten mi aldın kaça aldın

Dilerim güzel günlerde kullanmak nasip olur Deniz paşamıza...

teşekkürler Ayşecim. ben onu burda bir bebek mağazasından aldım. 16.5 liraydı. sonra netten araştırdığımda çok daha estetik olanlarını gördüm. genelde 40 liranın üzerindeydi. çerçeve şeklinde olanlar falan vardı çok şeker. ben ne yazıkki doğumumu çok içime sinmeyen bir hastanede ve şehirde yapacağım. o yüzden doğum fotografçısı hayalim gerçekleşmeyecek. ilk anlarını hatırlatacak herşeyi yapmak istiyorum bu şanssızlığa inat. beğendiğine sevindim. bulamazsan alır gönderirim ama önce cinsiyet belli olsun pembe ve maviler vardı

Canım hangi şehirdesin?
Sende öğretmendin..
Bence son 4 haftada batıya gel....
Dilediğin hastanede yap doğumunu...

Canım çok içtensin çok sağol canım...
Cinsiyet belli olsun bakalım bir...

Senin içine benim bebişle ilgili bişey doğuyor mu?

Batı Karadeniz'in güzide şehri Zonguldaktayım canım ben. herkesin memleketi kendine güzeldir tabi. Zonguldaklılara lfım yok ama ben sevemedim orayı. Trakyalılar pek uyumlu değildir bu konuda zaten
Ben şimdi ders saati az olan bir okula tayin istedim ve oldu ya, amacım son 3 haftaya kadar çalışmak çünkü muhtemelen boş günüm hatta günlerim olacak. ama o seçenek hep aklımda. hatta yarın burdaki doktoruma gittiğimde soracağım, ücret ne kadar, yaptırır mı vs? hayırlısı bakalım

bence senin oğlun olacak

Yoksa bıle bence model verıldıkten sonra yaptırılabılır.
Ben esıme gosterecegım modelı, yaptırmak ıstıyorum, bırde uygun olursa...
Gercekten cok kullanıslı olur.

Aman Allah ım cok guzeller.
Ben coraplarına bıttım, hele fıllı olan.
Allah ım guzel gunlerde, saglıkla gıyınmeyı nasıp etsın Denız bebege...
Ama ben o ellerın oldugu seyı anlamadım, o ne ?

2 cocugu var, tamam kucugu bıraz fena ama, ne bıleyım cok sıkayet edıyor gıbıme gelıyor.
Kınamak da ıstemıyorum.
Cok zor sureclerden gectı ablam, belkı bu nedenle de tahammulu az.
Bılemıyorum.
Bende bıraz asabılestım sanırım, hamılelıkle beraber sınırlerım daha gerılmeye basladı.

Benım cok uykum geldı bayanlar...

Yarın gorusuruz ınsallah.
Hepınıze ıyı geceler, tatlı ruyalar...

Branşsın sende o zaman..
Doktoruna doğum ücretini mi soracaksın...
Benim temmuz ayında 2 öğretmen arkadaşım doğum yaptı..
Özelde...
Burda 3 gün kaldı hastanede 437 tl vermiş...
Sezeryan tabii. Normal daha uygun...

Biri doğumda vefat etti... Kızı kaldı...

Trakyalı mısın? benim de doğu görevini yaparken
aynı evi paylaştığım ev arkadaşım Tekirdağlıydı...
Çok asil bir kızdır.. Herkes senin gibiyse derdim...
Herkes öyle derdi...

el ve ayak izini çıkartmak için bir set tatlım. anı olarak saklamak için...
filli çorapların hastasıyım. kızlar için 10 çeşit, erkekler için bir o vardı annem ağırlık yapar çocuğun ayağına dedi amma dinlemedim
daha güzelleri senin olsun tatlım, hayırlısıyla bir cinsiyet öğren sen de yaparsın...

Canım ....
Sen de benim gibisin...
Ben diyeyim ama kimse bişey demesin sevdiklerime...
Canımsın ya...

evet canım çok şükür branşçıyım...
burası ve insanları gerçekten başkadır. ve enteresandır ki sokakta gördüğüm insanın Trakyalı olduğunu anında anlarım
ücreti soracağım, bazı hastanelerden uçuk fiyatlar duydum.
arkadaşına üzüldüm, Allah rahmet eylesin canım...

[I]Burda en fazla Acıbadem söyledi...
Sağol canım ya... İlk bebeğiydi üstelik...
Alın yazısı bu olsa gerek...
Canım benim zıpırlar durmuyor...
Hem uyuyayım hem uyutayım..
Hayırlı geceler canım sana...
[/I]

juweline

Hosgeldın aramıza canım.
Sat ını yaz ıstersen ben yapayım sana.
Yada sen yapmak ıstıyorsan lilyp den, ticker factorden yapabılırsın.
Gereklı yerlerı doldurup, ıstedıgın modelı sectıkten sonra tıckerın hazır olunca profılınde cızelge yazan yere, http ıle baslayan yerı kopyalayıp, yapıstıracaksın.[/I][/COLOR][/QUOTE]

tesekkur ederım cnm bunu yapabıldımama lılypie da ticker factor nerede bulamadım
bu arada sat 11 may yarın dr gıdıcem cınsıyet ogrenebılırım

iyi akşamlaaaar bu resimler benim bebeğim için beğendiğim seçtiğim kıyafetler inşallah ördürecek birini bulurum ayrıca öğlen yükleyemediğim beşikte bu belki fikir olur sizlede paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…