2012 Şubat Anneleri

tebrikler canım....
hayırlı olsun kızın...

limon-ik senin de canım oğlun oluyormuş...
ay kızlar hayırlısıyla sağ salim kucaklarınıza alın emi...

elefera... azelya... dunya...bblau... benim olan....littlesunshine...adese..
müjdes....zerdal.. berfinbilgen...oyelken... adı aklıma gelmeyen diğer kızlar..
Kendinize dikkat edin...
Hepinizi öpüyorum...
Bebeişlere iyi bakın...

haklısın canım ama benim de hediyem fazla olmaz. 2mizin memleketi de değil. görev için burdayız. ancak öğretmen arkadaşlarımdan gelecektir. bir kere bile giydiremediğim kıyafetler mutlaka olacaktır ama içimdeki heyecana engel olamıyorum, herhalde herkes takdir ederki olmam da lazım belki de sadece bir kere yaşayabileceğim bir tecrübe. zaten son aldıklarım onun ilk bir belki iki ayını çıkartmasına yetecektir. yine de teşekkürler öneri için, anneliği tatmış her bayan bu öneride bulunuyor

merhabalar iki saattir normal doğum ve sezaryen doğum videolarını izliyorum çok korkuyorum ya
neyse bişey sorucam bebek için kaçtane çıtçıtlı bady yeterli olur bi fikriniz varm ya ben daha çöp almadım bebeğime internetten bi kaç tane beşikbeğendim çok güzeller bugünde yatak odamda değişiklkler yaptım yatak için uygun yer ayarladım komidinimde çekmece boşalttım kıyafetlere hazırlık

canım sanırım daha önce anne olmuş arkadaşlarımız daha çok yardımcı olur bu konuda. ben 10 tane almışım ama hepsi yenidoğan değil

iftara yakın kimse kalmıyo burda bende çıkıyorum akşam size fotoğraf yüklicem erkek bebek bkleyen annelere çoook güzel kazaklar ya keşke örebilsemmm haydin görüşürüz hayırlı iftarlarrr

ben hamile oldugumu ogrendikten sonra bebege hiccc birsey almadim kizlar...

hatta, gecende hamilelik ile ilgili bir kitap almami tavsiye etmisti doktor... onu bile almadim kanama filan yasadiktan sonra... kendimi cok umutlandirmak istemiyorum... daha biraz daha gecsin...:26::26::26:

Su an barut gıbıyım.
Ablam artık benı delı edıyor.
Ya, tamam hamıleyım, daha hassasım ama o da cok fazla odun!

Ne zaman arasam, hep sıtem hep dert...
Yok cocuklar boyle yaptı, yok enısten boyle yaptı, yok o oyle dedı, bu boyle dedı.

Yemın edıyorum, her aramamda aynıdır.
Bırde sureklı 'amaaan ben ne yapayım' der, 'ya bı sus Allah askına demek' ıstıyorum artık.

Bıraz once aradım, kımsem yok ya konusabılecegım, azıcık sohbet edelım, guleyım ıstedım.
Aramaz olaydım.
'Nasılsın?' dememle bır basladı, yemın ederım hıc ara vermeden 6 dk konustu, sonra bır ara sen nasılsın? dedı, yanıtı almadan devam ettı.
Artık ben cıldırmaya basladım, ya bır ınsan hıc soluk almadan konusur mu?
Hamıle kardesıne, sen nasılsın, hamılelık nasıl gıdıyor dıye sormaz mı?
Her defasında cocuklardan dert yanar, senın de olsun anlarsın o zaman der...

Bende telefonu her kapadıgımda, senı bır daha aramayacagım, gor bak derım.
Sonra konusacak kımse olmayınca yıne arar, yıne delırırım.

Patlıycam ya, yemın ederım cocuklardan sogumaya baslıyorum boyle olunca.

eleferacimmmm, cok takma bence... bizi bizden fazla anlayan kimse yok aslinda... bence ablan her ne kadar cocugu olsa da, unutmustur hamileligini, ne yasadigini... ki bu normal... biz de unutacagiz kesin... yani ondan sana nasil oldugunu sormak aklina gelmemistir....

ben aranıza yeni katılıyorum su an 14+1 hamileyim
uzun zamandır yazılanları okuyordum uye olamamıstım sımdı nasıp oldu ıstanbulda yasıyorum
ınsallah burdan guzel paylasımlarımız olur

Canım benım, galıba haklısın.
Bende cok hassaslastım sanırım.
Herseye sınılenıyorum artık.
Hamıleyım ya, ılgı beklıyorum acıkcası.
Gormeyınce de cıldırıyorum.

Aslında ablama hak vermem gereken yerler var.
Ama su donemde katlanamıyorum ıste ):

Yorumun ıcın cok tesekkur ederım canım.

juweline

Hosgeldın aramıza canım.
Sat ını yaz ıstersen ben yapayım sana.
Yada sen yapmak ıstıyorsan lilyp den, ticker factorden yapabılırsın.
Gereklı yerlerı doldurup, ıstedıgın modelı sectıkten sonra tıckerın hazır olunca profılınde cızelge yazan yere, http ıle baslayan yerı kopyalayıp, yapıstıracaksın.

yarın doktora gidicem kızlar inş görürüm bu sefer kızımı ......elefera msj yanıtla nolurrrrrrrrr bekliyorum....öptüm kızlar.....:80:

Insallah canım, dıledıgın gıbı olur.

Mesajını gec gordum, yanıt yazdım ama dıger bılgılerı de verırsen eksıksız yanıt vermıs olurum.
resmi yükleyememişim en iyisi link atıyorum Google Images

Gormustum daha once bunu, cok kullanıslı kesınlıkle.
Turkıye de yok ama bence yaptırılabılır.
Ben yaptırsam mı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…