- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.241
kızlarrrrr hepinize çok teşekkür ederim yanında olduğunuz için ve iyi dilekleriniz içinnn
hemen cevap yazamadım komşu geldii kalkamadım yanından
çok şükürki içim rahatladıııı artık kızıma ciciler almaya başlayabilirimmm:):)
bu arada 12+5 te öğrenmiş oldum cinsiyeti çok şükür şanslıyım
ama sanırım doktorun bu kadar net konuşmasının sebebi ultrasonla alakalı hem renkli olarak görüyodu hemde detaylı heryerini görebiliyodu
ayyyy çok mutluyum yaaa
neyse kızlar ben çıkıyom hem alışveriş ypayım hemde meleğime ufakta olsa bişey alayımmmmmm
Kızlar birde eğer dikkate alırsanız bir önerim var..
Lütfen evinizi doldurmayın kıyafetle sizi çok iyi anlıyorum heveslisiniz herşeyi tam olsun istiyorsunuz ama o kadar çok getiren oluyoki inanın giyindiremeden büyüyorlar 1 ay anca giyiniyorlar.kış olacağı için uzun kollu çıt çıtlı body alın derim bol çok lazım olacak ve eğer mama verirseniz mutlaka günde 1 çay kaşığı su verin ( ben daha çok veriyodum gerçi)
merhabalar iki saattir normal doğum ve sezaryen doğum videolarını izliyorum çok korkuyorum ya
neyse bişey sorucam bebek için kaçtane çıtçıtlı bady yeterli olur bi fikriniz varm ya ben daha çöp almadım bebeğime internetten bi kaç tane beşikbeğendim çok güzeller bugünde yatak odamda değişiklkler yaptım yatak için uygun yer ayarladım komidinimde çekmece boşalttım kıyafetlere hazırlık
canım sanırım daha önce anne olmuş arkadaşlarımız daha çok yardımcı olur bu konuda. ben 10 tane almışım ama hepsi yenidoğan değil
evet onlar yardımcı olsunlar bize bebeğimiz badysiz kalmasın
çıtçıtlılar baya lazım olcak, ben askılı almıştım ama atlet niyetine kullancam artık onları.uzun kollu lazım, onlardan da 7-8 tane alırım 0-3 aylık kusup durcaklar :))
Su an barut gıbıyım.
Ablam artık benı delı edıyor.
Ya, tamam hamıleyım, daha hassasım ama o da cok fazla odun!
Ne zaman arasam, hep sıtem hep dert...
Yok cocuklar boyle yaptı, yok enısten boyle yaptı, yok o oyle dedı, bu boyle dedı.
Yemın edıyorum, her aramamda aynıdır.
Bırde sureklı 'amaaan ben ne yapayım' der, 'ya bı sus Allah askına demek' ıstıyorum artık.
Bıraz once aradım, kımsem yok ya konusabılecegım, azıcık sohbet edelım, guleyım ıstedım.
Aramaz olaydım.
'Nasılsın?' dememle bır basladı, yemın ederım hıc ara vermeden 6 dk konustu, sonra bır ara sen nasılsın? dedı, yanıtı almadan devam ettı.
Artık ben cıldırmaya basladım, ya bır ınsan hıc soluk almadan konusur mu?
Hamıle kardesıne, sen nasılsın, hamılelık nasıl gıdıyor dıye sormaz mı?
Her defasında cocuklardan dert yanar, senın de olsun anlarsın o zaman der...
Bende telefonu her kapadıgımda, senı bır daha aramayacagım, gor bak derım.
Sonra konusacak kımse olmayınca yıne arar, yıne delırırım.
Patlıycam ya, yemın ederım cocuklardan sogumaya baslıyorum boyle olunca.
eleferacimmmm, cok takma bence... bizi bizden fazla anlayan kimse yok aslinda... bence ablan her ne kadar cocugu olsa da, unutmustur hamileligini, ne yasadigini... ki bu normal... biz de unutacagiz kesin... yani ondan sana nasil oldugunu sormak aklina gelmemistir....
yarın doktora gidicem kızlar inş görürüm bu sefer kızımı ......elefera msj yanıtla nolurrrrrrrrr bekliyorum....öptüm kızlar.....:80:
resmi yükleyememişim en iyisi link atıyorum Google Images
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?