- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.221
Evet canım ben oyle yapmıstım ve gercekten de cok iyi geldi. Ama 1 2 damla degil yarım limon.
Seninkide erkek di değil mi?
Kız olsa bende her gördüğümü alırdım çünkü renk renk elbiseler var hepsine bitiyorum resmen..
Ama erkek için fazla altarnetif yok gibi..
off kız olsa zaten direkt iflas sebebi. ama erkek için de harika şeyler var, hepsinden hepsinden almalıyım diyorum görünce... ama bugün faydalı alışveriş yaptık. hep gerçek ihtiyaçları aldık. kıyafetlere pek bulaşmadık...
kızlar selammm...Hamile olmasamda sizleri arada okuyorum çok güzel paylaşımlarda bulunuyosunuz maşallah....Aranızda birtek ELEFERA yı tanıyorum
Hamile yastığından bahsetmişsiniz alsammı almasammı diye ben bir kaç kişiden duydum çok rahat uyuyorlarmış ve kesintisiz sizde sorunca birbirinize aklıma geldi yazmak...
Neler aldın canım, kıyafet dısında?
Foto.sunu cekde gorelım, hı?
Bende bebısıme bıberon, fırca v.s. almıstım, dun geldıler.
Ama eve goturmeyı unutmusum, bugun gotureyım, soyle sergıleyıp foto.sunu cekecegım sızler ıcın.
Merhaba canım, nasılsın?
Ben hamılelıgın heyecanına kapıldım, buradan cıkmaz oldum
Oylekı dıger forumlara bıle ugramıyorum neredeyse.
Senın tosun nasıl bakalım?
Hersey yolundadır umarım.
herkese selam,
ben gebelik hesaplama sayfasına son adet tarihini yazında ornegin 15+2 cıkıyor.ama sitelerde bakınca bu hafta ıcın 16.haftalık yazıyor.dogrusu hangısı 15 haftalık mı 16 hftalık mı?
annen ve ben mükemmel bir ikili oluruz o zamançünkü annem öyle değil. her gördüğümüzü almak zorunda değiliz, ya daha güzelini görürsek noolcak diyo?
cevabım sabit tabi: onu da alırız
battaniye alt açma. faydalı alıveriş dediğiim bu kadarlıkmış
tulum, zıbın takımı, çıtçıtlı, çorap, şapka. sanırım kıyafet yine ağır basmış akşam çeker koyarım cnm
sağol cnm iyiyimmm haberler sende asıl...
Umarım hamileliğin çok çok iyi geçer hepinizin iyi geçer..
Benim tosun tam tosun oldu teyzesi koca adam kreşe gidiyor artık.Darısı sizlere inşallah benim oğluşum gibi sağlıklı gelirler gelirler dünyaya umarım.
Kızlar birde eğer dikkate alırsanız bir önerim var..
Lütfen evinizi doldurmayın kıyafetle sizi çok iyi anlıyorum heveslisiniz herşeyi tam olsun istiyorsunuz ama o kadar çok getiren oluyoki inanın giyindiremeden büyüyorlar 1 ay anca giyiniyorlar.kış olacağı için uzun kollu çıt çıtlı body alın derim bol çok lazım olacak ve eğer mama verirseniz mutlaka günde 1 çay kaşığı su verin ( ben daha çok veriyodum gerçi)
Kızlar birde eğer dikkate alırsanız bir önerim var..
Lütfen evinizi doldurmayın kıyafetle sizi çok iyi anlıyorum heveslisiniz herşeyi tam olsun istiyorsunuz ama o kadar çok getiren oluyoki inanın giyindiremeden büyüyorlar 1 ay anca giyiniyorlar.kış olacağı için uzun kollu çıt çıtlı body alın derim bol çok lazım olacak ve eğer mama verirseniz mutlaka günde 1 çay kaşığı su verin ( ben daha çok veriyodum gerçi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?