- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.321
amin canım amin de normal değil( benim kemik yapım incedir ayak bileklerim de kol bileklerim de kırılacak gibi narindir. narindi. dünden beri ayak bileklerime bişey oldu bacaklarım kalas gibi, yüzüm şiş, ellerim şişti noluyor bana anlamıyorum! gebeliğe bağlı hipertansiyon olabilirmiş ((
bu arada zonguldakta yaşıyormuşsun :) bende zonguldaktayım canım.
Günaydın kızlar bugün randevum var doktorda umarım hersey guzel olur
Rüyamda down sendromlu cocuğunuz teste bile gerek yok dedi Dr
Günaydın kızlar bugün randevum var doktorda umarım hersey guzel olur
Rüyamda down sendromlu cocuğunuz teste bile gerek yok dedi Dr
günaydın kızlar.......
dün dayanamadım kendi doktoruma değil ama başka bi kadın doğumcuya gittim.bunun ultrasonu çok net değildi.diğerinde açık ve net bebeğimi görmüşken bunda silüet olarak gördüm.bi de cinsiyet öğrenmek için geldim dedim adamın beni bi dövmediği kaldı bu haftada belli olmaz bakamam dedi.ben de yukarda parayı yatırmıştım boşa gitmesin diye ısrar ettim.baktı %99 kız dedi.3.bebeğim olduğunu duyunca doğulu musun dedi.manyak mıydı doktor mu anlayamadım...
Yazarım canım.
Aslında ruyamda gordum, Marmara unı.kazanıyor.
Ama bılınc altı da olabılır.
Esımle konusmak ıstedım, o 'sonucları bekleyelım' dedı.
Bende kazanırsa, hıc degılse ılk yıl yanımızda kalmasını rıca ettım.
Kardesım erkek, bıraz da celımsız, bu nedenle yurtta kalmasına da gonlum el vermıyor.
Ama dıger turlu de ben zorlanacagım.
Evımızde ıkı kısı yasarken bır anda kalabalık bır ortam olacak kı, ben kalabalıgı pek sevmıyorum.
Galıba alıstım bu yalnızlıga.
Cok seker cocukların, banyoyu sevıyorlar demek, ne guzel.
Hıc zorlandıgın anlar oluyor mu? Onlra kızdıgın?
Hem calısmak, hem uc cocuk sahıbı olmak, hemde hamıle olmak zordur degıl mı?
Gunaydın hanımlar,
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Nasılsınız bakalım bugun?
Allahhh benimde 3. Hemde 3 yas 1,5 yas kızlarım :) banada kesin öyle derlerr
günaydın kızlar.......
dün dayanamadım kendi doktoruma değil ama başka bi kadın doğumcuya gittim.bunun ultrasonu çok net değildi.diğerinde açık ve net bebeğimi görmüşken bunda silüet olarak gördüm.bi de cinsiyet öğrenmek için geldim dedim adamın beni bi dövmediği kaldı bu haftada belli olmaz bakamam dedi.ben de yukarda parayı yatırmıştım boşa gitmesin diye ısrar ettim.baktı %99 kız dedi.3.bebeğim olduğunu duyunca doğulu musun dedi.manyak mıydı doktor mu anlayamadım...
evet canım. yasin beyin hastasıyım. geçen sana o yüzden sormuştum ama cevabı bulamadım sonra, çok geçti üstünden...
bugün 11:45'te kontrolüm var, ay yine heyecanlar bastı beni...
günaydın kızlarrrrr........nasılsınız bakalım?...ya ben 3 kilo verdim yakilo almam gerekirken kilo veriyorum noluyo bana böyle yaaaa
Canım benim alışsın zaten kendiliğinden belki yurtta kalmak isteyebilir kardeşin...
Zor olmaz mı gülüm?
Elbet zorlandığım anlar oluyor...
Babamız çok yardımcı oluyor bana canım...
Anlatamam böyle bir eşe sahip olduğum için
Gerçekten şanslıyım...
Şimdi evde...
Üçüne de 2 aydır eşim bakıyor...
Yedirme içirme alt alma...
üstelik niyetli....
yasin avşar'ın mı? iyi doktor diye duydum. heyecanlanma :))
evet canım, yasin avşar. gerçekten mükemmel bir doktor. ondan aldığım pozitif enerjiyi gittiğim diğer 3 doktordan alamadım hiç. gerçi bugün gideceğim de hiç fena değil :)
ben aranıza yeni katılıyorum su an 14+1 hamileyim
uzun zamandır yazılanları okuyordum uye olamamıstım sımdı nasıp oldu ıstanbulda yasıyorum
ınsallah burdan guzel paylasımlarımız olur
diğerlerının adını alabilir miyim? benimki hasan çağlar. memnuyun muyum hayır! insanlık olarak süper ama bıraz tuzu kuru ve rahat bi adam.
Kalmak ıstese keske, o zaman tutmam kı
Ama onun ıstegı benım yanımda kalmak.
Bana bıraz fazla baglı.
Aılemızde bır tek benım onu anladıgımı dusunuyor.
Ama bır o kadar da anlasamayız, bazen cok kızarım ona ama benden uzak kalınca kızmalarımı bıle ozluyormus
Masallah sana, yemın ederım ımrenıyorum sana.
Keske benım de senın kadar cesaretım olsa ıdı.
Esıne de masallah, Allah ıkınızı de bırbırınıze ve evlatlarınızı da ıkınıze bagıslasın ınsallah.
Rabbım yuvanızdan mutlulugu hıc eksık etmesın.
Kıme ne yahu senın kac cocugun oldugundan
Kendıme guvenebılsem, bır de maddı durumumuza bende ısterdım bır kac cocugum olsun.
Ama ben kendıme guvenemıyorum kı!
evet canım, yasin avşar. gerçekten mükemmel bir doktor. ondan aldığım pozitif enerjiyi gittiğim diğer 3 doktordan alamadım hiç. gerçi bugün gideceğim de hiç fena değil :)
teşekkürler Ayşecim. ben onu burda bir bebek mağazasından aldım. 16.5 liraydı. sonra netten araştırdığımda çok daha estetik olanlarını gördüm. genelde 40 liranın üzerindeydi. çerçeve şeklinde olanlar falan vardı çok şeker. ben ne yazıkki doğumumu çok içime sinmeyen bir hastanede ve şehirde yapacağım. o yüzden doğum fotografçısı hayalim gerçekleşmeyecek. ilk anlarını hatırlatacak herşeyi yapmak istiyorum bu şanssızlığa inat. beğendiğine sevindim. bulamazsan alır gönderirim ama önce cinsiyet belli olsunpembe ve maviler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?